Originally Posted by
Macgyver
Ουτε δω θελω να επιμεινω , ..................... τωρα το ποιος ειναι πιο λογικος , τα ζωα , η οι ανθρωποι, σηκωνει πολυ συζητηση , τα ζωα ειναι υποτιμημενα , δεν ξεκινανε πολεμους , το ακρον αωτον του παραλογισμου , που μονο χαμενους εχουν , και τα δελφινια που ειναι γνωστο οτι διαθετουν ευφυια , ακομη και τα χταποδια διαθετουν ευφυια , οπως ειδα σενα ντοκυμαντερ ....... και επειδη εχω ( δυστυχως ) υπαρξει κυνηγος , μεχει εντυπωσιασει η νοημοσυνη των πουλιων ..... οπως η ανοητη η αδελφη μου ειχε βαλει ενα ψευτικο γερακι για να μην πλησιαζουν τα περιστερια στην βεραντα , δεν εχει ζησει τα πουλια , οπως εγω , που μετα απο μερικες μερες , καταλαβαν οτι το γερακι ειναι ακακο, και ξαναλθαν ......
τα ζωα σκοτωνουν μονο για φανε , οχι για να νικησουν σεπολεμους , θυσιαζοντας εκατομμυρια ανθρωπους .....
δεν συνηθιζω να λογοφερνω , σεβομαι τις αποψεις του καθενος , ασχετως αν διαφωνω ......
οικογενειες εχουν και τα ζωα ....... η μονη διαφορα μας με τα ζωα ειναι οτι δεν μιλανε ......την γλωσσα μας .....
και δεν ειναι ωραιο να αποκαλεις ενα μελος ' ρε φιλε ' .......δεν τσακωνομαστε εδω ....