Σε ευχαριστώ πολύ ferro μου.Quote:
Originally posted by ferro
σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα καλη μου:)
K σε σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά:)
Printable View
Σε ευχαριστώ πολύ ferro μου.Quote:
σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα καλη μου:)
K σε σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά:)
και γω στα ανταποδιδω γλυκια μου αρσι:)Quote:
Originally posted by Arsi
Πάντως σου στέλνω ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά:) γλυκιά μου ferro...
Ferro είσαι απο τα πιο καλόκαρδα πλάσματα να ξεπεράσεις τις δυσκολίες το συντομότερο.
σ\'ευχαριστω πολυ.
το ιδιο ευχομαι και σε σενα:)
λοιπον τα μπανακια στη θαλασσα τα συνεχιζω και μου κανουν καλο απο την αποψη οτι περναει η ωρα μου.
ομως το προβλημα ειναι το εξης:επειδη το υφος μου ειναι θλιμμενο και κανω καποιες νευρικες κινησεις την ωρα που καπνιζω με κοιταει ο κοσμος περιεργα.αυτο με στεναχωρει πολυ.
????
ferro κανε μια βουτια κ για μενα:)
λοιπον, δε νομιζεις πως παντα θα υπάρχουν καποιοι που θα κοιττανε πιο εντονα ή πιο επιμονα? ε, τί να κανουμε!
ασε που δεν μπορει να κοιττανε ολοι επειδη κανεις νευρικες κινησεις...μπορει να ειναι κ για αλλους λογους: απο περιεργεια, επειδη δεν εχουν κατι αλλο να κανουν, επειδη σε καποια αρεσουν αυτα που φορας, επειδη σε καποιον αλλο αρεσουν τα ποδια σου...υπάρχουν πολλοι λογοι φερρο:)
εμενα ομως μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι με κοιτανε επειδη εχω προβλημα:(
ετσι μου \'ρχεται να μην παω αυριο θαλασσα:(
ferro οταν ξερουμε οτι εχουμε ενα προβλημα νομιζουμε οτι ολοι κοιττανε σ αυτο.
θα σου πω κατι για μενα: οταν ημουν μικρη, κ ειδικα μεχρι τα 18 μου χε καρφωθει στο μυαλο οτι ειμαι κοντη. ημουν σιγουρη λοιπον οτι οσοι με κοιττανε ηταν επειδη ημουν κοντη. κι θα μπορουσα να σου διηγηθω περιστατικα πολλα οπου ημουν απολυτα βεβαιη οτι με κοιττουν γι αυτον το λογο ή επειδη ειχα ενα σπυρακι ή ειμαι χοντρη κλπ....ολα αυτα ειναι στο μυαλο μας!οι αλλοι δεν ειναι στο μυαλο μας, αλλα νομιζουμε οτι εχουν κοινη σκεψη με την δικη μας ή ιδιες αποψεις/οπτικη. Οπως βλεπεις (και σε αυτο το φορουμ) δεν ειναι ετσι...
hi
ferro, είναι η ιδέα σου.κι εγώ το πάθαινα αυτό παλιότερα.άντε, σοκολατένια θα γίνεις...σε φαντάζομαι...με την ξαδέρφη μαζί...τσίτα τα νεύρα!
μπα οχι της τα χωσα και εχει ηρεμησει απο τοτε.
ferro να πας για μπάνιο αν αυτο σου αρεσει να κανεις. Τωρα να σου πω μην λογαριαζεις τους αλλους?? Τη στιγμη που δεν μπορω να το εφαρμοσω πρωτα απολους στον εαυτο μου? Παρολαυτα θα το πώ. Καλα να περάσεις.
να σαι καλα βρε ουινστον.
θα προσπαθησω.
και συ νομιζεις οτι το προβλημα σου φενεται στον κοσμο?:(
Τωρα οχι τοσο εντονα.Quote:
και συ νομιζεις οτι το προβλημα σου φενεται στον κοσμο?:(