Οχι, απ\' την ορθομοριακή ιδεολογία του μνημονικού νερού βοηθιόταν τόσον καιρό εδω μέσα, κατερινιώ. Εμείς δεν προσφέραμε τίποτα.
Printable View
Οχι, απ\' την ορθομοριακή ιδεολογία του μνημονικού νερού βοηθιόταν τόσον καιρό εδω μέσα, κατερινιώ. Εμείς δεν προσφέραμε τίποτα.
τεραστια...μονο το φορουμ ειχα..οι αλλοι ηταν παραλογοι και απαραδεκτοι...ασε μην αρχισω την γκρινια παλι:P
δεν το επιασα καλα αυτο oboro αλλα προσφερατε...αν με γραφατε στο παραληρημα χαιρετισματα...
Στο κατερινάκι απευθυνόμουν... κηπ και στο παραλήρημα που λες σου έγραφαν σημαντικά λόγια υποστήριξης τα παιδια...
παω να κανω ενα ντουζ...τα λεμε παιδια.
ok το επιασα:)
Μπορει εγω να ειμαι αφελης!Εσυ εισαι ομως ειρωνικος και καυστικος !εχω αναγκη απο προσωπικη εμπειρια και οχι απο πληροφοριες που μπορω να βρω σε ιατρικα βιβλια!Quote:
Originally posted by oboro
κατερινιώ αν νομίζεις οτι εγώ είμαι απότομος μαζί σου, συνεχισε να λες αρλουμπες σχετικα με τις δοσεις και θα δεις τι εχεις να ακούσεις απο τα άλλα παιδια που ξέρουν τον κηπ χρόνια... Δεν είσαι αφελής. Με τον εαυτό σου μπορεί να είσαι, όταν όμως το μετατρέπεις σε προτροπή για ελάττωση της δόσης είσαι απλά επικίνδυνη βάσει αρχής ασχέτως αν τελικά σε πάρει κανείς στα σοβαρά.
Τι να σου πω !Δεν προετρεψα κανενα να ελλατωσει τα φαρμακα !Μαλλον δεν επεξεργαζεσαι τις πληροφοριες που παιρνεις απο αυτα που γραφονται!Ισως και να μη μπορεις απο την βιασυνη σου να αποδειξεις ποσο ξυπνιος εισαι!
Ναι θέλει πολύ μυαλό για να διαγνώσει τις πεποιθήσεις σου κανείς, κατερινιώ:
Τι να σου πω... Καμία υπόνοια, καμία προτροπή. Ποιά μείωση της δόσης μωρε... τα φαντάζομαι.Quote:
Ελπιζω να μη κανω λαθος και να ειναι ετσι οπως διαισθανομαι!Δηλ. να επιμεινης Κηπ ,και να αντεξεις αυτο το κατεβασμα που επαθες και απο τη μειωση της δοσολογιας (μεχρι και 6 μηνες υπαρχει πιθανοτητα rebound ) και απο τον ερωτα ,να αλλαξης την ζωη σου και να ονειρευεσαι τα καλυτερα.Γνωρισε οσους θελουν να σε γνωρισουν και μη κολωνεις με το οικονομικο-θα τα καταφερεις-ολοι τα καταφερνουν οταν ειναι, η υποδυονται τους φυσιολογικους.
Ασε λοιπον την γκρινια και δες τι θα κανεις γιατι ερχεται χειμωνας και τερμα οι διακοπες!
Ζητα βοηθεια απο γιατρο που μπορει να σε υποστηριξει (εκτος της πολης σου ) και οχι να σε τρομοκρατησει σαυτο τον αγωνα σου να ζησης καλυτερα!
προτρεπω?η υποστηριζω την επιλογη του?
Ας απαντηση ο Κηπ!
Γιάννης? Γιαννάκης? Johnny Boy? Ορθομοριακός ίσως Γιαννακης?!?!?!Quote:
Originally posted by katerinaki
προτρεπω?η υποστηριζω την επιλογη του?
Anything is possible...
Ωραία λογική. Στο κάτω κάτω στο δικό του θέμα επέλεξες να το κάνεις αυτό που κάνεις...Quote:
Originally posted by katerinaki
Ας απαντηση ο Κηπ!
Γιατι η σωστή δοσολογία? Είναι θέμα επιλογής! \'Οχι περιστάσεων ιατρικών!
Καλα!πηγαινε στη γωνια να δεις αν ερχομαι!