Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Printable View
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Πιο πολύ με στεναχωρεί η συναισθηματική αστάθεια που έχω δεν μου αρέσει καθολου
Νιώθω πολύ χάλια νομίζω έπαθα από προσποίηση
Με έπιασε μια κατάθλιψη και φοβάμαι μην πέσω πάλι σε κατάθλιψη όπως είπε πιο πάνω ότι του κρατάει μήνες με πήρε πολύ από κάτω τώρα κι ενώ είχα φτάσει σ ένα πολύ καλό επίπεδο τώρα φοβάμαι ότι πάλι πέφτω σε κατάθλιψη και δεν υπάρχει και λόγος το ξέρω ότι είναι ψυχολογικό δεν θέλω να με πάρει από κάτω ήμουν πολύ καλά κ πάλεψα για να φτάσω εδω που έφτασα.
Επειδη η διαχειρηση εχει ηδη κατεβασει 6 ποστ του αιολου, δε σκοπευω να συνεχισω την μεταξυ μας αντιπαραθεση.
Μου έκανε πολύ μεγάλο κακό όλη αυτή η συζήτηση και όσες φορές έγραψα εδώ αντί να νιώσω καλύτερα νιώθω χειροτερα και μου γεννιούνται καινούργιοι φόβοι.
Συγγνωμη βικτωρια απ' την πλευρα μου δεν περιμενα τετοια κατασταση πως θα δημιουργουνταν.
Σου είπα κάτι.. Εδώ δεν είναι κανένας γιατρός και δεν χρειάζεται να επηρεαζεσαι. Κρατάς ότι σου είναι χρήσιμο και τα άλλα να τα πετάς..
Κάνε την άσκηση που σου είχα πει παλια, νομίζω στην είχα στείλει με μήνυμα.. Ηρέμησε και όποτε νιώσεις καλά έλα εδώ να ανοίξεις θέμα για αυτά που είπες όσο αφορά την ζωή σου. Ή μπορείς να κάνεις και το άλλο, να μην γράψεις και να συνεχίσεις την δουλειά με τον ψυχολόγο που είναι και γιατρός.. Εδώ σίγουρα πάντα θα κάνουν εμφανίσεις διάφοροι για να πουν τα δικά τους χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες.
Επειδη επηρεαζεσαι ευκολα και εισαι υποβολιμη δε σημαινει οτι δεν εχεις ταυτοτητα σταθερη... Απλα δινει πολλη σημασια γιατι χρειαζεσαι την επιβεβαιωση και απο οσα εγραψες πριν για τους γονεις σου, ειναι λογικο και επομενο. Καταλαβαινω οτι οι συγκρουσεις σου δημιουργουν πολυ δυσαρεστα συναισθηματα γιατι ειναι ουσιαστικα σαν σκηνικο το αντιθετο της αποδοχης. Ο,τι μπορουμε να κανουμε εδω οσοι γραφουμε για να σε καθησυχασουμε, θα ηθελα να ζητησω και απο τους αλλους να το προσπαθησουμε.
Μου έρχονται στο μυαλό όλα όσα ξέρω για τις ψυχικές ασθενείες και είναι τοσο ρεαλιστικά που νομίζω ότι θα αρχίσω να ακούω φωνές ότι θα κάνω διαφορα πράγματα αλλά νομίζω πως εγώ τα φέρνω στο μυαλό μου