εγω νομιζω οτι σημαινει no comments
Printable View
ναι εγγονουλα μου! αλλα επειδη ο ερμος διαβασα κατι για πουλια , σκεφτηκα να σε στειλω να δεις πως μαθαινουν να πετανεQuote:
Originally posted by panikoula
δεν με αφορα οτι εχεις δωσει/κανει εσυ.το πιασες παπου?
οσοι δεν εχουν καμερες και μικροφωνα!
ναι μεν αλλα ειδικης χρησης !Quote:
Originally posted by melene
εν αναμονη μοντερειτορ!
:(piffffffff
Δηλαδή πάνο το σύστημα ξέρει πότε πρόκειται να πεις κάτι ασύλληπτο και το λογοκρίνει αυτόματα περιμένοντας τον Γκοντό?
Η τεχνητή νοημοσύνη έχει ξεφύγει για τα καλά... Εντυπωσιάζομαι.
παιδια μου ρθε ιδεα.
λοιπον θα πεξουμε ενα παιχνιδι εδω.
καθε αντρας θα φτιαξει ενα νικ νειμ γυναικιο και καθε γυναικα αντρικο.θα μιλαμε σε ενα συγκεκριμενο θρεντ π θα ανοιξω και θα προσπαθησουμε να βρουμε ποιος ειναι ποιος κλπ.αν βρουμε καποιον/καποιαν θα μπενει με το κανονικο νικ και θα παραδεχεται οτι ειναι αυτος/αυτη που ειπε ο ταδε.οκ?
ειστε μεσα?
στα γενικα θα το φτιαξω.
ας ερθω στο θεμα μου.απο εβδομαδα θα βγω με τον 34χρονο τελικα.Δημητρη τον λενε και αυτον.παιδια κανει σαν τρελλος για μενα πραγματηκα.εναν τετιον αντρα θελω π να με ανεβαζει να με κανει να νιωθω θηλικο.;)
κιας με λεει *******ρα του και *******κι του λολ
Πανικούλα ήρεμαααααααααααααα
Καλά να περάσεις panikoula το αξίζεις. Σου αρέσουν κι εσένα να τα ακούς πονηρούλα.
νι μου αρεσει.τι να κανω?λολ.και σε σενα αρεσουνε?
Νομίζω όχι. Δεν έχει τύχει κιόλας. Πως να τύχει? Ή το\'χεις ή όχι.
lol & lol με τρελάνατε, πού να ξέρω η δόλια τί σημαίνει? Εψαξα λίγο και rofl να μάθετε.
xaaxxaxaxa.
βγηκα χθες με τον 34 και καλυτερα μην πω τι εγινε.τπτ.λολ
δεν μου αρεσε καθολου απο κοντα ουτε η εμφανηση του καθολου μα καθολου ουτε ο χαρακτηρας του.ειχε ντησιμο σαν βουτυρομπεμπες,μηλαγε σαν γυναικουλα και οπως καταλαβα δεν εστεκε καθολου μα καθολου στα καλα του.
ελεγε ασυναρτισιες δλδ τυφλα να εχουν οι τρελοι μπροστα του.εμεις ρε παιδια γιατι περνουμε φαρμακα και αυτοι οχι?
εριχνε κατι μολοτοφ αλλο πραγμα.ελεος.
και που το ξερνεις οτι δεν περνει κιολας ?
οι πιο τρελλοι ειναι αυτοι που κυκλοφορουν ελευθεροι εξω οχι οι εγκλειστοι στις κλινικες :P
δηλαδη μαπα οι γνωριμιες μεσω ιντερνετ? η συνεχιζεις απτοητη ?:P
τωρα μενει Ελενα ο αλλος π ελεγα.φενετε πολυ καλος .η νεκροψια θα δειξει.εχει βγαλει πανεπηστιμιο στην Ρωμη κλπ.
παντος ρε παιδια τρομαξα π τον ειδα.περπαταγε με τον κωλο πισω πιο αποκρουστικο αντρα δεν εχω ξαναδει.στην καμερα φενοταν ωραιος.
εγω παντως του αρεσα τρελλα και προσπαθησε να με χουφτωσει και επειδη καταλαβε οτι δεν του αρεσα μου κανε κατι τρελλα αποτομα.
επισης εχει κολισει και για να τον απομακρινω του ειπα οτι το εσκασα απο τρελοκομειο και οτι ειμαι φουλ τρελλη λολ.:P:P:P