Τελικά στο\"αγάπα τον πλησίον σου\"αυτοί που πιστεύουν λιγότερο είναι οι χριστιανοί.:P:P
Σε καλό μου,θυμήθηκα και τη Λόλα τώρα...
Aστεία αστεία,η μητέρα που με κακοποιούσε χρόνια ολόκληρα ήταν μία καλή,σεμνή χριστιανή.Πρώτη τις Κυριακές στην εκκλησία,πρώτη στα χεροφιλήματα,πρώτη στα κεριά και στα λιβάνια,στα μνημόσυνα,στα κόλυβα και τους άρτους υπέρ της συγχώρεσης των ψυχών των ηλικιωμένων που είχε βρίσει,δείρει και εκμεταλλευτεί την αδυναμία τους στο έπακρο.
Και επίσης όσους πιστούς φανατικούς ξέρω,κανέναν δε σέβομαι και δεν εκτιμώ,ούτε τις ποιότητες του χαρακτήρα του,ούτε την κοινωνική τους στάση.
Αγαπητοί χριστιανοί,ή εσείς είστε εκτός πραγματικότητας και έχετε προσαρμόσει τις αρχές της θρησκείας σας όπως γουστάρετε μέσα στο μυαλό σας,ή κάθε οργανωμένη θρησκεία αυτό που δημιουργεί είναι άτομα γεμάτα άθλιους κομπλεξισμούς,και σάπια ιδεώδη.
Διαλέχτε και πάρτε.
Krino,το κείμενο για τη γλώσσα που παράθεσες είναι ένα από αυτά που με έχουν επηρεάσει πολύ στη διαμόρφωση άποψης.
Να τονίσω για όσους δε το γνωρίζουν πως ο Λύο Καλοβυρνάς είναι ένα άτομο γνωστό στο χώρο των ακτιβιστών,ενδιαφερόμενων για δράση πολιτών,και η συμβολή του στον αγώνα των ομοφυλόφιλων για ίσα δικαιώματα πολύ σημαντικός.
Να τονίσω επίσης πως πρόσφατα δικάστηκε για προσβολή του \"σεβασμιότατου\"Σεραφείμ,μ� �τροπολίτη Πειραιώς,όπου ο παπάς θεωρούσε ένα εκατομμύριο ευρά απαραίτητα για να φτιάξει η πληγωμένη του προσωπικότητα.Φυσικά,για τις πληγωμένες προσωπικότητες που η δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους πρόσβαλε,έθιγε με τρόπο άθλιο και σαχλό,για τους ανθρώπους που κακοποιούσε-όπως εκατοντάδες χρόνια κάνουν οι εκπρόσωποι ενός Θεού δίχως έλεος,την πάπια.Ένα συγγνώμη δεν βγήκε από το στοματάκι του φωτισμένου ρήτορα μίσους.:P
Πώς αντέχετε τόση αγάπη μέσα σας εσείς οι πιστοί κι οι αρχηγοί σας,είναι άξιο θαυμασμού.Ειλικρινά με εντυπωσιάζετε.
Δεν σκάτε;Εμείς οι ανάλγητοι άθεοι θα είχαμε πραγματικά σκάσει,λολ.
Δεν υπάρχει χειρότερος υποκριτής από αυτόν που διδάσκει την αγάπη αλλά πιστεύει στο μίσος.
Στο θέμα μας.Ρέμεντυ και Πετράν,ίσως μια απλή συγγνώμη να ήταν αρκετή.Δε χρειάζονται κατεβατά.Κι οι δύο ξεφύγατε των ορίων.Όχι πως και αυτό δεν είναι ανθρώπινο.Όλοι μας ανά καιρούς το παθαίνουμε,τα πάθη είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση.
Πέραν τούτου,η υποβάθμιση του ρόλου του Petran από τη Ρεμ,με ενόχλησε.Υπάρχει καμία ζυγαριά όπου ζυγίζεται η προσφορά των μελών και αν ναι,γιατί εγώ δεν την κατέχω τη ρημάδα;Τα κατεβατά του Petran είναι το ίδιο σημαντικά με τα κατεβατά καθενός άλλου από εμάς.Και προσωπικά θεωρώ πως έχει βοηθήσει πολλά άτομα,χωρίς μάλιστα να δέχεται και τις περισσότερες φορές ένα απλό ευχαριστώ,αντίθετα από άλλους.Μήπως βγάζουμε πάνω του μία υπερβολική αυστηρότητα γιατί και καλά είναι \"σπουδαγμένος\";So fuckin\'what?Ας μην υποτιμάμε τη συμβολή κανενός μέλους.Ο καθένας προσφέρει ό,τι μπορεί,με τον τρόπο που μπορεί.Ας μην κρατάμε χαρακάκια ποιος την έχει μακρύτερη μια ζωή.(για τις γυναίκες αυτή η φράση θα μπορούσε να εκληφθεί ως \"φθόνος του πέους\"λοολ).
Γενικά,
ΚΟΝΤΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...
Λέω να προσπαθήσουμε να φύγουμε από το εγώ και να πάμε λίγο στο εμείς.
Και δεν έγινε και κανένα τρομερό κακό,αυτούς τους καβγάδες δεν πρέπει να τους βλέπουμε ως το θηρίο της αποκάλυψης(είδατε πως το έχω η ρουφιάνα και το θρησκευτικό;):P
Σιγά τα ωά,καβγαδίσαμε.Μωρέ,δε μού΄χει ξαναματατύχει να ιδώ τέτοιο πράμα.
Να κάνω μια ερώτηση;Γιατί τους φοβόμαστε αλήθεια;Κάτι άλλο που με προβλημάτισε ήταν αυτό.To forum το έχουμε ψυχαναλύσει ποτέ;Έχει το forum φόβο για την έκφραση του θυμού του;Xμ,τόσο καιρό διαβάζω πως η έκφραση του θυμού μας είναι δείγμα υγείας,λάθος διάβαζα;:D