Αυτά θες από ένα άντρα? Να σου λέει συνέχεια πόσο όμορφη είσαι?
Τι σημαίνει για σένα η λέξη "στραβώσει" όσο αφορά αυτό το θέμα?
Printable View
Θα πληγωθείς γιατί οι άντρες είναι μαλακες όταν είναι αδέσμευτοι κάνουν σχέση με ημερομηνία λήξεως και καπάκι πάνε σε άλλη, όταν παντρεύονται σταματάνε να ασχολούνται με τη γυναίκα τους και ψάχνονται με άλλες. Αυτό συμβαίνει σε γενικές γραμμές και κάποιες πχ το λένε καποιες άλλες όχι αλλά το ζούνε πάρα πολλές αυτό το μοτιβο
Να σταματήσει να μου στέλνει
Ή να αποδειχθεί λιγουρης σαν τους άλλους
Εγω θα σου δωσω μκα συμβουλη αν θες κρατησε την ή αλλιώς πέταξε την. Σεξ να κανεις με αυτόν που πραγματικά θέλεις τη στιγμή που εσύ θα θέλεις. Μετά μπορείς να πηδηχτεια και με 150 και με 200 δεν έχει καμία σημασία γιατί δεν θα τους θυμασαι. Τον πρώτο και τον τελευταίο όμως δεν θα τους ξεχάσεις ποτέ!
Αυτή είναι η συμβουλή που οφείλω να σου δώσω και καμία άλλη
Οκ κατάλαβα.
Το σωστό αυτό είναι, αλλά πολλές φορές φοβάμαι ότι η δική μου η περίπτωση είναι ιδιαίτερη. Δεν είχα ποτέ νορμαλ ούτε αθώα ερωτική ζωή. Δεν έζησα μια εφηβική σχέση, ούτε καν νεανικη. Ο πρώτος που φιληθηκα δεν ήταν τίποτα για μένα.Δεν ξεκίνησα σωστα
Χθες είχα φτάσει σε σημείο να βρίζω τον εαυτό μου που δείλιασα και δεν ενέδωσα. Νιώθω ότι τώρα στην ηλικία μου όλοι ξέρουν από σεξ και το θεωρούν απαραίτητο για να κάνουν σχέση μαζί μου , οποτε έχω μείνει εκτός παιχνιδιού.
Τώρα το σκέφτομαι πιο λογικά. Δεν ξέρω...
Υπάρχουν πολλοί - κυρίως θρησκευόμενοι - νέοι άντρες που δεν ξέρουν πολλά από σεξ ή δεν το έχουν πρώτη προτεραιότητα πάντως για τη γυναίκα που ψάχνουν
Δεν είσαι ιδιαίτερη κοπέλα μια χαρά κοπέλα είσαι. Και μην νομίζεις πως στην ηλικία σου όλοι γνωρίζουν από σεξ. Υπάρχουν άντρες που είναι 40 χρονών και ακόμα δεν ξέρουν τι είναι η κλειτορίδα και τι είναι ο οργασμός της γυναίκας φαντάσου τα 25χρονα που το παιζουν και ζιγκολό.
Χαλάρωσε περίμενε να σπάσει η καραντίνα και αυτός που πραγματικά θα νοιαστεί για σένα θα ρθει από μόνος του και θα σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύεις τόσο, το καταλαβαίνω πως σε τρώει αλλά χαλάρωσε 25 χρονών είσαι μόνο. Δεν σε πήρανε τα χρόνια. Αν ήμουν 25-30 και ήμουν σινγκλ θα σου την είχα πέσει για να σε γνώριζα από κοντά αν αυτό σε κάνει να νιώσεις όμορφα
Σωστός ρε φίλε Μind! Έτσι πρέπει να μιλάνε οι άντρες!
Όσο για τον από πάνω που πειράχτηκε, ξυδάκι!
Το 80% εδώ μέσα των αντρών μπαίνουν μπας και πιάσουν κουβέντα με κανά μωράκι. Και καλά ενδιαφέρονται για το θέμα που ανοίγουν οι εκάστοτε κοπέλες και μετά πάνε σφαίρα τα Pm's!
Κι εγώ θα της την έπεφτα αφού άφηνα πρώτα τον Mindcrime που προηγείται φυσικά. Έχει κανένας σας πρόβλημα?
Το θρεντ αυτο και το φορουμ αυτο ακομα δεν υπαρχει για να αισθανεστε πιο αντρες εσεις.
Αντιλαμβανομαι βεβαια πως μπορει να μην εχετε εικονα του κοσμου ολακερου οπου το παραπανω να μην ειναι το κεντρικο ζητημα.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.