Ναι αλλά όχι και πολύ...εσύ πως είσαι?
Printable View
Ναι αλλά όχι και πολύ...εσύ πως είσαι?
Εμαθα για ένα δικό μου ατομο ότι έχει ένα σοβαρο θέμα υγείας.
Εσένα πώς ήταν η μέρα σου μέχρι τώρα;
Τελικά χάλια έχει γίνει η μέρα μου
Τι έγινε; .
Σκέψεις αγχωτικές φόβος μην τρελαθώ ...άγχος πολύ....δεν ξέρω αν θα νιώσω ποτέ χαρά και ηρεμία στην ζωή μου...από 17 χρονών έχω να χαρώ
Τι άλλαξε από τα 17 και μετά;
Ήταν πολλά γεγονότα που είχαν γίνει...δεν μπορώ να κοιμηθώ δεν μου κολλάει ο ύπνος...
Θες να συζητήσουμε κάτι για να ηρεμήσεις?
Ναι αν θέλεις .μάλλον θα κοιμηθεις
Καλημέρα σε όλους...υπάρχει κανείς εδώ που να είχε ως ψυχοσωματικο βάρος στο στομάχι του στο κέντρο της κοιλιάς?
Οπωσδηποτε να δεις ειδικό... Το bullying που δέχεσαι επιτεινει το άγχος και το μαρτυριο σου δεν θα περάσει χωρις την καθοδηγηση ενος ψυχιατρου-νευρολογου. Το προβλημα δεν ειναι μονο ψυχολογικο, οπως νομιζουν πολλοι. Το αγχος κανει μεγαλη ζημια και στο μυοκάρδιο και προκαλει καρδιοπαθειες. Μην χανεις χρονο. Για να ανακουφιστεις πρεπει να ακολουθησεις τις οδηγιες ενος ειδικου και να εισαι αποφασισμενη να κανεις οτιδηποτε χρειαστει, προκειμενου να προφυλαξεις τον εαυτο σου.
Μην βασανιζεις τον εαυτο σου... Κατα βαθος ξερεις ποια ειναι η λυση. Φυγε απο τοξικη σχεση, αν βρισκεσαι σε τετοια, ζητησε βοηθεια απο ψυχοθεραπευτη και εφοσον στο προτεινει, συνδυασε συνεδρίες με καταλληλη αγωγη που θα μειωσει αισθητα τα επιπεδα του στρες, ωστε να ανακουφιστεις και να εχεις μια σαφως καλυτερη ποιοτητα ζωης.