Δαναη μου μην το σκεφτεσαι καθολου. Ολα πηγαν μια χαρα και θα πανε ακομα καλυτερα. Αρκει να νιωθεις εσυ δυνατη και να ξερεις οτι εισαι. Ολοι ειμαστε εδω.
Printable View
Δαναη μου μην το σκεφτεσαι καθολου. Ολα πηγαν μια χαρα και θα πανε ακομα καλυτερα. Αρκει να νιωθεις εσυ δυνατη και να ξερεις οτι εισαι. Ολοι ειμαστε εδω.
Σίγουρα αισθάνεσαι άσχημα και κάθε γυναίκα που εκ των πραγμάτων αναγκάζεται να κάνει άμβλωση αλλά μεγαλύτερη αμαρτία απο το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο δυστυχισμένο δεν υπάρχει.Θα σου πάρει λίγο καιρό θα επανέλθεις και θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο.Τώρα τα συναισθήματα είναι αντικρουόμενα οι ορμόνες σου είναι τόσο πρόσφατο γι\'αυτό αισθάνεσαι έτσι,και όχι μόνο αλλά κάθε γυναίκα.Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται για κούκλα αλλά για ένα παιδί και χρειάζεται να σκεπτόμαστε λογικά εκτός απο συναισθηματικά.Ξεκουράσου και ηρέμησε
εισαι πολυ τυχερη που εχεις ανθρωπους διπλα σου.Quote:
Originally posted by danah
Ειναι διπλα μου η αδερφη μου,ο φιλος μου και η κολλητη μου.Σε γονεις δεν υπηρχε περιπτωση να το πω γιατι ξερω ποσο θα τους στενοχωρουσε,αν και θα με στηριζαν στην οποιαδηποτε αποφαση μου.Ειναι κατι που δε θα τους πω ποτε νομιζω..οπως και να \'χει γονεις ειναι..σκεφτονται διαφορετικα.
Αισθανομαι ασχημα γι\'αυτο που εκανα..
αφησε τους να σε φροντισουν, ξεκουρασου, παρε την αντιβιωση σου.
να ξερεις οτι μολις το σωμα σου σταματησει να σου θυμιζει αυτο που εγινε, με εξαντληση, πονακια, αιμα, χαπια, θα σου φυγει και το μεγαλυτερο μερος απο αυτες τις ασχημες σκεψεις που κανεις...
δωσε στον εαυτο σου λιγο χρονο..
(για τους γονεις, συμφωνω μαζι σου)
Τωρα παιρνω αντιβιωση,παυσιπονα και αντισυλληπτικα.Αυτα μου ειπε ο γιατρος.Μηπως ομως δεδομενης της καταστασης δε θα πρεπε να παιρνω αντισυλληπτικα αυτη τη στιγμη?Μηπως εχω μελλοντικα καποιο προβλημα,απο αυτη την αποψη..Βεβαια για να μ τα εδωσε ο γιατρος κατι θα 3ερει..
υπομονη δαναη μου και ολα θα περασουν.ηρεμησε ,ξεκουρασου και μη φοβασαι.ολα θα πανε καλα.
δεν ξερω γιατι σου τα εδωσε τα αντισυλληπτικα. ετσι κι αλλιως για καποιο διαστημα δεν κανει να κανεις σεξ. ισως γι αυτο σου τα εδωσε. μπορουσες να ρωτησεις.Quote:
Τωρα παιρνω αντιβιωση,παυσιπονα και αντισυλληπτικα.Αυτα μου ειπε ο γιατρος.Μηπως ομως δεδομενης της καταστασης δε θα πρεπε να παιρνω αντισυλληπτικα αυτη τη στιγμη?Μηπως εχω μελλοντικα καποιο προβλημα,απο αυτη την αποψη..Βεβαια για να μ τα εδωσε ο γιατρος κατι θα 3ερει..
εξαλλου αν σκοπευεις να συνεχισεις αυτη την αντισυλληψη, προφανως να επρεπε να τα παρεις απο τωρα..
αν εχεις αμφιβολια καντου ενα τηλεφωνημα να σου πει τον ακριβη λογο.
