Quote:
Originally posted by anna_thess
remedy,μπορει να εχω λαθος τακτικη ....αλλα οταν μιλαμε για προοπτικη επανασυνδεσης μενα ατομο 5 χρονια σχεσης που εγω τον ξερω καλυτερα σχετικα με το πως λειτουργει........οφειλω να σεβαστω το χαρακτηρα του και το τι θελει.......μεχρι εκει που προσβαλλει εμενα.........και αρχιζουν τα δικα μου ορια...γιαυτο και επειδη καταλαβαινω οτι ειναι αρκετα μπερδεμενος .....ξερω ομως οτι πραγματικα μαγαπαει.........και οτι γενικα δυσκολα αποφασιζει........(αν διαβασες για να ερθει απο αγγλια καθυστερησε 6 μηνες απο τοτε ποθυμου ειχε υποσχεθει.....)λειτουργησα και με τη λογικη και μετο συναισθημα.....οπως εκανε κιαυτος.........και τον αφησα να επιλεξει........αν θελει να τα συνδυασει η αν θελει να υπερισχισει μονο η δικη του λογικη........!!!δεν με πειραζει αν ειναι απο πανω δεν το βλεπω ετσι.......οπως ειπα συμφωνω μαζ σοθ οτι αν επικοινωνησει μαζι μου απλα θακουσω τι εχι να μοθ πει κα τοτε θαφησει εμενα να διαλεξω.......ειδαλλως εγω θα εχω φυγει με το κεφαλι ψηλα...........δεν προκειται να ζητησω εξηγησεις..........και να δειξω οτι περιμενα.........
Εγω αυτο που βλεπω απο τη δικια μου οπτικη γωνιτσα ειναι οτι η προπτικη για επανασυνδεση ειναι μονο απο τη δικια σου σκοπια,