Πού έχεις δει άλλο "ζόμπι"; Υπάρχουν "ζόμπι"; Και τι ξέρεις εσύ από ναρκωτικά και το τί κάνουν;
Printable View
Πού έχεις δει άλλο "ζόμπι"; Υπάρχουν "ζόμπι"; Και τι ξέρεις εσύ από ναρκωτικά και το τί κάνουν;
Εσύ που ξέρεις τι κάνουν τα ναρκωτικά; Αφού οι τοξικολογικές εξετάσεις σου βγήκαν καθαρές άρα δεν σου δίνουν. Αρα δεν γίνεσαι ζόμπι όπως οι ναρκομανείς.
Γιατί να σου κόβουν τα μαλλιά στα κρυφά?...Τι έχουν να κερδίσουν από αυτό?....Εχει και η αδερφή σου και η μητέρα σου ψυχικές παθήσεις όπως ψύχωση ή σχιζοφρένεια?
ΑΝ ΑΥΤΕς ΕΚΕΙ ΕΙΝ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕς ΚΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟς ΕΙΔΙΚΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟ . ΟΠΟΙΟς ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ .
Ακόμα εδώ είσαι εσύ;;;οι γονείς σου πού είναι;;;δε σου μιλάνε;;;;τί λένε;;η αδερφή σου;;;
Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω αν μου κάνει εισαγγελική η μάνα μου ή η αδερφή μου για ακούσια νοσηλεία ?? Μπορεί να τα φουσκώσουν στην κατάθεση τους πάλι επίτηδες
Τίποτα. Αυτό θα γίνει και αν πας στην αστυνομία. Λίγες μέρες μόνο θα νοσηλευτεις σε μια δομή υγείας. Θα γίνουν όλες οι εξετάσεις και θα αποδειχθεί η αλήθεια για το κούρεμα. Γιατί φοβάσαι? Είναι η ευκαιρία σου ξεγέλασε τες και οι νοσηλευτές θα ακούσουν τι θα τους πεις, αυτοί ξέρουν. Εμείς μπορούμε να γράφουμε εδώ αλλά δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
Πάρε την απόφαση να πας σήμερα και σύντομα θα είσαι ελεύθερη με ωραία μακριά μαλλιά!