sofgeo δεν ισχυει τιποτα,διαβασε παραπανω,απλα περναει την ωρα της
Printable View
sofgeo δεν ισχυει τιποτα,διαβασε παραπανω,απλα περναει την ωρα της
ρε συ πανικολιβελουλα,
τουλαχιστον αλλαξε το τιτλο....
ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!! - σας κανω πλακα
μπαινει μεσα κοσμος και γραφει τσαμπα!!!
Ναι ρε γαμώτο κι εγώ κάθομαι και δίνω συμβουλές να μην στεναχωρεθεί η liveloula.....Χίλια φάσκελα ρίχνω στον ευατό μου που ασχολήθηκα. Δεν ήξερα πως εδώ περνάμε την ώρα μας λέγοντας ότι μας κατέβει έτσι για να δούμε ποιός μ------ας θα ανταποκριθεί..................
χεχε...
σοφ,
ειμαστε σε φαση ανασυνταξης.
Τυχαινουν και τετοια συμβαντα.
:)
Λιβελούλα δεν μου άρεσε φυσικά ούτε εμένα το ψέμα σου. Η χρονική στιγμή που διάλεξες για να κάνεις τη πλάκα σου ήταν επίσης από τις πιο ακατάλληλες.
Βέβαια δεν πλήγωσες κάποιον από εμάς συγκεκριμένα και σκόπιμα. Πλήγωσες όμως
τη δική σου αξιοπιστία και την αξιοπιστία του χώρου.
Θα είναι καλύτερα για σένα πρώτα πρώτα να διπλοσκέφτεσαι πριν κάνεις ή πεις κάτι τραβηγμένο.
Μelene, olgaki, και όποιος άλλος το πίστεψε.Quote:
Originally posted by nature
Λιβελούλα, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω. Δεν πιστεύω ότι είσαι έγγυος. Μπορεί να έκανες λάθος το τεστ. Μπορεί να μην ήταν καθαρά τα χέρια σου. Μπορεί... μπορεί.....
Πάντως δεν γίνεται να μην το είδε ο γιατρός που σου έκανε τον υπέρηχο. Οταν κάνεις υπέρηχο σε ρωτάνε πότε είχες τελευταία περίοδο.
Εσύ τους είπες πριν 4 μήνες και έκανες τον υπέρηχο και δεν μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν σωστά?
Σου έχουν δώσει γραπτή απάντηση?
Εχω μια απορία. Ειλικρινά. Αφού σας παρουσίασα και την άλλη όψη, την «επιστημονική» του θέματος, γιατί δεν συμμεριστήκατε αυτήν παρά ενστερνιστήκατε αυτό που ήθελε να σας οδηγήσει η λιβελούλα?
Μία όψη που δεν είχε επιστημονική βάση?
Η ερώτησή μου είναι καλοπροαίρετη (το ξεκαθαρίζω επειδή οι μέρες έχουν ένταση) και τη θέτω σαν ψυχολογική παρατήρηση που έχω κάνει γενικά στη ζωή μου σχετικά με τη κριτική σκέψη.
Υπάρχει δηλαδή μια τάση στους ανθρώπους να πιστεύουν αυτό που θέλουν και όχι αυτό που βλέπουν.
Η ακόμα υπάρχει μια τάση να μη θέλουν να δουν μια αλήθεια, αν αυτή τους χαλάει το όμορφο παραμυθάκι.
Γιατί εμείς οι άνθρωποι προτιμάμε να πιστεύουμε αυτό που λέει το συναίσθημά μας και όχι αυτό που λέει η λογική μας?
Ισως να είναι λάθος τόπος για το ερώτημά μου ένα φόρουμ ψυχολογίας, αλλά εμένα δεν παύει να με απασχολεί αυτό το ερώτημα γενικά στη ζωή μου:)
Απαράδεκτη ενέργεια σε ένα χώρο όπου ο καθένας από εμάς προσπαθεί (?) να βρει και να προσφέρει βοήθεια.
Τουλάχιστον, άλλαξε τον τίτλο του topic...
θα προσπαθησω να δωσω μια απαντηση σε αυτο που ρωτας νατ αν και θα ειναι υποθετικη μιας και δεν μπορω να ξερω σιγουρα για ποιο λογο την πιστεψα.
