πλάκα μου κάνεις..ΙΔΨ βασικα, εξου και το ντουρμιροχ..+ το ζαναξQuote:
Originally posted by maria...
Υπομονη.ειναι ενα συμτωμα της διαταραχης πανικου και αυτο.Διαταραχη πανικου δεν εχεις και συ?
Printable View
πλάκα μου κάνεις..ΙΔΨ βασικα, εξου και το ντουρμιροχ..+ το ζαναξQuote:
Υπομονη.ειναι ενα συμτωμα της διαταραχης πανικου και αυτο.Διαταραχη πανικου δεν εχεις και συ?
εμενα ο αγαπημενος μου παντως εκτος τον κρινο,(που υπειρξε αλλωτε και μισιμενος μου :P)
ειναι ο κιπακος ο νικος.χαθηκε αυτο το παιδι............μου λυψε.
παρεπιπτόντως το χεσ...με το θέμα της αλίκης...sorry αλικάκι...
.ΙΔΨ διαταραχη πανικου ειναι αυτο?εχει σχεση?
ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή διεγνωσε ο γιατρός. βασικά...εγώ νόμιζα ότι είναι κάτι σωματικό...διαταραχη πανικου δενν έχω...
κοιτα εδω αγαπες και μιση....
+ ότι δεν είχα ξανα τέτοια συμπτώματα.προχθες στο γραφειο με έπιασε, και σήμερα παλι το ίδιο. η μαλ...είναι ότι κρατάει κανένα 20λεπτό με μισάωρο...και δεν αγχώθηκα με κατι την στιγμη που με έπιασε..ήμουν πολύ ηρεμη και γενικά αυτες τις μέρες είμαι πολύ καλα..η διάθεση μου είνια σουπερ..τι να πω, ο γιατρός της εταιρείας που με εξέτασε σήμερα το μονο που μου εγραψε για είναι να πάω επειγόντως σήμερα να κάνω μαγνητική εγκεφάλου,τι μπουρδα είναι πάλι αυτη δεν ξέερω.
εμ κρινε μου...δεν φταίμε εμεις, εσύ φταίς...!!!!!;););););););)Quote:
Originally posted by krino
κοιτα εδω αγαπες και μιση....
φταιει που δεν εχωσα κανα μπινελικι στη μαρια οταν επρεπε....
τι να κανω.... μερικες φορες ειμαι πολυ καλος....
:cool:
τι να κανω.... μερικες φορες ειμαι πολυ καλος....
:cool: [/quote]
μερικές??????
απαπα!!!μετριοφροσύνη!!!!!
πάντα είσαι καλός...!!!!!!!!:P:P:P:P:P:P
στα καλα8ια δεν χωρει στα κοφιναι περισευει.αμαν με τα μπινελικια σου.ριξε μου και μετα τα λεμε.νροπη σου γαιδαρε.εγω φταιω που σαγαπαω.
χαχαχα...χοσε μαρία!!!!!!!!!!!Quote:
στα καλα8ια δεν χωρει στα κοφιναι περισευει.αμαν με τα μπινελικια σου.ριξε μου και μετα τα λεμε.νροπη σου γαιδαρε.εγω φταιω που σαγαπαω.
χαχαχαχα...τι να πεις...ΑΝΤΡΕΣ, πεταμένα λεφτά...χααααααχαχαχαχαχαχ� �χαχααχαχχαχα:P:P:P:P:P:P:P:P
ασε βρε που με αγαπας κιολας....Quote:
ε τωρα τα μπινελικια ειναι χαιδευτικων τονων....
εχμμμμ φορουμιστικα μπινελικια ε?
εχει και τετια μπινελικια?δεν το ξερα.αχαχαχαχ
xaxaxaxa.....ο κρίνος έχει πλούσιο menu....!!!!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P