Θα δειξει...πετραν οχι ακομα...προς το παρον παω να δω τι θα κανω με κατι εργασιες που εχω , δεν θελω να ασχολουμαι με ψυχολογικα.
Printable View
Θα δειξει...πετραν οχι ακομα...προς το παρον παω να δω τι θα κανω με κατι εργασιες που εχω , δεν θελω να ασχολουμαι με ψυχολογικα.
Keep πάντως σου λέω τον έχασες τον ειρμό σου πριν, στο λέω γιατί μπορεί να μην το συνειδητοποιείς.
Καλό διάβασμα.
πετραν εχεις δικιο....αλλα εχω πεισμωσει σαν ΜΟΥΛΑΡΙ...δεν μπορουν να μου συμπεριφερονται με αυτο τον τροπο.
Εσυ ποτε δεν μιλας ετσι..Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν ειναι θεμα φαρμακων ηταν παντα θεμα ανθρωπιας...ειμαι ενα εκτρωμα του περιβαλλοντος μου.
αααα,,,,τωρα ειδα και τα ποστ του Πετραν..
Κηπ...επηρεαζεσαι αρνητικά?
Ναι δεν μπορω να πω οτι ειμαι καλα...αλλα και το περιβαλλον δεν ειναι καλο.
κηπ..μη ξεχνας το περιβαλλον μπορει να ειναι οτι θελει.
καλο κακο ασημαντο σημαντικο..
Σημασια εχει εσυ να εισαι καλα..και οταν εσυ λες \"δεν ειμαι καλά\",εγω ανησυχω..
[quote]Originally posted by keep_walking
Ναι δεν μπορω να πω οτι ειμαι καλα...αλλα και το περιβαλλον δεν ειναι καλο. [/quot
Το περιβαλλον δεν ειναι καλο επειδη εμεις ειμαστε στην κοσμαρα μας ,οπως λενε! Το θεμα ομως ειναι οτι και οι φυσιολογικοι-νευρωτικοι-θεωρουν οτι το περιβαλλον τους δεν ειναι οπως πρεπει -αλλα μια χαρα τα καταφερνουν και χωρις φαρμακα και ζουν και ερωτευοναται και διασκεδαζουν!
Αρα ενα ειναι το σιγουρο, keep!εχουμε προβλημα !χρειαζομαστε βοηθεια !τωρα τι βοηθεια ειναι αλλο θεμα! Δεν μπορουμε μονοι μας ,αν μπορουσαμε ,αν ειχαμε τετοια δυναμη (πολλοι τα καταφεραν) θα το ειχαμε ηδη κανει!
Παιρνω το χαπι μου....αλλα παντα η ολη προσπαθεια μου θα βασιζεται στο να εξαφανιστω απο δω.
Αλλο αυτο βρε libpa! εγω νομιζα λεει γενικα για το περιβαλλον,-μοναξια,αδιαφορια,ανεραστε ς φασεις κλπ!Quote:
Originally posted by libpa
Κατερινάκι τι σχέση έχει το περιβάλλον με εμάς; Αν οι άλλοι είναι κακοί και πιστεύουν στο στίγμα, τι φταίμε εμείς; Δεν ακούγονται ωραία αυτά που λες
Quote:
Παιρνω το χαπι μου....αλλα παντα η ολη προσπαθεια μου θα βασιζεται στο να εξαφανιστω απο δω.
Το πείρες? Έλα ρε keep φίλε παρ το αφού σε βοηθάει. Παρ το και μετά θα φύγουμε μαζί να πάμε στην Αθήνα να κάνουμε καριέρα (η όπου αλλού θες εγώ ψήνομαι και για λονδίνο η καμια άλλη ευρωπαική πόλη).
τουλαχιστον κηπ μπορεισ να κανεισ το αλλο αν ασ πουμε παιρνεισ γυρω στα 15mg μειωνε 5 καθε μηνα η καθε διμηνο για πιο μεγαλη ασφαλεια
Το ξαναρχισες λοιπον?Quote:
Νομιζω πως εκανες καλά.
Ισως πρεπει να υπάρχουν και οι καταλληλες συνθηκες για ενα τετοιο εγχειρημα..
Να φυγεις απο εκει αν δεν νιωθεις καλά..
Ορίστε βρεθηκε και συγκάτοικος...:))))))))
κηπ συγνωμη αν πηρες το δικο μου σχολιο προσβλητικο ειλικρινα δεν ειχα τετοια προθεση απλως σου ειπα να μη δρασεις παρορμητικα γιατι και εγω ετσι την πατησα και βρεθηκα σε κλινικη:S
και επισης σου ειπα να μη δινεις καθολου σημασια στο περιβαλλον σου!να εισαι αυτος που εισαι και να το υποστηριζεις!
γενικα σε διαβαζω και μου δινουν κουραγιο τα γραφομενα σου!
Τωρα σκεφτομαι πιο λογικα....τα ηθελα ολα δηλαδη περισσοτερα απο οτι ειχα οποτε παρτα @@ μου τωρα στον εαυτο μου καπως ετσι.