Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by liberchild
Quote:
Originally posted by krino
Ωστο θιγεις κατι κομβικο: το πως θα θεσεις ενα τετοιο ζητημα στην φιλη σου. Οντως εκει χρειαζεται μια ειδικη συζητηση για την οποια μπορεις να κανεις ζημια αν δεν πεις αυτο που πρεπει.
έχω πει να μη ξαναγράψω σ αυτό το χώρο, αλλά πνίγομαι όταν διαβάζω fake πράγματα :
εσύ κρίνε με ποιό τρόπο χειρίστηκες τα 5 παραπανίσια κιλά της σχέσης σου ? με ποιό δικαίωμα παραπλανάς με θεωρίες τον κόσμο για το πώς πρέπει να συνομιλεί για το θέμα τη στιγμή που έχεις ξεντώσει με προσβολές του τύπου \" πώς είσαι έτσι κ πώς θα σε πάρω μαζί μου διακοπές, ο κ.... σου είναι σαν το αεροδρόμιο της φρανκφούρτης, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι γκ......., και τόσες άλλες αιχμές δήθεν αστείες, κ ειλικρινά ξέρεις ότι δεν κολλάω να εκτεθώ.
Λοιπόν καλά θα κάνεις προτού ειδημονεύσεις, να κοιτάς την καμπούρα σου και να σιωπάς.
:)
Κρίνο...αλήθεια είσαι για κλάμματα....
Λιμπ...δεν καθόμουν με άντρα που θα μου έλεγε έστω κ για πλάκα κάτι τέτοιο ούτε ενα λεπτό....πραγματικά λυπάμαι που τέτοιοι άντρες έχουν μούτρα και προβάλουν άποψη...
Εννοείται πως η ανωνυμία μας προσφέρει τη δυνατότητα να το παίξουμε όπως θέλουμε, αλλα ευτυχώς έρχονται στιγμές που οι χαζομάσκες πέφτουν....
ναι, εχω μια θλιψη τωρα που το λες....
Οσο σε αφορα, ευτυχως για σενα ο αντρας που θα σου ελεγε κατι τετοιο σου εχει πει οσο πιο ξεκαθαρα μπορει οτι ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ και εσυ δεν εννοεις απο τοτε να το χωνεψεις.
Οσο για τα μουτρα μου, οσο καιρο μπαινεις εδω μεσα θα τα βλεπεις, αμα σε ενοχλουν, τραβα παρακατω.
Τωρα ευτυχως που επεσαν οι μασκες,
και για να εισαι πληρως ενημερωμενη προς το παρον φευγουμε για διακοπες και για τον επομενο μηνα δεν θα μπαινω, οποτε μπορεις απο τωρα να μετρας τις μερες μεχρι να γυρισω....
Λυπαμαι που ο εγωισμος σου περυσι πληγωθηκε τοσο πολυ και κραταει ακομα αυτη η κολωνια.....
:D:D:D:D
Ο κλασικός κρίνο:πετάει μια μλκ για να εκνευρίσει τον άλλον και να ξεφύγει από το θέμα.
[color=Purple]
ααα ωστε υπαρχει θεμα και δεν το ηξερα???
το μόνο \"θέμα\" που υπάρχει είναι πως όταν σε στριμώχνουν αρχίζεις να πετάς άσχετα για να αποπροσανατολίσεις τον άλλο. Από που προκύπτει πως εγώ ενδιαφέρομαι για σένα και γι αυτό σου κάνω κριτική; σε άδειασε η ίδια σου η σύντροφος, κοίτα κατάματα την αλήθεια και κοίτα να το λύσεις αντί να επιτίθεσαι με ψευτιές και κακοήθειες στον κόσμο που σε αμφισβητεί...
Δυστυχώς για σένα, και όσοι δεν σε ήξεραν σε έμαθαν με τα τελευταία κατωρθώρματα σου.
[color=Purple]
τα οποια ειναι?
ο νοών νοήτω, πρέπει να ξαναποστάρω καμιά εκατοστή σελίδες για να μπεις στο νόημα;
Στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ αφού παίζεις με τέτοιους όρους και δεν έχεις τα κότσια να απαντήσεις επί της ουσίας:
[color=Purple]
ρωτα με να απαντησω σε οτι θες....