η αληθεια ειναι οτι την δικη σου απαντηση δεν την ειχα καν δει.επισης ποσες φορες εχουν κανει λαθοι οι γιατροι?εμενα και καρκινοπαθη με εχουν βγαλει και οτι εχω λυκο,περιττο να σου πω οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα 2.θεωρησα λοιπον πιθανο να επεσε σε αχρηστο γιατρο-διολου περιεργο- και αν θες ισως η τυφλη εμπιστοσυνη που εχω στους ανθρωπους ακομα και αν δεν τους γνωριζω να μην μου εδωσε το περιθωριο να σκεφτω,και αν κανω λαθος?
μια δευτερη υποθεση θα μπορουσε να ηταν οτι γυρνωντας σπιτι μετα απο μια βαρετη μερα με τρεξηματα κι δουλειες,διαβασα κατι τοσο \'\'συγκλονηστικο\'\' το οποιο μπορει να με εβγαζε απο τη δικη μου μιζερια πευτοντας με τα μουτρα στο προβλημα καποιου αλλου ανθρωπου και ισως- τι ισως δηλαδη σιγουρα -θα ξεχνουσα τα δικα μου ζητηματα.
ισως να ισχυει το ενα απο αυτα η και τα δυο.λιγο η αφελεια μου αν θες η υπερβολικη εμπιστοσυνη με εκαναν να πιστεψω.
πολυ λυπαμαι τελικα αλλα οχι τοσο για εμενα οσο για αυτο το ατομο που δεν ξερω τι ειδους προβλημα αντιμετωπιζει για να θελει τοσο απεγνωσμενα να τραβηξει την προσοχη καθως και για το φορουμ αυτο που τοσο εχω αγαπησει και βλεπω να περναει μια κριση.
Quote:
Λιβελούλα δεν μου άρεσε φυσικά ούτε εμένα το ψέμα σου. Η χρονική στιγμή που διάλεξες για να κάνεις τη πλάκα σου ήταν επίσης από τις πιο ακατάλληλες.
Θα είναι καλύτερα για σένα πρώτα πρώτα να διπλοσκέφτεσαι πριν κάνεις ή πεις κάτι τραβηγμένο.
Λιβελούλα, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω. Δεν πιστεύω ότι είσαι έγγυος. Μπορεί να έκανες λάθος το τεστ. Μπορεί να μην ήταν καθαρά τα χέρια σου. Μπορεί... μπορεί.....
Πάντως δεν γίνεται να μην το είδε ο γιατρός που σου έκανε τον υπέρηχο. Οταν κάνεις υπέρηχο σε ρωτάνε πότε είχες τελευταία περίοδο.
Εσύ τους είπες πριν 4 μήνες και έκανες τον υπέρηχο και δεν μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν σωστά?
Εχω μια απορία. Ειλικρινά. Αφού σας παρουσίασα και την άλλη όψη, την «επιστημονική» του θέματος, γιατί δεν συμμεριστήκατε αυτήν παρά ενστερνιστήκατε αυτό που ήθελε να σας οδηγήσει η λιβελούλα?
Η ερώτησή μου είναι καλοπροαίρετη (το ξεκαθαρίζω επειδή οι μέρες έχουν ένταση) και τη θέτω σαν ψυχολογική παρατήρηση που έχω κάνει γενικά στη ζωή μου σχετικά με τη κριτική σκέψη.
Υπάρχει δηλαδή μια τάση στους ανθρώπους να πιστεύουν αυτό που θέλουν και όχι αυτό που βλέπουν.
Η ακόμα υπάρχει μια τάση να μη θέλουν να δουν μια αλήθεια, αν αυτή τους χαλάει το όμορφο παραμυθάκι.
Γιατί εμείς οι άνθρωποι προτιμάμε να πιστεύουμε αυτό που λέει το συναίσθημά μας και όχι αυτό που λέει η λογική μας?
Ισως να είναι λάθος τόπος για το ερώτημά μου ένα φόρουμ ψυχολογίας, αλλά εμένα δεν παύει να με απασχολεί αυτό το ερώτημα γενικά στη ζωή μου:)
φυση.εχεις δικιο.στην αρχη μ φανηκε περιεργο αλλα μετα σκεφτηκα ,οτι στις εγκυμοσυνες συμβαινουν πολλα κουλα πχ η μανα μ ειχε περιοδο μεχρι και τον 4 μηνα της εγκυμοσυνης . μπορει να συνεβη κατι περιεργο και στην πανικουλα.
