Ρε παιδιά εσείς πιστεύετε ότι μια διαδικτυακή σχέση μπορεί να στεριώσει; Εννοώ το να μπεις σε αυτό το τρυπακι θα σου βγει σε καλό ή πάντα στο τέλος χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο;
Printable View
Ρε παιδιά εσείς πιστεύετε ότι μια διαδικτυακή σχέση μπορεί να στεριώσει; Εννοώ το να μπεις σε αυτό το τρυπακι θα σου βγει σε καλό ή πάντα στο τέλος χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο;
Ευκαιρία να θυμηθούμε και το κλασικό "last year":
https://www.youtube.com/watch?v=U9DsSHE6EbI
:D
Αν εξελιχθεί φυσιολογικά, δηλαδή με φυσική συνάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα και με την προοπτική να πορευθούν μαζί στη ζωή, τότε υπάρχουν ελπίδες. Πολλές σχέσεις έχουν γίνει έτσι και προσωπικά γνωρίζω μια περίπτωση. Η κοπέλα όμως έφυγε για Σουηδία για να είναι κοντά στον καλό της, ενώ αρχικά τον συνάντησε από κοντά μέσα στο πρώτο τρίμηνο της γνωριμίας.
Αν εννοείς διαδικτυακή «σχέση» (μέσω καλωδίων, πομπών και οθονών) για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε έχει νόημα μόνο αν πρόκειται για προϋπάρχουσα σχέση και ο χωρισμός είναι προσωρινός για ειδικούς λόγους, χωρίς να έχουν χαθεί τα στοιχεία που συνιστούν ένα ζευγάρι (π.χ. μετανάστευση του ενός λόγω εργασίας). Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το θεωρώ χάσιμο χρόνου και ενέργειας, εκτός κι αν κάποιος δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει.
Εννοούσα την πρώτη περίπτωση που σχετίζεται και με το θέμα.. Και πόσο λογικό είναι να νιώσεις πράγματα για κάποιον που δεν έχεις συναντήσει (ακόμη); Γιατί αυτό γίνεται συχνά.
Σύντομη ιστορία:
1] Συνομιλούσα με μια γυναίκα (?) μεσω ιντερνετ. Στις φωτος δειχνε χαριτωμένη, νέα, ομορφη ... κλπ κλπ. {εξαρτημένη των Social Media, πιθανότατα (καλή τύχη στο να βρειτε μία που δεν είναι…)}
2] Της πρότεινα να συναντηθουμε την Τρίτη. Είπε ότι είναι ελεύθερη την Πέμπτη.
3] Προγραμματισμένο ραντεβου για την Πέμπτη λοιπον...
4] Δυο ώρες πριν από το ραντεβου, μου λέει αυτό: «Πρεπει να παω στο χωριο μου σημερα, καθως ο πατερας μου εσπασε τη λεκανη του αφου ποτιζε τα λουλουδια στην επαυλη κ σκονταψε στο λαστιχο, ενοσω η Porsche Cayenne ηταν παρκαρισμενη στο κλειστο γκαραζ της επαυλης. Ας αναθεωρήσουμε την ημερομηνία του ραντεβου μας»
Της απάντησα: «Όχι, έχω κάνει το προγραμμα μου για να βρεθουμε σήμερα»
Μου λεει: «Λυπάμαι, αλλά πρεπει να παω να φροντιζω τον πατερα μου. Ίσως μπορούμε να συναντηθούμε κάποια άλλη στιγμή»
Με άλλα λόγια: οι γονείς της > Εγώ. Αυτό είναι κατανοητό. Δεν ισχυρίζομαι ότι θα έπρεπε να είμαι πιο σημαντικός από τους γονείς της. Αλλά είναι περιεργη συμπτωση καθως πριν από λιγο καιρο, λιγες ωρες πριν από προγραμματισμενη συναντηση μας, η μητερα της -αυτή τη φορα- επαθε καταγμα δεξιου (ή αριστερου, θα σας γελασω) ανω ακρου.
Απάντησα: 'οχι ευχαριστώ.'
Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι αυτή που λέει ότι είναι.. Και σου το έλεγε θα σε ενοχλούσε;; αν ήταν λιγότερο εμφανισιμη.
Ναι, εννοείται πως θα με ενοχλούσε πολυ
Όλα αυτά είναι ανοησίες. Τα δικα μου εννοω
Συγγνώμη να ρωτησω κατι?διαβασα το θέμα σου κ είδα ότι ξεκίνησε τον Μάιο.. Κ τώρα έχουμε Νοέμβρη.. ακομα δλδ εισαι καπως κολλημενος μαζι της???γτ μου φαινεται λιγο ακραίο...σορρυ απλα λυσε μου την απορία.
Εμένα 2 κολλητοί μου τις γυναίκες τους τις γνώρισαν από το τσατ.ο ένας είναι 10χρονια παντρεμένος, ο άλλος 4.οι γυναίκες τους μια χαρά και από εμφάνιση και από μυαλό. Θέμα τύχης είναι πιστεύω παιδιά. Όπως θα γνωρίσεις μια κοπέλα έξω έτσι και στο ίντερνετ. Απλά στο ίντερνετ θα γίνει η γνωριμία, τα άλλα έξω. Τώρα γλυκόλογα σε έναν άνθρωπο που δεν τον έχεις δει έξω πως θα του τα πεις από το κινητό;;; ποτε δεν μπόρεσα να το καταλαβω