ναι...δεν μπορώ να πω...απο χαρά είμαι πλήρης! απο τα μπατζάκια μου τρέχει!!!
γλωσσοκοπάνα ακόμα πρέπει να είμαι??? αυτό απο που το συμπεραίνεις δηλαδή???? φήμες sister, φήμες!!!!!! στόμα έχω και μιλιά ΔΕΝ έχω!!!
Printable View
γλωσσοκοπάνα ακόμα πρέπει να είμαι??? αυτό απο που το συμπεραίνεις δηλαδή???? φήμες sister, φήμες!!!!!! στόμα έχω και μιλιά ΔΕΝ έχω!!!
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΡΙΝΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ!!!!!!!Quote:
Originally posted by dodis
χμ...χμ...γιατί περικαλώ??? :PQuote:
Originally posted by krino
ε οκ σημερα εχω και λιγο δουλεια....
οποτε εχω να πω κατι το λεω.
Συνηθως δε οταν μιλανε γυναικες κανω μοκο...
:P
αχ...μπιμπι μου...ο κρίνος μπορεί να μου κουρελιάσει το νευρικό μου σύστημα σε κλάσματα δευτερολέπτου....είναι ταλέντο παιδί μου....!!!
αλλααααα, το σωστό να γράφεται...τα λέει ωραία!!!!!!!!
χαχα!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P
χαχα γλωσοκοπανα κ σοραγια με ελεγε κ μενα η μανα μου...Γλωσοκοπανα ειμαι ομως ακομα...παντως ωραια συζητηση,χαρουμενη!!
έλα ρε συναδέλφισα!!!!!!!!!! εμένα μου αρέσει να γράφω πολύ και να μιλάω λίγο...
join the club!!!!!!!!:P
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΝΟΥΛΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ.
DODI ΕΧΕΙΣ MAIL
γειά σου μπιμπι μου!!!
χεχε!το είδα!
φιλάκια, καλό απόγευμα...:)
καλο σας απογευμα κοριτσια!!
Quote:
Originally posted by dodis
αχ...μπιμπι μου...ο κρίνος μπορεί να μου κουρελιάσει το νευρικό μου σύστημα σε κλάσματα δευτερολέπτου....είναι ταλέντο παιδί μου....!!!
τι λες... τι λες....
δεν το ηξερα αυτο...
:P:P
είδες...όσο ζεις μαθαίνεις!!!!!!!!!!χιχιχιχQuote:
Originally posted by krino
τι λες... τι λες....
δεν το ηξερα αυτο...
:P:P
έλα, έλα, που δεν το ήξερες....!!!
:P:P:P:P:P:P
καλημερα οικογενεια, αδελφια μου αλητες πουλια!!!
Αργησα σημερα!! μια λεξη θα πω μονο.....μαλλον δυο....ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!
μπαινεις και ο χρονος για σενα σταματα.
Τυφλα να εχουν οι αντιγηραντικες κρεμες. Οσες δουλευουν εκει δεν πρεπει να νιωθουν το περασμα των χρονων!!!!!!
εισαι κουκλί dodi μου!!!!!!
Μην νομιζεις μοιαζουμε.................... αν ειχες και εσυ 30κιλα παραπανω θα ειχες και μαγουλακια για τσιμπιμα!!!!! μουτςμουτςμουτς
xaxaxa...δεν υπάρχεις ρε συ μπιμπι!!!!χαχαχαχαχαχα!!! πολύ καλό το σχόλιο για την Εθνική!!!
σ\'ευχαριστώ....!!! αν και μου φαίνομαι υπερβολικά αδύνατη...είδες ρε συ πως είναι το χέρι μου....άστα να πάνε...
της Αντζελινα Τζολι το χερι το εχεις δει; ειναι το μισο απο το δικο σου.
Σκεψου και εμενα που για να δω κοκκαλο μου πρεπει να παω στον ακτινολογο!!!!