Είσαι από τα μέλη του φόρουμ που εκτιμώ την άποψη τους και που συνήθως η γνώμη μου σε άλλα θέματα αρκετές φορές συμπίπτει με τη δική σου.....
Θες να βοηθήσεις και το έχεις καταφέρει πολλές φορές σε πολλά θέματα τόσο δικά μου οσο και άλλων....
Νόμιζα ότι ήσουν 50+ να σου πω την αλήθεια........Είμαι σίγουρη ότι τώρα ζεις κάτι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.....Γιατί είσαι στην πιο κατασταλαγμενη φάση της ζωής σου....Εξάλλου έχω διαβάσει ότι η γυναικεία σεξουαλικοτητα είναι καλύτερη μετά τα 40......Είναι πιο άνετη η γυναίκα με το σώμα της....θα πρέπει να ισχύει...
Χαίρομαι που ζω σε αυτή την εποχή ...πιστεψε με δεν θα ήθελα να με έδιναν σε έναν που μπορεί να μην τον ήθελα και να έπρεπε να μείνω μαζί του όλη μου τη ζωή επδ πήγα μαζί του
Καλά έκανες και το έζησες.....τουλάχιστον όμως σου βγήκε αυθόρμητα; ένιωσες να είπε κάτι ο άλλος που σε έκανε να νιώθεις άβολα; η να έκανε κάτι που πιεστηκες;
Μακάρι και εγώ να είχα πάρει μπρος πιο μικρή....Όσο μεγαλώνεις τόσο πιο επιφυλακτικός και διστακτικός γίνεσαι....Δεν έγινε....Δεν θέλω να το σκέφτομαι άλλο.....Θέλω να κοιτάω τι θα συμβεί από δω και πέρα.....Και ανησυχώ πολύ όταν δεν έρχονται τα πράγματα όπως θα ήθελα μετά από τόσο καιρό.....Έχω και εγώ άγχος και ανησυχία για το πώς θα εξελιχθεί σεξουαλικά.....
Βασικά μόνο εγώ το έχω το άγχος γιατί δικό μου είναι το θέμα......
Πάντως πρόσεξες ότι έχουν εξαφανιστεί οι άντρες;;; μάλλον τάσσονται υπέρ σου και με θεωρούν μάλλον παρανοϊκή που έχω την απαίτηση να βγω μαζι τους πάνω κάτω ένα μήνα για να προχωρήσω....
Τεσπα δεν πειράζει .......