οταν ανεχομαστε να μας κανει οτι θελει καποιος ειναι σα να λεμε οτι ειναι ο αλλος εαυτος μας
Printable View
οταν ανεχομαστε να μας κανει οτι θελει καποιος ειναι σα να λεμε οτι ειναι ο αλλος εαυτος μας
εγω δεν πολυαπαντω γιατι δε μπορω να σε καταλαβω αλλα υποπτευομαι οτι σ αρεσει αυτο το πηγενε ελα μια απαντησε μια δεν απαντησε μια ηθελε μια δεν ηθελε μια κρυο μια ζεστη μια βοριας μια νοτιας μια θυτης μια θυμα ετσι το φανταζομαι
https://www.youtube.com/watch?v=649TuphSlJ0
Κασσάνδρα.. θα ήθελα ιδανικά να μην είχα χάσει τον εαυτό μου..
Εχθές.. να σας πω και την εξέλιξη οχι μόνο τα δικά μου...πήγαμε με τον άντρα μου στη ψυχολογο...σαν συμβουλευτική...Η ψυχολόγος ξέρει και εμένα από τα προηγούμενα χρόνια και τον νικο από κάποιες συνεδρίες.. Έχει μια εικόνα και των δύο.
Η άποψη της λοιπόν.. για τον άντρα μου ότι είναι αυθεντικός και έχει κάποια αθωότητα ψυχής ..έπαθα σοκ...
Το πε για το γεγονός ότι μου πε το σκηνικο έστω κ με καθυστέρηση μια μερα
Όχι.η άποψη της για τον νικο ..είναι ότι έχει μεγαλη αξιοπρέπεια..(γι αυτό κ έφυγε όταν του πα ότι δεν τον αγαπάω τοτε) και ότι για το τωρινό γεγονός στο πρακτικερ ήταν αυθεντικός και σεβάστηκε αυτό που του χα πει κάποτε .."προσπαθησε να μην μου δώσεις δικαίωμα γι αυτό και έδωσε το εταιρικό του για να ΣΑΣ προφυλάξει.
ωραια. πως σου φανηκαν εσενα ολα αυτα; ηρεμησες;
Για μένα,επισήμανε στον νικο ότι τότε που χωρίσαμε εμένα μου έμεινε πληγή λόγω της άλλη σχέσης.και μια φοβία εγκατάλειψης.. συμφωνώ απόλυτα.. φοβία ...πίστεψα ότι θα "ξαναπερασω" ότι τότε.. εστω και υποσεινηδητα..
Αααα Επίσης ξέχασα να σας πω ότι την ώρα που μου λεγε το σκηνικό είχε έρθει ένα μήνυμα..λάθος όπως αποδείχτηκε.. το οποίο εκεί τα μπέρδεψα τα πράγματα..
Μέχρι να καταλάβω ότι το περιστατικό που γινε στα πρακτικερ δεν είχε να κάνει με το λάθος μήνυμα πέρασα ασχημα
την αναλυση αυτη την καναμε κι εμεις , που ειμαστε ασχετοι.
στο δια ταυτα, τι προτεινε για να ξεπερασεις τις ενοχλησεις αυτες που νοιωθεις;
Είχε έρθει ένα μήνυμα που έλεγε Γεια.ηταν κοπέλα κ έψαχνε έναν 19 χρόνο αλλά μέχρι να αποδειχτεί ότι δεν ήταν η κοπέλα που μου λέει ο Νίκος ότι βοήθησε Εγώ ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν εκείνη άρα τη έδωσε δικαιωμα να του στειλει
Είπε ότι αυτοκαταστερφομαι και καταστρερφω και την σχέση μου τον γάμο ενώ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και επειδή μόνον με την υπόνοια της απιστίας.. με έπιασε τρέλα..
Μου πε ότι μου λέει πάντα να μην αφήνω τέτοιες σκέψεις.. να κανω πράγματα για μένα..
Να αφεθώ σε όλα αυτά που μου χει δώσει η ζωή απλόχερα..γάμο.. σύντροφο καλό..ομορφιά..
Δεν αφήνομαι να απολαύσω όλα αυτά οπότε πως θα ρθει κ ένα παιδί (της έχω πει ότι προσπαθούσαμε) αν δεν ειμαι ηρεμη;