Πριν την επισκεψη της , όχι ,δεν το είχα αποδεχτει. Μετά την επισκεψη, νομίζω, ναι, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι δεν θα αλλάξει αυτό στο άμεσο μέλλον. Ακόμα και πιθανολογικα να το δούμε, τα παντα είναι πιθανο να συμβούν, δεν είναι κάτι ανεδαφικο μαθηματικά.
Απλα σκέφτομαι πως ειναι σε ηλικία γάμου και αν τα έχει με αυτόν, σίγουρα θα παντρευτουν και σε λιγότερο απο δυο χρόνια θα έχει κανει παιδι. Και δεν ξέρω αν μπορω να το αποδεχτω αυτό. Και το να μην μαθω, αν μπλοκαρω και το ινστα, με φέρνει σε μια κατάσταση αβολης αβεβαιότητας και υποθεσεων.
Τα δυο χρόνια που δεν μιλάμε, ναι, είναι ξεκάθαρη έλλειψη επιθυμιας, ωστοσο , έχει πει και η ίδια πολλες φορες ότι δεν κανει ποτε το πρώτο βήμα όταν εχει μαλωσει με καποιον, απο εγωισμό. Και επίσης δεν με μπλοκαρε ούτε στο μεσιντζερ ούτε στο φβ,την μπλοκαρα εγώ.
Σε σχέση με παρελθοντικες σχέσεις,με ρώτησε μονο ο Αλ Μπαντυ και δεν απαντησα γιατί το θεώρησα αυτονόητο και γελοια ερώτηση. Προφανως και ειχαμε κανει σεξ. Μονο με την τελευταία μου σχέση δεν είχα σεξουαλική επαφή και αυτό γιατί προσδιοριζόταν ως ασεξουαλ κάτι που ήταν και ένας απο τους βασικούς λόγους που το διαλυσαμε (περα απο μερικά αλλα πράγματα ) αν και εγω ήμουν διατεθειμένος να το προσπαθησω, εκείνη θεωρούσε πως είμαστε ασυμβατοι. Η αλήθεια ειναι οτι εγώ νομιζα ότι θα ήμουν αυτός που θα ξεκλειδωνε την μη αρεσκεια της στο σεξ, γιατί στο παρελθόν είχε κανονικά σεξουαλικές σχέσεις. Τεσπα,δεν έχει να κανει το αν έκανα σεξ μαζί της ή όχι με το πόσο είχα δεθεί μαζί της. Βέβαια δεδομένου ότι ένα μήνα μετά το οριστικό break εγώ γύρισα εξολοκλήρου στις σκέψεις για τη φαντασιωση, δεν ξέρω κατά πόσο όντως είχα δεθεί μαζί της και δεν ήταν απλως μια προσπαθεια να το κάνω να δουλέψει για να ξεκολλησω απο τη φαντασιωση.