Originally Posted by
Eagle guy
Δηλαδή βρε συ μέχρι το 60-70 που όλοι ήταν ομοφοβικοί ήταν κρυφογκέι κατά βάθος? Αυτά τα τσιτάτα ότι οι ομοφοβικοί είναι γκέι δεν έχουν καμία απόδειξη. Βέβαια, δικαίωμα του καθενός να τα πιστεύει, αλλά το πρόβλημα αυτών που τα πιστεύουν είναι ότι συνήθως λένε για όσους πιστεύουν σε κάποια θρησκεία ότι "μα δεν έχεις αποδείξεις για το Θεό". Ε, ούτε κιαυτοί έχουν αποδείξεις ότι οι ομοφοβικοί είναι γκέι! Τώρα για το δημογραφικό, εγώ δεν είπα να καταπιεστεί ο γκέι να κάνει παιδιά. Ρώτησα όμως γιατί λέμε σε όλους να "εξερευνήσουν την γκέι πλευρά τους" και από την άλλη έχουμε τέτοιο δημογραφικό.
Και να είσαι σίγουρη ότι αυτά που λέω για τη γυναικεία σεξουαλικότητα τα λέω για το μάταιο του πράγματος να κυνηγάς στιγμιαίες ηδονές και όχι επειδή με νοιάζει που δεν μου κάθονται, γιατί δε με νοιάζει καθόλου αυτό!
Αλλά βρίσκεις σωστό να κυνηγάει κάποιος το καλό και συχνό σεξ αλλά να μην κάνει παιδιά? Το σεξ δημιουργήθηκε για την αναπαραγωγή! Και εγώ λέω ότι ενώ εδώ μειωνόμαστε και το παίζουμε και απελευθερωμένοι, οι άλλοι που τους θεωρούμε σκοταδιστές αυξάνονται τρελά και θα μας κατακτήσουν. Αυτό είναι το πρόβλημά μου κυρίως