Μην ανησυχείς Δανάη, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα από τα αντισυλληπτικά που σου έδωσε ο γιατρός. Υποθέτω πως ο λόγος που στα έδωσε άμεσα είναι για να προστατευτείς έγκαιρα από μια ακόμα εγκυμοσύνη, καθώς μετά από μια άμβλωση η γονιμότητα επανέρχεται πολύ γρήγορα, συνήθως αρκετά πριν περάσει μήνας. Έπειτα, η ορμονική σταθερότητα που παρέχουν θα σε βοηθήσει και συναισθηματικά. Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά μελλοντικά! :)
η μεθοδος που χρησιμοποιειται για την εκτρωση ειναι ιδια με την θεραπεια σε γυναικες που δεν μπορουν να πιασουν ευκολα παιδι.Quote:
Originally posted by marina38
Υποθέτω πως ο λόγος που στα έδωσε άμεσα είναι για να προστατευτείς έγκαιρα από μια ακόμα εγκυμοσύνη, καθώς μετά από μια άμβλωση η γονιμότητα επανέρχεται πολύ γρήγορα, συνήθως αρκετά πριν περάσει μήνας.
ειναι παρα πολυ ευκολο να μεινεις εγκυος μετα απο μια εκτρωση και φανταζομαι για αυτο και τα αντισ.
Γεια σε ολους!Εχω καιρο να γραψω..Στην υγεια μου ειμαι καλα νομιζω.. Ακομη ομως με πιανει και το σκεφτομαι συχνα και αισθανομαι τοσο ασχημα γι\'αυτο!Δε θα το ξεχασω ποτε αυτο που εκανα.. Ισως συμβαλλει και το γεγονος οτι δεν τα παω καλα με το φιλο μου..δεν ξερω.
δεν θα το ξεχασεις αλλα θα μπορεις να το αντεχεις........
Ενας λόγος επι πλέον να αισθάνεσαι πως ήταν η μόνη λύση και να μην φέρεις στον κόσμο ένα δυστυχισμένο παιδί.Θα το ξεπεράσεις.δεν έχω κάνει έκτρωση ποτέ γιατί πρόσεχα πολύ το ίδιο θα έκανα και εγώ
χαιρομαι που επεστρεψες να γραψεις!σε σκεφτομουν!ο χρονος δαναη μου ειναι ο καλυτερος γιατρος.ακομα ειναι νωρις,αργοτερα δεν θα το σκεφτεσαι καν!
Δαναη ειθιστε να δινουν αντισυλληπτικα μετα απο την εκτρωση για να μην κουραστουν οι ωοθηκες με ωορηξια τον επομενο μηνα. Ειναι σαν να δινεις ρεπο στον οργανισμο σου μετα απο μια σκληρη μερα δουλειας.Quote:
Δεν ειναι τιποτα. Θα το ξεχασεις και θα ξερεις παντα οτι ηταν σωστη αποφαση.
Εγω εχω κανει 3 εκτρωσεις και τωρα εχω ενα μωρακι.
Φιλια
Αυτό γλυκειά μου, (το ότι δεν τα πας καλά με το φίλο σου), πρέπει να σου ενδυναμώνει περισσότερο την απόφασή σου.Quote:
Γεια σε ολους!Εχω καιρο να γραψω..Στην υγεια μου ειμαι καλα νομιζω.. Ακομη ομως με πιανει και το σκεφτομαι συχνα και αισθανομαι τοσο ασχημα γι\'αυτο!Δε θα το ξεχασω ποτε αυτο που εκανα.. Ισως συμβαλλει και το γεγονος οτι δεν τα παω καλα με το φιλο μου..δεν ξερω.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τα βρείτε, αλλά για σκέψου να μην έκανες την επέμβαση, να χωρίζατε και να έμενες μόνη με ένα παιδάκι που δεν θα έφταιγε σε τίποτα....
Κ εγω χαιρομαι που σας βρισκω παντα εδω και σας ευχαριστω πολυ για ολα.. Ναι περιπτωση αν το κρατησω δεν υπηρχε.. Απλα θα επρεπε να μην ειχα βρεθει καθολου σε αυτη τη θεση.. Πολυ κακως ..Δεν επρεπε. Με βασανιζει πολυ οταν το φερνω στο μυαλο μου.