Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Καημένε keep.
Για καημένο δεν τον βλέπω. Άστοχος χαρακτηρισμος αγαπητέ βινς.
Δεκτό.
Από όσα διαβάζω τον τελευταίο καιρό εισπράττεις ασχήμια (από ειρωνεία/ δουλεματάκι έως βρισιές) ή και αδιαφορία
Που τα είδες όλα αυτά βινς, γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια.
Αν εννοείς, τις παπαριές του κρίνο, τότε όλοι λίγο πολύ εδώ μέσα εισπράτουμε κακοποίηση
Απο τα λίγα που διάβασα αυτό κατάλαβα. Ναι η αλήθεια είναι πως έπεσε το μάτι μου σε βρισιές και διάφορα άλλα. Κάποιος λόγος όμως θα υπάρχει για να βρίζει o krino τον keep. Απο ότι ξέρω και μαζί για καφέ έχουν βγεί.. κάτι έχει στραβώσει πολύ όμως έ
και αντί να αντιδράς (αν και σε κάποιες περιπτώσεις αντιδράς λίγο) παραμένεις συμμαζεμένος και καλοπροαίρετος.
Η ευγένεια και η διακριτικότητα είναι μεγάλες κατάρες. Του το έχω επισημάνει και γω, αλλά .....φωνή βοώντος εν τη ερήμω της Τρίπολης. Τεσπά, μικρός είναι, κάποτε θα στρώσει.
χμμ πάντως συμφωνώ πως δεν φαίνεται γα τύπος που θα προκαλέσει..
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι κάνουν μερικοί εδώ μέσα, εφόσον στην ουσία ούτε δηλώνουν πάσχοντες αλλά κυρίως ούτε δείχνουν πάσχοντες, ούτε δείχνουν πως συμμερίζονται ισότιμα τις ανάγκες όλων (στην περισσότερη των περιπτώσεων υπάρχει επιλεκτική υποστήριξη). Η ακόμα δεν καταλαβαίνω την θύελλα επιχειρημάτων σε ένα φορουμ όπου κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ανάγκη για μια καλή κουβέντα προς τον συνάνθρωπο παρά όλη αυτή η επιχειρηματολογία /λογομαχία για το ποιος έχει δίκιο ή για να περάσει ο καθένας την δύναμη της άποψης του.
Έλα ντε. Είναι ένα ζήτημα που με έχει απασχολήσει πολύ, αλλά άκρη δεν βγάζω, οπότε απλά μερικές φορές φτάνω ακόμη και να το απολαμβάνω.
Καπου διάβασα μια ατάκα και συμφώνησα πολύ. \" είναι δύσκολο στις μέρες μας να βρεις άνθρωπο που θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως νορμαλ σε όλα του\".
Σκέφτομαι ένα απλό παράδειγμα. Αν εγώ λόγου χάρη (για να μην πάρω άλλους στο στόμα μου) έχω την εμμονή πως οι ψυχικές ασθένειες προκαλούνται από μια υπερφυσική δύναμη το λιγότερο που θα με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί κάποιος να μου αποδείξει το αντίθετο. Θα προτιμήσω να βρεθεί αντί αυτού ένας άλλος άνθρωπος να μου δείξει ενδιαφέρον, να με παρασύρει σε μια συζήτηση που δεν θα πληγώσει-εμβαθύνει την εμμονή μου, έως ότου αυτή φύγει από μόνη της. Έτσι και έξω αν δείξω προβληματισμένος θα χαρώ με ένα άγγιγμα στον ωμό μου, αντιθέτως μια σφαλιάρα δεν θα με βοηθήσει καθόλου.
Αυτό μου φαίνεται σαν να στιγματίζεις μόνος σου τον εαυτό σου. Επειδή εγώ, (με τον κηπ τουλάχιστον), έχουμε αποκτήσει σχέση και στην ρίαλ λάιφ, δεν σκέφτηκα ποτέ πως πάσχει από κάτι και δεν έβαλα τον λόγο μου ή τη συμπεριφορά μου απέναντι του, σε καλούπι φοβούμενη πως μπορεί να πληγώσω ή εμβαθύνω την όποια εμμονή του. Αντίθετα, το άγγιγμα στον ώμο μπορεί να σε ξυπνήσει λιγότερο από ένα ηχηρό χαστούκι.
κάποιες φορές ναι αρκεί να μην πέφτουν τα χαστούκια μόνο στην μια πλευρά.
Αυτό φάνηκε και εδώ μόνο που υπήρξε τροπή του θέματος και προς την επίκριση, την αρνητικότητα. Σαν να περιμένουν όλοι να φαγωθούν με την πρώτη αφορμή που θα τους δώσει αυτό το δικαίωμα.
Αυτό τώρα δεν το κατάλαβα. Όταν λες όλους, ποιους εννοείς? Νόμιζα πως μιλούσες για τον κηπ.
χαχα not sure. μου φάνηκε πως το φορουμ το επισκέπτηκε πολύς κόσμος και ότι ταυτόχρονα έπεσε πολύς καυγάς. Ποιό ήρθε πρώτο δεν ξέρω........
Έχω περάσει παρόμοιας φύσεως προβλήματα και γνωρίζω από πρώτο χέρι τι σημαίνει επίκριση και σε τι μπορεί να οδηγήσει αυτό.
Εγώ δεν ένιωσα πως επέκρινε κανείς τον κηπ. Είμαστε σε ένα δημόσιο φόρουμ και να σου πω την αλήθεια? Χαίρομαι πιο πολύ που ο κηπ έρχεται σε αντιπαράθεση με τον καθένα και έχει την πολυτέλεια να τον βλέπουν ισότιμο, άτομα που λένε πως δεν έχουν κάτι, παρά να έβλεπα να τον χαιδεύουν όπως έχω δει σε κάποιες περιπτώσεις και θέλω να ξεράσω με την περιθωριοποίηση.
Έτσι όπως το παρουσιάζεις σε αυτό το κείμενο δεν διαφωνώ.
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο τυχεροί, τα \"θύματα\" δυσάρεστων εμπειριών πάντα βγαίνουν πιο αδύναμα όταν ενηλικιωθούν (αν και το πιστεύω ότι μπορεί ένας άνθρωπος να σκληρύνει σαν φυσήξει ο άνεμος προς το μέρος του, ποτέ δεν είναι αργά). Καλύτερα μετά το πρώτο χαστούκι να ρίξεις και εσύ ένα προτού μαζευτούν πολλά χαστούκια και βγουν στην επιφάνεια άλλα θέματα.
Ναι. Και γω αυτής της σχολής είμαι. Αν μου την πουν μια, θα την πω χίλιες.
Ο κηπ μας βγήκε πιο ευγενικός. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι και αδύναμος.
[b]υπάρχουν στιγμές αδυναμίας για όλους πιστεύω.
Μεχρι εδώ συμφωνώ σε όλα μαζί σου.....:)
ξέρεις όμως με έχουν επιπλήξει πολλοί. Ακόμα και τα καλύτερα παιδιά μπορει να εξελιχθούν στα χειρότερα καθίκι. Τίποτα δεν θεωρώ δεδομένο
Αυτό δεν το κατάλαβα, αλλά με μια προσεκτική προσέγγιση υποθέτω πως έχεις \"καει\" από καλά παιδιά που βγήκαν αλλιώς.
Αυτό όμως εχει συμβει σε όλους μας......:)