δεν έχω να ρωτήσω τίποτα, καθώς το μόνο που σου είπα είναι να μην κάνεις τον υπεράνω εδώ μέσα όταν τα χώνεις και ξεφτιλίζεις τη γυναίκα σου για πέντε κιλά...
Δεν είμαι τόσο απελπισμένη που να με ενδιαφέρει ένας άντρας κοντά στα πενήντα
δεν ειμαι πενηντα.
τότε κάνε καλύτερο ρετούς στη φωτό που κυκλοφορεί εδώ μέσα και είσαι χάλια...
που έχει πάει με άντρα
[color=Purple]
χμμμ οντως κακο αυτο,
αλλα και παλι το ηξερες αυτο οταν εστελνες μυνημα....
Το οποίο μήνυμα έλεγε τι; Μήπως να το ξαναδημοσιεύσω για 15674η φορά για να γελάσει πάλι ο κόσμος εδώ μέσα;
και περνάει όλη την ημέρα του μπροστά σε έναν υπολογιστή
[color=Purple]
κακο και αυτο ε?
μηπως με πληρωνεις οταν γραφω?
ασε να κανει παραπονα το αφεντικο μου.
....μμμ
θάβοντας όλο τον κόσμο
[color=Purple]
δεν θυμαμαι να εχω θαψει κανενα,
το αντιθετο θυμαμαι για οσο με αφορα.
νο κομεντ....
και προσπαθώντας να πάρει την παραμικρή αξία έστω και διαδικτυακά.
[color=Purple]
ευχαριστω,
αξια εχω αρκετη στη ζωη μου, δεν μου χρειαζεται δικτυακη.
αν είχες αρκετή αξία στη πραγματική σου ζωή δεν θα πέρναγες 24ωρα εδώ μέσα προκειμένου να αποσπάσεις την παραμικρή προσοχή...
Για του λόγου το αληθες δημοσίευσα το υ2υ.
ναι τα εχουμε ξαναπει αυτα, μην επανερχομαστε.
όχι...εσύ επανήλθες με ψευτιές και συκοφαντίες γιατί όπως σου είπα παραπάνω σε άδειασε η γυναίκα σου και αντί να το λύσεις τα έβαλες μαζί μου με το γνωστό σου τρόπο...
Έγινες ρεζίλι για άλλη μια φορά,
αυτο ειναι δικη σου εκτιμηση, για αλλη μια φορα.
Εσυ συνεχισε να με κανεις ρεζιλι.....
κρίμα που δεν μπορώ να εκφράσω τη γνώμη άλλων ανθρώπων εδώ μέσα μήπως και έπαιρνες λίγο χαμπάρι αλλά....
αλλά το συνεχίζεις.
και θα το συνεχιζω μεχρι να παρω συνταξη....
αυτό είναι το μόνο σίγουρο....
Πρόβλημα σου να κοροιδεύεις τον εαυτό σου, αλλά πλέον δεν μπορείς να κορόιδέψεις κανένα άλλο.
δεν με ενδιαφερει ποιος νομιζει οτι τον κοροιδευω.
Λυπάμαι αυτή τη γυναίκα που την εξευτελίζεις τόσο πολύ και δέχεται να είναι μαζί σου....
[color=Purple]
και αυτο προβλημα δικο της και δικο μου ειναι, οχι δικο σου.
Επετρεψε μου να πιστευω οτι δεν εχω εξευτιλισει κανενα στη ζωη μου.
Δεν το είπα εγώ, εκείνη βγήκε δημόσια και έκανε παράπονα για τη συμπεριφορά σου...από κει και πέρα πολύ λίγο με νοιάζει ακόμη και αν έβαζες τη μύτη σου στην τρύπα της τουαλέτας, αλλά μην το παίζεις στον άνθρωπο που βάζει το θέμα και στο σπίτι σου κάνεις χειρότερα απ\' τον τελευταίο κομπλεξικό.....οκ?