Originally Posted by
Chaos1
Marilou, γίνεσαι υπερπροστατευτική πολλές φορές και καλά κάνεις σε άτομα που το αξίζουν, αλλά εδώ πρόκειται για μια γυναίκα που αν βγάλεις απ’έξω τα χιλιοειπωμένα «εγώ γιατί να μην έχω τον άντρα που θέλω, τι μου λείπει;», μας λέει ξεκάθαρα ότι την ενοχλεί που είναι φτωχός, θέλει να τον χρησιμοποιήσει και να τον παρατήσει χωρίς εκείνος να της έχει κάνει κάτι κακό, για κάποιον άλλον έγραφε ότι έχει μικρό πουλί, για τις φίλες της ότι είναι χοντρές και άσχημες, τα γράφει αυτά ένας άνθρωπος με καλό χαρακτήρα; Οι κακοί δεν είναι σαν τους κακούς των παραμυθιών, δεν είναι οι εξόφθαλμα κακοί λύκοι, στην πραγματική ζωή ο κακός θα σε κάνει να τον λυπηθείς και θα πρέπει να μάθεις να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές για να τον ξεχωρίσεις. Και μόνο το γεγονός που μιλάει τόσο απαξιωτικά για τους ανθρώπους και θέλει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να πληγώσει κάποιον που δεν της φταίει σε τίποτα θα έπρεπε να σου ανάψει τα λαμπάκια και να μην της φέρεσαι τόσο «μαμαδίστικα» όσο συνηθίζεις, ούτε να τσακώνεσαι με τους υπόλοιπους που πλέον το έριξαν στην πλάκα. Πείσε την να μην το πληγώσει το παιδί αν μπορείς, να τον αφήσει ευγενικά αν δεν τον θέλει, αλλά μην την νταντεύεις. Μας κοροϊδεύει.