Originally Posted by
ElVa
Βρε Νικο μου βλεπεις οτι η αρρωστοφοβια σου εχει βαρεσει κοκκινο, σε σημειο που βασανιζεσαι. ΓΙΑΤΙ αφηνεις τον εαυτο σου χωρις θεραπεια; Αληθεια δεν μπορω να το καταλαβω. Αν τελικα εχεις χλαμυδια (κατι που απευχομαι) θα το αφησεις χωρις αντιβιωση και απλα θα περιμενεις το προβλημα να κορυφωθει σε λιγους μηνες η χρονια; Πρεπει να πας σε ψυχολογο προχθες και θα σε καθοδηγησει μηπως σε αυτη την φαση θες και ψυχιατρο για να σου συνταγογραφησει καποιο ηπιο χαπακι, ωστε να εισαι πιο ηρεμος για να κανεις με καθαρο μυαλο την ψυχοθεραπεια.
Τι παει να πει ΑΝ δεν τρεχω με ηπατιτιδες και hiv θα παω σε ψυχολογο; επρεπε να το εχεις κανει μηνες πριν γιατι πλεον σε εμποδιζει στην καθημερινοτητα σου. Και στο λεω γιατι στην ηλικια σου ημουν ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι. Βλεπεις οτι ειμαστε ολες αυτες τις μερες τοσα ατομα που προσπαθουμε να σε κανουμε να ηρεμησεις, αν και δεν ειμαστε γιατροι ψαχνουμε αρθρα, σου λεμε απο προσωπικες εμπειριες οτι και να εχεις κολλησει ειναι πααααρα πολυ νωρις και ΔΕΝ θα τυφλωθεις, ομως ο φοβος σου εξακολουθει να σε βασανιζει. Αυτο θα επρεπε να ειναι καμπανακι, οτι κατι παει πολυ λαθος και να το ψαξεις. Μην το αφηνεις αλλο σε παρακαλω.
Πιστεψε με στα λεω για καλο σου, εχω υπαρξει στην ιδια θεση, ειχα πεισει τον εαυτο μου οτι πασχω απο 800 ανιατες ασθενειες, εχανα τον υπνο μου, την χαρα μου, την καθημερινοτητα μου. Κανε κατι!