ρε συ σιδηρόδρομε...χαχαχα, μ\' έκανες και γέλασα....:D:D:D:D
Printable View
ρε συ σιδηρόδρομε...χαχαχα, μ\' έκανες και γέλασα....:D:D:D:D
Quote:
Originally posted by Invictusmaximus
Ναι.Quote:
Originally posted by weird
Γιατί λοιπόν να λέω σε βοηθουν???
Χμ.... κάποιον λόγο έχω..
Για σκέψου,
αν δεν τους είχες αυτούς,
πώς θα μπορούσες να μιλάς για διχασμό, για μπερδεμα, για άγχος, για εγκλωβισμό?
Τώρα όμως, τους έχεις...
για όσο καιρό θα την \"χρειάζεσαι\" αυτήν την κατάσταση δηλαδή.
Τώρα ξεδιάλυνες όποιες απορίες είχαν προκύψει...
Εγώ δε κατάλαβα τίποτα!!!
(Μη με παρεξηγείς! Αλλά είσαι όντως weird! Καλό είναι όμως! :Ρ )
Θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις που το πάω.
Το ξέρω οτι είμαι ιδιαίτερος άνθρωπος...
όπως όλοι μας εξάλλου :))
ααααααααααααα, τώρα κατάλαβα.... καιαιαιαιιαιαιαιαιαι........ε , προχώρα το λίγο βρε weird....και ίσως θα έπρεπε να κάτσω μόνη μου και να τους βάλω και τους δυο στην κατάψυξη?
Κάτι τέτοιο εννοείς;;;Quote:
Πω πω!
Είσαι δυνατή!
Νομίζω ότι παίζει αυτό που ισχυρίζεσαι, αλλά δεν αποτελούν και τα ανωτέρω λόγο αποτυχίας μιας σχέσης, ούτε και επιτυχίας σαφώς. Νομίζω ότι το πρόβλημα, είναι κυρίως μέσα της και ως προς τον εαυτό της, παρά ως προς τον ποιον έχει απέναντί της... και τον πιο τέλειο -για αυτήν- άντρα να είχε, πάλι κάτι αντίστοιχο θα συνέβαινε...
Αυτό καταλαβαίνω...
Απλά, αν θα ήταν κάποιος άλλος, δεν θα έφτανε... στην αυτογνωσία;;! Πάει προς τα εκεί δλδ...;
Το\'χασα πάλι...
Προχωράω με την πλήρη συναίνεσή σου :PPPPP
Αν δούμε την υπάρχουσα κατάσταση σαν έναν τρόπο \"εκφρασης\" των εσωτερικών σου συμπλεγμάτων σε εξωτερικές καταστάσεις ( μηχανισμός που γίνεται σίγουρα ασυνείδητα και στοχεύει στο να σε οδηγήσει απο τα εξωτερικά στα εσωτερικά αδιέξοδα),
ΤΟΤΕ.
Αν εντοπίσεις το μέσα σου, χωρίς παρεμβολές, ολοκάθαρο, και το αλλάξεις, βρίσκοντας πότε και γιατί ξεκίνησε ο διαχασμός, γιατί νιώθεις εγκλωβισμένη, ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΑΥΤΟΥ, ( θέλει να ψάξεις βαθιά όλο και πιο βαθιά μεσα σου), μπορείς να εξελίξεις το μέσα σου.
Να το αλλάξεις.
Να αλλάξεις το πως νιώθεις με τον εαυτό σου.
Αν αλλάξεις το \"μέσα\" , αυτό θα μεταφράζεται σε διαφορετικά \"έξω\".΄
Πως το βλέπεις?
Σημείωση.
Η διαμορφωθείσα κατάσταση δεν \"εξυπηρετεί\" μόνο εσένα, αλλά όλους τους εμπλεκόμενους...
όλοι, παίζουν τον ρόλο τους. Κι όλοι έχουν την ευθύνη τους...
Μην γελιέσαι οτι τους το προκαλέις.
Κάτι κερδίζουν κι οι ίδιοι απο την κατάσταση, αλλά αυτό είναι άλλο, δικό τους θέμα.
Εμείς τώρα, μιλάμε για σένα.
Αγαπητέ μου φίλε,Quote:
Κάτι τέτοιο εννοείς;;;Quote:
Πω πω!
Είσαι δυνατή!
Νομίζω ότι παίζει αυτό που ισχυρίζεσαι, αλλά δεν αποτελούν και τα ανωτέρω λόγο αποτυχίας μιας σχέσης, ούτε και επιτυχίας σαφώς. Νομίζω ότι το πρόβλημα, είναι κυρίως μέσα της και ως προς τον εαυτό της, παρά ως προς τον ποιον έχει απέναντί της... και τον πιο τέλειο -για αυτήν- άντρα να είχε, πάλι κάτι αντίστοιχο θα συνέβαινε...
Αυτό καταλαβαίνω...
επέτρεψέ μου να σου πω οτι είσαι υπέρ του δεοντος ανυπόμονος...
Μάθε να δίνεις χρόνο... θα κατανοείς καλύτερα.
( συμβουλή που δίνω πρωτίστως σε μενα).
(ρε συ weird, τι είσαι;;;; Ωιμέ!! θέλω χρόνο....να κατανοήσω...)
δε σε πρόλαβα...
Φαντάσου πόο ανυπόμονη θα είναι η Δοδις αν εγώ είμαι τόσο...
Τη συμμερίζομαι!
Απο την άλλη,
το να φτάσουμε βαθιά μέσα μας,
δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει, ακόμα κι αν έχουμε την τάση να ενδοσκοπούμε και να ψαχνόμαστε.
