παει εχασες τον ερωτα σου,αν δεν εισαι εσυ βεβαια πισω απο αυτο το προφ.(το λεω επειδη κανετε τα ιδια ορθογραφικα και γραφετε με τον ιδιο τροπο)
Printable View
Εδώ είμαι!
Ήταν κάτι προσπερασμενα πού με κατηγορουσαν κάποιοι εδώ, θά ήθελα να απαντηθεί με ειλικρίνεια, που δεν τά είχα απάντηση.
Η αλήθεια τά διαβάζα όλα τά γραπτά σύντομα, δεν έδινα τόσο έμφαση καί τά προσπερναγα πάνω Κάτω για να καταλάβω τό γραπτό μύνημα!, δήλαδη,δεν καθόμουν να τά σκεφτώ, να τα αναλύω.
Όχι δεν ήρθα εδώ για γνωριμίες!!, ήρθα για να πω κάτι, να μου προτείνετε διάφορα, η ερώτηση μου είναι όπως λέει ο τίτλος
Με τό παιδί δεν θά είχα πρόβλημα να προεκύπτε συζήτηση
Αλλα για το παραπάνω θα διορθωθω!!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
@ Gnlren
θα ηθελες να σου δωσω ενα email μια χρησης για να μου στειλεις το κανονικο και να μιλαμε?για να μην δωσω το κανονικο και μας σπαμαρουν
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Μήπως θα ήταν καλύτερο να σταματήσει αυτό;; πέσαμε όλοι πάνω στο pano19 ......
Κανείς δεν ξέρει αν έχει καλές η κακες προθέσεις .......
Εγώ δεν είδα πουθενά να έχει κακη πρόθεση (Αν θέλει να μιλήσει ερωτικά και να γνωριστεί με τη θεματοθετρια δικαίωμα τους)
Δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε κανέναν η να βγάζουμε συμπεράσματα για ένα μέλος επδ είχε απορίες για κάποια θέματα και έχει ανεβάσει θέματα σε μια συγκεκριμένη θεματική ....
Εγώ απλώς είπα ότι δε μου άρεσε πλ ο τρόπος που χρησιμοποίησε για να πείσει τη θέματοθετρια και αυτό είναι όλο