...μπορεί να μην βγάζει πουθενά αλλά δεν το παρατάμε με τίποτα...
Printable View
...μπορεί να μην βγάζει πουθενά αλλά δεν το παρατάμε με τίποτα...
οχι ρε παιδια μια χαρα ειμαι βρε...κατι κανανε ta remeron...χθες εκανα την πρωτη μου προπονηση υστερα απο 7 χρονια στο kick boxing...μου βγηκε ο ..... ολα καλα ρε παιδια...το καλο ειναι οτι το προβλημα ειναι αντιμετοπησιμο...
ΓΟΑΟΥ ΑΝΤΩΝΗ!!!!!!! kick boxing ε? αχ μικρό μου τί μου ξύπνησες στη φαντασία...χι...χι
Καυτά ιδρωμένα κορμιά μετά την προπόνηση ...αχ τί μας έκανες ρε Αντώνη σε εμάς τις γυναίκες!!
ΚΑΚΟΥΡΓΕ!!!!!
:P
:P
ʼντε δώστα όλα στο άθλημα να αποβάλλεις όλη την ένταση!!! Χαίρομαι που πας καλύτερα βρε. Με την ευκαιρία θα φτιάξεις και σέξυ μπρατσάκια και θα λιποθυμήσουν όλα τα κοριτσόπουλα στην παραλία εν όψη εποχής....:P:P:P:P
Αχ ανέφερα παραλία ε? σνιφ-σνιφ άδεια έχω Αύγουστο.....
οlga- soul να σαι καλά μέκανες και γέλασα
:P:D;)
:):):) ...kick boxing..μμμμμμμμ
...μμμμμμ
....εγω παλι οταν θελω να ξεδωσω... :P κανω pοwer joga....λικνιζω το κορμι μου...εκεινο σφυγγει και γραμμωνει.. και νιωθω πιο ελευθερη.. πιο αποτοξινωμενη.. και πιο σεξυ... :P
...
...κοριτσοοοοοπουλααααα.....!! ! αφηστε τον Αντωνη μασ κατωωωωωω..!!!!!!!
:P ...
.. αφηστε και λιγο και για μασ.. :P:P:P
μακια ...
Coma μου αφού με έχετε συνηθήσει πια εδώ...τί να κάνω η γυναίκα....?Μου βγαίνουν αυθόρμητα...
Χαίρομαι πάντως που βγάζω γέλιο και σας φτιάχνω τη διάθεση!! :P:P
Adzik μου την τελευταία φορά που δοκίμασα yoga..κάλεσα σε βοήθεια να με ξετυλίξουν γιατί πήρα περίεργη στάση - με πόνεσαν τα παϊδια μου και έμεινα σαν κακοδιπλωμένο σαλάμι αέρος!!!!:D:D
Ώστε θες να σου αφήσουμε λίγο κοψίδι από τον Αντώνη εεεεεε????
Θα το σκεφτούμε.........μπούτι .........ή πλάτη?????:P:P
Αχ Αντώνη μου θα έχεις φρίξει μωρό μου με εμάς τις λυσσάρες που έμπλεξες....;)
χε χε με κανατε και γελασα βρε...χθες το βραδυβγηκα απο το γυμναστηριο και απο την πολυ κουραση ξερασα 2 φορες!!!γαμησακι ειναι μην νομιζεται αλλα εγω ειπα οτι θα το κανω και θα το κανω!!!οταν βαζεις καπιους στοχους δυσκολους και τους καταφερνεις τοτε αρχιζεις και εκτιμας καλυτερα τον εαυτο σου...με κολασατε παντως να το ξερετε μωρα...πως ειστε?
Ετσι ειναι,οσο βλεπεις οτι πετυχαινεις τους στοχους σου αισθανεσαι καλυτερα γιατι βλεπεις οτι τα καταφερνεις και ετσι ανεβαινει κ η αυτοπεποιθηση.
Συνεχισε ετσι Αντωνη..;)
Αχ άντρα!!!!!!!! χι..χι σε κάναμε και γέλασες ε? πολύ χαίρομαι μικρό μου που απολαμβάνεις τα πειράγματά μας...:):):)
Τί να κάνουμε οι δόλιες??? Αφού μας δίνεις τροφή......
Σε ποιό γυμναστήριο είπαμε ότι πηγαίνεις??? ..κάτι έμαθα ότι ζητάνε ρεσεψιονίστ εκεί..αληθεύει?;)
Επίσης ότι κάνουν <<στενό>> σωματικό έλεγχο στους ασκόντες....στην είσοδο...Αληθεύει?????? :P
ρε ολγα....τι να πω....μαλλον το καλοκαιρι εχει ανεβασει την διαθεση και εχουμε ξεφυγει ολοι μας μου φενεται...
μια μαντιναδα
αμα τον πεις τον πονο σου....
αυτος δεν ειναι πονος....
ο πονος ειναι να πονας...
μα να το ξερεις μονος!!!
καλη?
αρα ολοι εδω ειμαστε μια χαρα βαση της μαντιναδας σωστα?
Σωστά...
Καλός ο παίκτης!!!!:P
Ναι Αντώνη μάλλον έχουμε χαλαρώσει.........αλλά εμένα η τάση αυτή για χιούμορ και πείραγμα κρατά όλον τον χρόνο και είναι παντώς καιρού......σαν τα λάστιχα good year all weather!!!!
Τι να πω.........:P
ετσι ειμαι και εγω...πειραζω....χε χε
Ώστε πειραχτήρι και συ ε?...μην με προκαλείς και έρθω να σου γαργαλήσω τις πατούσες σου με φτερό!
ʼντε γιατί δεν θέλω και πολύ.........:P
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ!!