Ένα εξωτερικό αδιέξοδο, είναι ο καλύτερος δρόμος για το μέσα μας.
ΟΠΟΤΕ,
εμπιστευσου αυτό που ζεις.
Καλώς το ζεις...
Εχει να σου δώσει πάρα πολλά, την κατάλληλη στιγμή.
Να σε οδηγήσει κάπου.
Πάρε μια ανάσα,
πριν ριχτείς πάλι,
στο ολοδικό σου αδιέξοδο :))
Weird ακριβώς αυτό ήθελα να γράψω και εγώ στη Δοδις.
Κατά κάποιον τρόπο η όλη κατάσταση την \"εξυπηρετεί\".
Την απάντηση την έχει μπροστά της αλλά δεν έχει ακόμα ωριμάσει μέσα της για να την εξωτερικεύσει. Όταν είναι έτοιμη θα το καταλάβει από μόνη της, οπότε ότι και να της λέμε εδώ μέσα \'\'΄κάνε έτσι ή κάνε αλλιώς\'\' απλά το φιλτράρει, Στην πραγματικότητα θα κάνει αυτό που θέλει και όπως το θέλει.
γουιρντ, πιστεύω πως ο λόγος που έφτασα σε αυτή την φάση είναι γιατί δεν άφησα χρόνο στον εαυτό μου να μείνει μόνος του, να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει, να καταλάβει, να ξεπεράσει...δηλαδή χώρισα με τον νυν και ήρθε ο πρώην σχεδόν αμέσως...
και γιατί όταν δεν υπάρχει αυτό που θέλω σε μια σχέση, υπομένω στωϊκά μέχρι να έρθει η στιγμή που θα τα πάρω βαριά και θα ξεσπάσω...δεν μιλάω, δεν διεκδικώ αυτά που θέλω εξ\' αρχής, πρέπει να φτάσω στο αμήν για να το κάνω και τότε είναι λίγο κουφό για τον άλλον...και έχει ήδη γίνει η σχέση λίγο φρουτόκρεμα απο όλη αυτή την υπομονή-λαλακία....
Πολύ εύστοχα αυτά που λες.Quote:
Originally posted by Δοδις
γουιρντ, πιστεύω πως ο λόγος που έφτασα σε αυτή την φάση είναι γιατί δεν άφησα χρόνο στον εαυτό μου να μείνει μόνος του, να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει, να καταλάβει, να ξεπεράσει...δηλαδή χώρισα με τον νυν και ήρθε ο πρώην σχεδόν αμέσως...
και γιατί όταν δεν υπάρχει αυτό που θέλω σε μια σχέση, υπομένω στωϊκά μέχρι να έρθει η στιγμή που θα τα πάρω βαριά και θα ξεσπάσω...δεν μιλάω, δεν διεκδικώ αυτά που θέλω εξ\' αρχής, πρέπει να φτάσω στο αμήν για να το κάνω και τότε είναι λίγο κουφό για τον άλλον...και έχει ήδη γίνει η σχέση λίγο φρουτόκρεμα απο όλη αυτή την υπομονή-λαλακία....
Αλλά υπάρχουν κι άλλα,
που θα τα δεις με το πέρασμα του χρόνου,
είναι πιο μέσα, πιο βαθιά.
Υπομονή και φρόντισε λίγο πιο πολύ εσένα.
Μπορείς να είσαι κάποιες ώρες, έξω απο το αδιέξοδο.
Φρόντισε να βρεις χρόνο για εσένα, καθαρά.
Για τις ανάγκες σου.
Quote:
Originally posted by Δοδις
γουιρντ, πιστεύω πως ο λόγος που έφτασα σε αυτή την φάση είναι γιατί δεν άφησα χρόνο στον εαυτό μου να μείνει μόνος του, δεν είναι τυχαίο, υπάρχει λόγος που δεν τον άφησες μόνο του. Θα τον βρεις τον λόγο.να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει, να καταλάβει, να ξεπεράσει...δηλαδή χώρισα με τον νυν και ήρθε ο πρώην σχεδόν αμέσως...
και γιατί όταν δεν υπάρχει αυτό που θέλω σε μια σχέση, υπομένω στωϊκά για να σε βοηθήσω λίγο, στη θέση του \"στωικα\" βάλε το \"αναγκαστικά\". Υπάρχει λόγος που υπομένεις μέχρι το μπαμ, Βρές τον. μέχρι να έρθει η στιγμή που θα τα πάρω βαριά και θα ξεσπάσω...δεν μιλάω, δεν διεκδικώ αυτά που θέλω εξ\' αρχής, πρέπει να φτάσω στο αμήν για να το κάνω και τότε είναι λίγο κουφό για τον άλλον...και έχει ήδη γίνει η σχέση λίγο φρουτόκρεμα απο όλη αυτή την υπομονή-λαλακία....
Υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος που το κάνεις. Μόνη σου λες, οτι αυτο σαμποτάρεις τη σχέση με το να μην επικοινωνείς αποτελεσματικά. Ψαξε... ψάξε... ΑΛΛΑ προσεκτικα. Δώσε χρόνο, ανάσανε και αφουγκράσου :)) Παρατήρησε τι κάνεις και γιατί, είσαι σε καλή τροχιά . ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ.
γουιρντ μου είμαι ανασφαλής σαν άνθρωπος..το θέμα δεν είναι ότι δεν επικοινωνώ αλλά ότι επικοινωνώ λίγο αργά...την ώρα που θα γίνει ή δεν θα γίνει κάτι πρέπει να το πω και όχι να το καταπιώ...