Originally Posted by
Αργύρης85
Γιώργο Πάνου,
κατόπιν σκέψεως και περνώντας υπόψιν το πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνεται ο κάθε άνθρωπος τα πράγματα θέλω να σου πω το εξής. Ο λόγος που σου μίλησα άσχημα είναι επειδή πολλές φορές χρησιμοποιείς την θρησκεία ως απάντηση σε ερωτήματα που θέτονται από μέλη και πολλές φόρες μικρής ηλικίας (20-25). Και μάλιστα με κάποια ειρωνεία, κατά την γνώμη μου πάντα. Και θεωρώ πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε την θρησκεία σαν μπαμπούλα. Δεύτερον κατάλαβα πως εσύ με την δική σου αντίληψη θεωρείς πως λέγοντας κάποια πράγματα για τρόπους αυτοκτονίας, δεν μπορείς να βλάψεις τον άλλον. Αλλά δεν μπορείς να ξέρεις την κατάσταση που βρίσκεται ο άλλος και όπως είπε και ο Εξουθενωμένος μπορεί να μην το χρησιμοποιήσει τώρα αλλά σε 5, 10 15 χρόνια. Ακόμα και οποιοδήποτε άλλος που μπαίνει και βλέπει. Μπορεί να αρκεί ένα μικρό σπρώξιμο. Γι αυτό δεν πρέπει σε ένα τέτοιο φόρουμ να αναφέρουμε τρόπους.
Συνεχίζω να διαφωνώ με πάρα πολλά που λες αλλά και με τον τρόπο που τα λες αλλά θεωρώ πως δεν έπρεπε να χάσω την ψυχραιμία μου. Και θα μπορούσα να μιλήσω καλύτερα και μην ξεφύγω καθώς με βρισιές σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει κουβέντα. Θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για τρόπο που σου μίλησα. Αλλά διαφωνώ με πάρα πολλά από αυτά που λες.