ναι.φτου φτου φτου να μην μας ματιαξουν:P
την καλημερα μου:)
Printable View
ναι.φτου φτου φτου να μην μας ματιαξουν:P
την καλημερα μου:)
καλημερα και καλα μας χριστουγεννα!!
ασχετο αλλα να μπουμε λιγο στο πνευμα μπας και ανεβει η διαθεση μας
χι χι):)
καλα χριστουγεννα να εχουμε Ολγακι μου:)
εσυ πως εισαι?
ολα οκ?
πως πανε τα ψωνια?τα χαλασες ολα σου τα λεφτα η ακομη?:P
εγω λεω να βαλω ενα φρενο στο shopping γιατι δεν με παιρνει αλλο:P:D:P
πολλα πολλα φιλακια φιλεναδα!!!!:)
σημερα εκανα μια υποτροπη αλλα εφτεγα και γω.
ειχαμε βγει το μεσημερι με την αδερφη μου και δυο φιλους της για καφε.
εκανα δυο σφαλματα το ενα ηταν οτι ηπια φραπε και στη συνεχεια για να ηρεμησω ηπια μια μπιρα.
η μπιρα οχι μονο δεν με ηρεμησε αλλα εκανε την κατασταση μου πολυ χειροτερη...
μολις γυρισαμε σπιτι ηπια και μια κοκα-κολα.
ολα τα παραπανω μου εφεραν υπερμετρο αγχος και καταθλιψη.
πηρα τηλ τον γιατρο μου και μου ειπε κατ\'εξερεσην σημερα να παρω ενα zyprexa παραπανω.
το πηρα ακομη ομως δεν εχω ηρεμησει τελειως.
συν τοις αλλοις καταλαβαν οι γονεις μου απο την μυρωδια του αλκοολ οτι ηπια με αποτελεσμα να με επιπληξουν και να γινω ακομη χειροτερα.
συμπερασματα---> φραπες κομμενος,μπιρα κομμενη,κοκα-κολες με μετρο,βολτες με ατομα που με κουραζουν(οπως ο ενας απο τους δυο φιλους της αδερφης μου) κομμενες!!!!
Αμελι...δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Οκ, έκανες ένα ατόπημα δεν θα σε κρεμάσει κανείς.
Ηρέμησε και την επόμενη φορά πιες ένα φυσικό χυμό που κάνει και καλό στο δέρμα...
εχεις δικιο Θεοφανια μου αλλα οι γονεις μου αυτο το ατοπημα το εχουν κανει μεσανατολικο ζητημα και εχουν πεσει ψυχολογικα παρα πολυ λες και πηρα ηρωινη...
(τους δικαιολογω βεβαια λιγακι γιατι ειχα την προιστορια του αλκοολισμου).
εντομεταξυ και η αδερφη μου δεν ειναι καλα ψυχολογικα μετα την βολτα(κλαιει και αναστεναζει συνεχως) και γενικως ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ....
Όσο περισσότερο μένεις σπίτι, τόσο πιο πολύ θα υπερθεματίζεις το κάθε τι. Όσο λιγότερο κάθεσα, τόσο λιγότερο θα σε ρίχνουν όλα. Πάνε γράψου σε ένα γυμναστήριο να λείπεις κάποιες ώρες από το σπίτι και θα νιώσεις σίγουρα καλύτερα.Quote:
Originally posted by amelie74
εχεις δικιο Θεοφανια μου αλλα οι γονεις μου αυτο το ατοπημα το εχουν κανει μεσανατολικο ζητημα και εχουν πεσει ψυχολογικα παρα πολυ λες και πηρα ηρωινη...
(τους δικαιολογω βεβαια λιγακι γιατι ειχα την προιστορια του αλκοολισμου).
εντομεταξυ και η αδερφη μου δεν ειναι καλα ψυχολογικα μετα την βολτα(κλαιει και αναστεναζει συνεχως) και γενικως ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ....
Σήμερα μου έλεγε μια κοπέλα, πως οι δήμοι έχουν γυμναστήρια και πως αν η δήλωση σου είναι κάτω από 12.000 το χρόνο πας σχεδόν δωρεαν, (20 ευρω το χρόνο).
Ψάξτο στην περιοχή σου.
ναι ειναι γεγονος οτι πρεπει να βρω δραστηριοτητες εκτος σπιτιου Θεοφανια μου,αλλα ειδικα την γυμναστικη την βαριεμαι αφορητα.:P
παντως αμεσως μετα τις γιορτες θα αρχισω αγγλικα.
πιστευω θα βοηθηθω πολλαπλως:θα απασχολω το μυαλο μου και ετσι δεν θα κανω συνεχως αρνητικες σκεψεις, θα αποκτησω ενα εφοδιο που θα με βοηθησει στην ευρεση εργασιας και γενικα τα αγγλικα χρησιμευουν παντου(απο το να διαβασεις ενα αρθρο στο ιντερνετ...μεχρι να κανεις συνομιλια με καποιο ατομο απο αλλη χωρα)
Αμελί,ένας καφές,μία μπύρα και μία κόκα κόλα,δε φέρνουν ποτέ κατάθλιψη.Οι ενοχές όμως μπορούν να το κάνουν.Το να απολαμβάνεις τα μικρά πράγματα στη ζωή δίχως ενοχές που σου φορτώνει το περιβάλλον με την υπερπροστασία,είναι κάτι που μπορείς/και πρέπει να το διαπραγματευτείς επίσης.:)
σορρυ ρειν μου αλλα εισαι λαθος εδω.
