Τελικα τα εφτησα δεν αντεξα ,τι σας ειπα .Θα τα παρατησω
Printable View
Τελικα τα εφτησα δεν αντεξα ,τι σας ειπα .Θα τα παρατησω
Τι εννοείς;;
Εγώ δν μιλάω γτ δν μπορώ να μπω στην θέση σας πάντως σας εύχομαι καλή δύναμη θα σας διαβαζω
Θέματα υγείας που με ανχωνουν και με ρίχνουν ψυχολογικα
Απλά όλα είναι ατο μυαλό μας αυτό πρέπει να λες.. εγώ εννοείται αναγνωρίζω ότι όλα αυτά είναι μπούρδες και απλά νευριάζω με εμένα που κολλάει το μυαλό και συνεχίζει να το σκέφτεται, ασε που δεν έχω μια συγκεκριμένη σκέψη έχω κάθε μέρα και μια καινουρια δηλαδή φεύγει η μια και έρχεται η άλλη.. αδιαφορία χρειάζεται τίποτα άλλο με το να το πολεμάς δεν καταφέρνεις τίποτα
Επίσης έχεις σκεφτεί να αλλάξεις κάτι ατην ζωή σου ; Να αρχίσεις να βγαίνεις να βρεις μια δουλειά εγώ με τα παιδιά δεν μπορω να δουλέψω αλλά σκέφτομαι να πάω στα πεθερικά μου για μερικές μέρες δηλαδή όχι ακριβώς στα πεθερικά δίπλα έχουμε με τον άντρα μου μια μικρή γκαρσονιέρα κρεβάτι κ ένα μπάνιο και σκέφτομαι να πάω εκεί για μερικές μέρες θα έχω πολύ παρέα είναι πολλά άτομα εκεί είναι κ χωριό να δω αν αλλάξει κάτι.. προσπάθησε και εσυ γενικά να κανεις πράγματα
Εννοείς σωματικά; Για να καταλάβω εσυ δεν έχεις ψυχολογικό θέμα έτσι; Απλά είσαι πεσμένος εξαιτίας αυτουνού του προβλήματος
Αυτό ακριβως
Μακάρι σήμερα είσαι καλύτερα?