Originally Posted by
Marilou
Ειμαι μια χαρά πλέον σε ευχαριστώ πολύ !
Έχεις απόλυτο δίκιο και μάλιστα έχω έρθει και σε αντιπαράθεση εδώ μέσα με άτομο που προτιμούσε να αντικρίζει κάθε μέρα τον βιαστη του παρά να τον καταγγηλει ,δικαιολοντας κατά κάποιο τρόπο έτσι την μετέπειτα δική του παραβατική συμπεριφορά ...
Ακριβώς τα ίδια του είπα ,ότι έτσι επιτρέπεις αυτόν τον άνθρωπο να κυκλοφορεί ελεύθερος και να διαπράττει το ίδιο έγκλημα και σε άλλους ανθρώπους ..
Ειρωνεία ?
Ένα συγκεκριμένο άτομο και τότε έπεσε να με φάει γιατί υποστήριζα κάτι τέτοιο ...(είναι αυτό που σου είπα ,κάποιες φορές κάποιοι βρίσκουν λάθος ευκαιρίες να εκφράσουν την ζήλια τους ,την αντιπάθεια τους ,την εμμονή τους όπως θες πες το για εσένα,τελοσπαντων )
Νομίζεις chaos όμως ότι είναι το ίδιο?
Δεν ξέρω ρε συ ,εγώ δεν μπορώ να συγκρίνω τις δύο αυτές περιπτώσεις ..
Αν στην δική μου περίπτωση ήταν άλλα τα αποτελέσματα να είσαι σίγουρη ότι δεν θα το αφεινω έτσι για τον λόγο που είπες .
Απλά έμεινα στο θετικό της υπόθεσης και παρά την πίκρα μου δεν παυω να ευγνωμονώ αυτά τα χέρια που με βοήθησαν έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες ..
Νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με το αποτέλεσμα μιας πράξεις και το κυριότερο τι είναι αυτό που μένει στο υποτιθέμενο θύμα της εκάστοτες υπόθεσης .
Αν η δική σου τραυματική εμπειρία δεν σε αφήνει να προχωρήσεις ,να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και να πας παρακάτω τότε ναι την πολεμάς για να ηρεμήσεις και όχι για να καλλιεργείς μια άρρωστη δική σου πλέον κατάσταση..
Γιατί μια τέτοια μαρτυρία εκτός από εσένα θα λυτρώσει και άλλα θύματα που ίσως να υπάρχουν και να διστάζουν και αυτά να το πουν ....