το αλκοολ με ριχνει σχεδον παντα.
ακομα και οταν ειμαι πολυ μακρια απο το σπιτι και δεν υπαρχει περιπτωση να το καταλαβουν οι γονεις και να με φορτωσουν ενοχες.
εξαλλου επειδη εχω το ιστορικο του αλκοολισμου ο γιατρος που παω και τον εμπιστευομαι απολυτα μου το εχει κοψει δια ροπαλου.
οσο για τον καφε δεν εφταιγαν οι ενοχες που με ταραξε,αλλα η ΑΠΑΙΣΙΑ παρεα ενος ατομου που ηταν χθες στην εξοδο και η υποτροπη της αδερφης μου.
αλλα περα απο τα παραπανω ο φραπες ειδικα με ταραζει συνηθως ακομα και οταν δεν εχω αφορμη να ταραχτω(ισως βεβαια λιγο λιγοτερο απο οταν υπαρχουν αφορμες που επιτεινουν την ταραχη)
οποτε ναι συμφωνω να απολαμβανω μικροχαρες αλλα οχι οταν αυτες ειναι επιζημιες για την ψυχικη μου ισορροπια και κυριως οταν \"με παιρνει\"(δλδ να ειμαι σε μια καλη ψυχολογικη κατασταση πριν πιω την μπιρα η τον φραπε)
Α,δε γνώριζα για το ιστορικό με τον αλκοολισμό.Οπότε καλά κάνεις αμελί και το προσέχεις.Better be safe than sorry που λένε σε τέτοιες καταστάσεις.Μπράβο που το αντιλαμβάνεσαι αμέσως.:)
σωστο!!!Quote:
Originally posted by RainAndWind
Better be safe than sorry
επισης στην περιπτωση μου(οσων αφορα το αλκοολ) ταιριαζει και \"το δεις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου\" ή μαλλον οχι το δεις εξαμαρτειν αλλα το \"πολλακις εξαμαρτειν\":P
καλησπερα παιδια!
απο την τελευταια φορα που σας εγραψα ειμαι πανω-κατω στα ιδια επιπεδα ψυχολογικα.
δλδ ουτε κρυο, ουτε ζεστη.(μια \"ντεμι\" κατασταση δλδ:P)
ξεκινησα ιδιαιτερα αγγλικων για το proficiency και μεχρι στιγμης τα παω καλα.
αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι τα λεφτα που χαλανε οι γονεις μου για μενα.ειναι παρα πολλα.
εκατσα και εκανα την σουμα και φρικαρισα.
εχουμε και λεμε λοιπον:
χαρτζιλικι 300 ευρω το μηνα
αγγλικα 320 ευρω το μηνα
θεραπεια 160 ευρω το μηνα
συνολο---->780 ευρω το μηνα συν καποια εξτρα για ντυσιμο,καλλυντικα,κομμωτη ριο κτλ.
απο την μια σκεφτομαι οτι ειναι πολυ προτιμοτερο να κανω εντατικα ιδιαιτερα αγγλικων και να αυξησω τα προσοντα μου,απο το να ημουν σε μια δουλεια του ποδαριου(γιατι σε αυτη τη φαση μονο τετοια μπορω να βρω και αυτη με το ζορι)
απο την αλλη αναλογιζομαι οτι παρολο που οι γονεις μου δεν αντιμετωπιζουν ιδιαιτερο οικονομικο προβλημα, στην ηλικια μου ΟΛΟΙ οι αλλοι ειναι ανεξαρτητοι οικονομικα (εστω και μερικως).απ\' την μια δλδ ειναι δικη μου επιλογη να επικεντρωθω στην μελετη, αλλα απο την αλλη νοιωθω τυψεις που σε αυτη την ηλικια τους επιβαρυνω οικονομικα και δεν απολαμβανω την οικονομικη ανεξαρτησια μου....
Μια απο τα ιδια και γω. Σαυτη την ηλικία για να μην δουλεύω θα έπρεπε να τελειωνω διδακτορικο η να εκανα μεταδιδακτορικο ή να μουνα στρατο και να χα τελειωσει τις σπουδες. Αλλα δεν συμβαινει τιποτα απο αυτά. Σκεφτομαι μολις τελειωσω Αγγλικα να ψαξω για δουλεια. Ειναι αργα για μεταπτυχιακα πρεπει να \"προσγειωθω\" στη πραγματικοτητα. :( Σχεδον ολοι οι γνωστοι/φιλοι/συγγενεις που πανω κατω ειναι στην ηλικια μου δουλευουνε. Καταλαβαινω τις \"τυψεις\" σου Αμελι. ;) Τις νοιωθω και γω ρε γμτ. Νοιωθω τυψεις οταν μου δινει λεφτα ο πατερας μου...Quote:
Originally posted by amelie74
αλλα απο την αλλη νοιωθω τυψεις που σε αυτη την ηλικια τους επιβαρυνω οικονομικα και δεν απολαμβανω την οικονομικη ανεξαρτησια μου....
αχ βρε γιουνστον μου....σκεψου μονο τη διαφορα ηλικιας που εχουμε και παρηγορησου...μας χωριζουν γυρω στα 7-8 χρονακια.
πιστευω οτι εσυ εχεις χρονικα περιθωρια και να προχωρησεις με τα αγγλικα σου και να κανεις μαστερ.
αν εσυ αγχωνεσαι για την ηλικια σου, τι να πω και γω η γιαγιακα:P