Originally posted by Borat
Quote:
Originally posted by olgaki82
και αλλο ενα παραπονο που χω απο εδω μεσα ,μελη που ναι καιρο εδω απαιτουν μια σταση γιατρο-χαπια ,δεν εχουμε ολοι την πολυτελεια να παμε σε γιατρο παντα και επισης δεν θελουμε παντα χαπια.αν δεν τα κανουμε αυτα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας?πχ εγω εκανα υποτροπη απο αλκοολ σταματησα σε καποια φαση να πηγαινω στι γιατρο με ξαναπιασανε κρισεις που ητανε ολα αυτα τα ατομα που οταν η<<αρρωστεια μ ηταν ελεγχομενη ολα καλα?τωρα ουτε ενα γεια?δλδ για να μαστε εδω μεσα πρεπει να πηγαινουμε σε ψυχιατρο και να παιρνουμε χαπια?
Λυπάμαι ειλικρινά και ξαναέφτιαξα τρίτο νικ γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της. Δεν είχα σκοπό ούτε για αστείο να ξαναγράψω εδώ μέσα με βάση τα δικά μου συμπεράσματα, αλλά ελπίζω έστω για τελευταία φορά, να \'δουν\' κάποιοι που πραγματικά δε βοηθιούνται καθόλου με το να είναι όλη μέρα εδώ.
Υπάρχει κάτι σε αυτό τον κόσμο που λέγεται \'τσίπα\' αλλά προφανώς μας τελείωσε ανεπιστρεπτί... μιλάς λοιπόν μόνο για αυτούς που σου φέρονταν \'καλά\' όταν είχες τον έλεγχο των πραγμάτων στη ζωή σου... γιατί δε μιλάς και για άλλους απ\' τους οποίους ΖΗΤΗΣΕΣ βοήθεια;... που ενδιαφέρθηκαν για σένα και μίλησαν και σε άλλους ανθρώπους για την πάρτη σου;... ή μήπως δεν έχουν πολλά προβλήματα στη ζωή τους και δεν έχουν βγει στο κυνήγι για το μεροκάματο επειδή δε τους ταϊζει κανείς;... ή μήπως σου φάνηκαν πολύ λίγα και \'καθημερινά\' αυτά που πέρασαν στη ζωή τους;... ή μήπως βρίσκεις κάθε μέρα τέτοιους ανθρώπους που σου δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον και νοιάστηκαν για την υγεία σου επειδή κι αυτοί κάποτε είχαν το ίδιο θέμα με εσένα;... ή μήπως δεν έχουν γνώση των όσων εσύ η ίδια ισχυριζόσουν, δυο επαγγελματίες ψυχολόγοι - και κυρίως ποιοτικοί άνθρωποι - που μου ζήτησες να απευθυνθώ για να σε στηρίξουμε όλοι μαζί;... ή μήπως δε μπορούσα να σε βοηθήσω με το αλκοόλ, ενώ ξέρεις καλά ότι έτσι κι αλλιώς εδώ και ενάμιση χρόνο που είμαι \'καθαρή\' βοηθάω άλλους ανθρώπους στη ζωή μου εκεί έξω που έχουν θέμα με το αλκοόλ;... ή μήπως δεν ήξερα πώς να το κάνω;... ή μήπως δε σου φέρθηκα σα να ήσουν η μικρότερη αδερφή μου και μάλιστα προσφέρθηκα να είμαι στο τηλέφωνο για όποτε χρειαζόσουν βοήθεια για να αποφύγεις υποτροπές;...
Ή μήπως τελικά πουλάς το παραμύθι της αρκούδας Ολγάκι;... εγώ θυμάμαι πολύ καλά όοολα όσα μου έχεις πει. Αλλά αν δε κάνω λάθος τώρα είσαι μέλος στο φόρουμ του ανθρώπου που εσύ... να συνεχίσω λες;...
Το μέλος \'Χάος\' εσύ δεν ήσουν τελικά;... η Λάίτ σε σένα και στον άλλο τον ομορφόμαγκα δεν είχε δώσει εκείνο το ιμέηλ και το είπε η ίδια;... και μιλάς για διπλοπρόφιλα;... κανένας δεν έχει πάρει χαμπάρι τί κάνετε;...
Δε λυπάμαι επειδή με \'ξεγέλασες\'. Έτσι κι αλλιώς, και τώρα να μου ζητήσεις βοήθεια για το αλκοόλ εγώ θα σου τη δώσω. Λυπάμαι μόνο για το ψέμμα και την υποκρισία και που με έβαλες \'γεμάτη χαρά\' για το ενδιαφέρον μου, να ζητήσω να μπουν στον κόπο κάποιοι άνθρωποι. κακό στον εαυτό σου κάνεις στην τελική, το ψέμμα δε βοήθησε ποτέ κανέναν. Ολυτε και τα παιχνιδάκια εντυπωσιασμού για να παρασυρθούν κι άλλοι χρήστες...
Μια διευκρίνηση. Ο χρήστης \'Αρτέμης\' είναι ο \'Μαύρος\'. Ξαναδιαβάστε τί έγραψε. Το έγραψε για τον εαυτό του επειδή τον διέγραψε ο άλλος ο χαροκαμένος από το φόρουμ που άνοιξε.
ϊσως γράψω λεπτομέρειες αύριο και λυπάμαι που αναγκάστικα να το κάνω αυτό. Ο κακοχαρακτήρας όμως, πάντα κακοχαρακτήρας θα μένει Ολγάκι...
Καλή σας νύχτα!