Σε αυτό το θέμα που θίγεις υπάρχουν παρα πολλές εργασίες και πειράματα από δύο διάσημους ψυχολόγους ονόματι Tversky και Kahneman για τους παράγοντες που επηρεάζουν την κρίση και την λήψη αποφάσεων στους ανθρώπους, κάτι που οδήγησε τις πρωτοποριακές εργασίες τους σε νομπελ οικονομικών. Μέσα από τις έρευνες τους οι 2 ερευνητές ανακάλυψαν πάρα πολλές \"προκαταλήψεις\" (\"biases\") που οδηγούν τους ανθρώπουν σε λάθος κρίσεις και αποφάσεις και φυσικά η βάση των ποιο πολλών προκαταλήψεων είναι συναισθηματική..τις είχα διαβάσει στην σχολή θυμάμαι και είχαν αφήσει άφωνο για το πόσο αφελείς μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι, δηλαδή είχαν φτάσει στο σημείο θυμάμαι σε ένα πείραμα να παρουσιάζεται ένα πρόβλημα με 2 διαφορετικούς τρόπους και ενώ το πρόβλημα ήταν ολόιδιο, οι αποφάσεις που πέρναν οι άνθρωποι είχαν εξ ολοκληρου σχέση με τον τρόπο που παρουσιάζονταν το πρόβλημα (π.χ. σε ένα πρόβλημα τα υποκείμενα έπρεπε να διαλέξουν αναγκαστικά πόσα άτομα θα έπρεπε να πεθάνουν η/και να σοθούν και ανάλογα με το αν το νούμερο των πιθανών νεκρών παρουσιαζονταν ως ποσοστό (33%) η κλάσμα (π.χ. 1/3) επηρέαζε την απόφαση των ατόμων.) Μάλιστα στην παγίδα πέφταν και ειδικοί όπως γιατροί. Π.χ. σε ένα πρόβλημα περιέγραφαν κάποια συμπτώματα σε γιατρούς και στην μία περίπτωση οι γιατροί έπρεπε να διαλλέξουν ανάμεσα σε 3 επιλογές (πιθανές ασθένειες) και στην άλλη ανάμεσα σε 5 και ο αριθμός των επιλογών επηρέαζε την διάγνωση. Τώρα βέβαια ξεφύγαμε κάπως αλλά παρασύρθηκα χεχεQuote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Kahneman
Κι εγώ απόρησα με το \"λάθος\" του γιατρού αλλά απ\'όσα άκουσα για τη Liveloula, υπέθεσα μήπως δεν το άκουσε, άλλα της έλεγε ο γιατρός κι άλλα ρωτούσε αυτή. Τί να πω...μάλλον σε μεγάλο βαθμό έχεις δίκιο. Πάντως την φάγαμε την μπούρδα και για να είμαι ειλικρινής στεναχωρέθηκα, γιατί οι περισσότεροι εδώ ανοίγουμε την ψυχή μας και αισθάνθηκα πολύ γελοία όταν έμαθα πως ήταν φάρσα.Quote:
Πετράν δεν πάρασύρθηκες. Τουλάχιστον εγώ αυτό ζήτησα. Μια ερμηνεία. Μια ανάλυση. Κάτι τέλος πάντων.
Πολύ ενδιαφέρουσα μηχανή ο άνθρωπος!
Kαλα με αυτο με το που το διαβασα πριν 5 λεπτα ακομα γελαω...Quote:
Originally posted by krino
σοφ,
εχεις χασει τευχη.
Το παιδι το μετανιωσε να γεννηθει και ξαναγινε σπερματοζωαριο.
Να σαι καλα κρινο :)
εχωμεν χουμορ....
:P:P
Χριστιανη μου εισαι με τα καλα σου???καθεσαι και μας δουλευεις???10 σελιδες για να συζηταμε ανυπαρκτα πραγματα.
Δεν ξερεις με τι να ασχοληθεις μου φαινεται!δεν βαριοσουν να γραφεις?να πας να το κοιταξεις αυτο παντως!Αι στο καλο πια!:mad:
μωρε υπηρχε περιπτωση να εβλεπε εγκυμοσυνη ο γιατρος και να μην το ελεγε???Ελεος...Να μην αισθανεστε γελοιοι που προσφερθηκατε να συμπαρασταθειτε και να βοηθησετε....Η θεματοθετρια μας παλι μαλλον θα επρεπε και μολις απεδειξε την γελοιοτητα που την κυριευει...
Κοντευει 2010 και θεωρω απαραδεκτο να μην γνωριζει καποια τους τροπους αντισυλληψης απο την στιγμη που δεν ειναι προτεραιοτητα της ζωης της ενα μωρο..Φυσικα υπαρχει κ το ενδεχομενο της ατυχιας!!