Quote:
Originally posted by Alobar
Πάντως, απ\' την ελάχιστη συμμετοχή μου ως τα τώρα στο φόρουμ, έχω διακρίνει ξανά μια \'επιθετικότητα\' από μέρους σου.
Aν η διαφωνια, η διαφορετικη γνωμη μου ερμηνευεται ως \"επιθετικοτητα\", τοτε ισως να μην μπορουμε να κανουμε εναν διαλογο ισοτιμο.
Quote:
Originally posted by Alobar
Δε δέχομαι ότι άνθρωποι που έχουν κάνει μια \'αιματηρή\' πορεία ζωής, θα αυτοκτονούσαν από βαρεμάρα. Και ξέρεις γιατί; Μα γιατί συγκαταλέγω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς. Την πορεία βέβαια την ξέρω εγώ. Έχω δυο καρκίνους στο βιογραφικό μου, για τον δεύτερο που είναι πιο πρόσφατος δεν έχω μιλήσει. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί η μόνη περίπτωση να ξανακάνω απόπειρα πλέον, θα είναι ένας τρίτος αλλά μη αναστρέψιμος. Και ναι, το πιστεύω αυτό που λέω. Ακόμη κι αν υποβαθμιστούν περισσότερο οι συνθήκες της ζωής μου, αν συνεχίζω να καταφέρνω να βγαίνω απ\' το \'εγώ\' μου, απομακρύνονται αυτόματα και οι \'κίνδυνοι\' για αυτοκτονικές συμπεριφορές. Είναι στο χέρι μου να συνεχίσω να βλέπω τη ζωή ως δώρο, ακόμη και μέσα από τις ζωές των άλλων. Και σαφώς οι οποιοιδήποτε λόγοι καθορίζουν την ύπαρξη ως αναγκαία ή μη. Γιατί και στις δυο περιπτώσεις, η ύπαρξη δε θα γίνει περισσότερο δεδομένη ή όχι. Προσωπικά επιθυμώ μια και μόνη ταμπέλα. Αυτή του εφήμερου και με προσπάθεια από δω και στο εξής για να την υποστηρίζω..
Μιλάς για τον εαυτο σου ομως. Μονο που εγω δεν εγραφα για το τί κανεις ή θα εκανες εσυ. Προφανως εσυ γνωριζεις καλυτερα απο ολους για τον εαυτο σου. Εγραψα ομως, πώς με την ιδια ευκολια που μιλαμε για το τί θα καναμε ή κανουμε εμεις, ειναι παρακινδυνευμενο κ αστοχο να το κανουμε κ για άλλους.