ωραια χιλοπιτα.σευχαρηστω.:)
Printable View
ωραια χιλοπιτα.σευχαρηστω.:)
Kηπ μπορει οι συγχωριανοι να κρυφακουγανε αλλα μπορει να ηταν και δικη σου ανασφαλεια η ψιλοπαρανοιουλα ,ξεχνα το!εχεις τωρα αλλα να σκεφτεις και να ονειρευτεις.
ΚΡΙΝΟ ,ΛΙΜΠΕΡ ,ΑΓΝΩΣΤΕ ,σας θαυμαζω!!!!
εισαι εσυ μια παραπονιαρα:p
ποια παρανoιουλα που ειχαν μεινει μαρμαρο lol....εντελως...λες καιειχα βαλει καμμια ντουντουκα,
δεν πειραζι κιπακο αρκει να εισαι καλα εσυ.εγω εδω θα ειμαι για σενα.
αν μεινω για πολυ μονη γιατι εχω πολλες κατακτησεις παρολα τα κιλα μου.λολολ.
Δεν τους παρεξηγω με αυτα που λεγαμε:D
Δηλ εισαι σιγουρος οτι ακουγανε! μπορει και να μεινανε καγκελο που σε ειδανε με ωραιες παρουσιες και ζηλεψανε !μην ασχολεισαι μαζι τους ,γινεσαι σαν αυτους και παραφερεσαι.
με τον τροπο τους σου κανανε και καλο γιατι ετσι θα φυγεις απο το χωριο και θαλλαξεις την ζωη σου.
Σου ευχομαι ολο και καλυτερα να ζεις..
εγω πυστευω οτι ηταν ιδεα σου βρε Νικο.
κιακομα κινα ειναι ετσι και κριφακουνε γραψε τους,σιμασια εχει να περνας εσυ καλα.γιαυτους ζεις?
Στην Πρεβελη με μαγιο , γυαλια ηλιου, εκλογικο βιβλιαριο και κανενα καφασι μπυρες η τελος παντων κατι που να περιεχει αλκοολες για να μην γραφουμε κακες λεξεις τωραQuote:
Originally posted by keep_walking
ναι δικιο εχεις ανωνυμη..ναναι καλα τα παιδια αν και θα πρεπε να παμε καπου πιο ερημικα...
Α ξεχασα! και χαρτακια για στριψιμο....ναι και μια φωτογραφικη μηχανη για το φορουμ.....ειμαστε και μεις εδω!
βρε πανος τα εκλογικα βιβλιαρια εχουν καταργηθει λεμε εδω και κατι ετη...χεχεχε
βαλε μας καμμια φωτογραφια ρε συ κιπ και μας εδω...Quote:
Originally posted by keep_walking
Εμ ελεγα να ειμαι λιτος στο ντυσιμο...να αισθανομαι ανετα και...να μην ξυριστω γιατι ειμαι πιο σεξυ ετσι νομιζω:P
ο Κλουνευ παντως ειναι δυσκολος αντιπαλος στο λεω για να σε προετοιμασω δηλαδη...
σοβαρα? και πως ψηφιζουμε δηλαδη τωρα?Quote:
Originally posted by Helena
βρε πανος τα εκλογικα βιβλιαρια εχουν καταργηθει λεμε εδω και κατι ετη...χεχεχε
χεχεχε
τηλε βοουτινγκ
ν αστειλω με κανα γραμμα την ελληνικη μου ταυτοτητα στον κιπ και να του πω ριχτο οπου νομιζεις μονο να μην το βαλεις σε κομμα που το πρωτο συστατικο του αρχιζει απο
Ν, Κ, Σ, Λ, οτιδηποτε δηλαδη αλλο απο Π οπως λεμε πανος!
καλα σιγουρα μου κανεις πλακα και εχει και τοσο ωραιο ονομα σαν δεν ντρεπεσαι...Quote:
Originally posted by Helena
χεχεχε
τηλε βοουτινγκ