Ναι το ιδιο
Printable View
Ναι το ιδιο
Με έχει μπερδέψει πολύ
Από τη μια λέει θέλει να βγαίνω με αγόρια
Από την άλλη να μην βγαίνω με κάποιον αν δεν γουστάρω
Και επειδή είπα τι έγινε με τους άλλους λέει ότι δεν πουλάω καλά τον εαυτό μου και θα με περνούν για εύκολη. Και δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό που βγαίνουμε με κάποιον και μετά δεν ξαναμιλαμε
Τώρα ενθουσιάστηκε με αυτόν και λέει ναι κάνε κατι μαζί του που τον ξέρεις από κοντά
Και ενώ είπα ότι είναι ψώνιο δεν μασησε
Είναι άτομο της οικογένειας μου
Έχει κάνει καλό γάμο
Γενικά φέρεται με αγάπη
Αλλά σε αυτό το θέμα διαφωνούμε
Θεωρεί πως το καλό είναι μια κοπέλα να έχει σχέση και να μην είναι "μόνη" της
Και επειδή κάποτε ήμουν πιο δυσκολη.στο να βγω ραντεβού και απέρριπτα άτομα μου έλεγε "γιατί όχι? " Και τετοια ενώ εξηγούσα γιατί με απωθουσαν
Ενώ λες διαφωνείτε ακολουθείς ότι σου λέει. Κάθε μέρα μιλάς με αλλον και κάθε μέρα απογοητευεσαι. Άνοιξες το θέμα και σου λεμε για τον ψυχικό σου κόσμο και εσύ επιμένεις να ασχολησε μόνο με αυτό το κομμάτι (της γνωριμίας κτλ). Είναι σαν και δεν θες να ηρεμήσεις..
Μέχρι τότε τον βάζεις στην άκρη και τον καταστρέφεις καθημερινά..
Αν ήμασταν σε ένα άλλο φόρουμ θα καθόμουν εδώ και θα σου έλεγα τι θα μπορούσες να κάνεις για να κερδίσεις ένα άντρα.. Αλλά επειδή είμαστε σε ένα φόρουμ ψυχολογίας δεν θα πω κάτι άλλο και εύχομαι κάποια στιγμή να δεις αυτά που σου έλεγα και να ασχοληθείς πραγματικά με τον εαυτό σου. Τότε θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένη. Αν ποτέ ανοίξεις θέμα που θα θες γνώμη όσο αφορά ψυχικό σου κοσμο τότε θα ξανά σχολιάσω.
Γιατί ο κόσμος (αλλά και εσύ) έχει τέτοια κάψα με το να έχουν όλοι σχέση? Κάποιοι δεν είναι φτιαγμένοι για αυτό, και όλοι είναι φτιαγμένοι να μπορούν να ζουν καλά και χωρίς σχέση (άλλο αν μια σχέση τους δίνει περισσότερη ευτυχία). Γιατί έχεις λυσσάξει με το να βρεις σχέση? Συνήθως όσο κυνηγάς κάτι με λύσσα δεν έρχεται, και έρχεται όταν χαλαρώσεις.
γιατι δεν ψαχνεις ενα αγορι απο καποια εκκλησια, εχει παιδια οπου δεν θα σε κοιτανε μονο για σεξ, δεν θα τους ενδιαφρει μονο η εμφανηση σου αλλα θα νιαστουν για την εσωτερικη σου ομορφια, για την ψυχη σου.Δοκιμασε και εκει που ξερεις? ειναι αγορια της ηλικιας σου, απλα, με σκεψεις σοβαρες και που θα μπορουες να κανεις ακομα και γαμο μαζι τους!
Ειαν παιδια, σοβαρα, να σαν εμενα πριν δεκα χρονια καπως.
Τελικά το λύσαμε το μυστήριο
Έχει κοπέλα και από εμένα θέλει σεξ
Αρχίσαμε να μιλάμε απόψε πιο πολύ κι άρχισε η κουβέντα να πηγαίνει στο σεξουαλικό και να ζητάει φωτό και βίντεο κλήσεις