Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by katerinaki
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by katerinaki
Καλα δεν το πιστευω αυτο που γινεται!Τι παρεα κορακων ειναι αυτη που θελει να με ξεσκισει γιατι δεν ημουν καλη νοσοκομα κ φιλανθρωπη συμφωνα με τα γουστα τους!
Νομιζω οτι ο κηπ αντεδρασε πιο φυσιολογικα απο ολους γιατι μαλλον καταλαβε τι μηνυμα ηθελα να του δωσω!Οπως κ ναχει ζηταω ενα μεγαλο συγνωμη αν κ αυτος δεν καταλαβε τα γραφομενα μου κ στεναχωρεθηκε εστω κ λιγο!
Βαριεμαι πολυ να καθομαι να δικαιολογω τον εαυτο μου οταν δεν εκανα καμμια ευχη η καταρα για κανενα, απλα ανεφερα τη λεξη χρονιοτητα κατι που το εχουμε ολοι εμεις που παιρνουμε φαρμακα κ το χρησιμοποιειτε εις βαρος μας ολοι εσεις που δεν παιρνετε!
Εν ταξει ηταν λιγο υπερβολικο (σου αξιζει η χρονιοτητα γιατι ξερεις τι σε ωφελει κ δεν τολμας) αλλα αφου ετσι κιαλλιως ειμαστε στη χρονιοτητα της ασθενειας μας κ το ξερουμε ,κανεις μα κανεις δεν σκεφτηκε οτι ισως ηταν ενα ξυπνητηρι δρασης για τον κηπ!
Πολυλογω ομως κ υπαρχει κ ο ομπορο -ο αδεκαστος κριτης κ παντογνωστης.
Με τον πετραν εκανα χιουμορ γιατι θεωρω οτι κ ο ιδιος εχει μπολικο,ομως τσιμπησε ο ψυχολογος και ανταπεδωσε κ αυτος με αρνητικο χιουμορ!
ε λοιπον εγω το μιερο κ διαβολεμενο πλασμα του αιωνα ειμαι σιγουρη για την αγαθοτητα του Εαυτου μου και δεν κολοδιπλωνομαι περισφυγγοντας την προσωπικοτητα μου κ κρατωντας την σημαια του καλυτερου κ εξυπνοτερου!Αντε κ να προσεχετε εσεις που παιζετε μπαλα οχι γιατι υπαρχουν ευαισθητα ατομα αλλα γιατι ξεφτυλιζετε το προσωπειο σας και θα το χασετε μια μερα και μετα δεν θα σας μεινει τιποτε γιατι δεν εχετε ανωτερο εαυτο κ θα μεινετε μονο με την μαυριλα σας που ετσι κ αλλοιως μονο αυτη βλεπετε σε ολους οσους ειναι διαφορετικοι! Το σταυρωστε με στο τελος του θεματος που εγραψα ηταν πολυ λιγο μπροστα σαυτο που εγινε-υπηρχαν κ μια δυο ευγενικες ψυχες που ειπαν μονο- καλη τυχη κατερινακι- κ πηγατε να τις φατε κι αυτες γιατι δεν εβγαλαν τον οχετο που βγαζετε εσεις!
Αντε καλα ,παιξτε παλι μπαλα για να βγει νικητης !
ακόμα εδώ είσαι εσύ?
ΥΓ. Ρε πστμ!!!!!!!!! Να πει κάποιος πως φεύγει και να φύγει στ αλήθεια, δεν ευπάρχει???????????
Έλεος!!!
Nai! καλε! εδω ειμαι ! στειλε ενα utu στον Νικο για το μπαν,που ξερεις μπορει και να τον πεισεις!
κοπελιά, δεν ξέρω ούτε τι αρρώστια έχεις, ούτε τι σε έκανε πιο άρρσωτη και από τους άρρωστους γράφοντας αυτά που έγραψες.
Αυτό που θα σου πω και δεν θα σου αρέσει, ειναι πως αν δεν το έκανες, για μενα ένα τίποτα θα ήσουν έτσι και αλλιώς γιατί ποτέ δεν σε πρόσεξα εδώ μέσα.
Μου θυμίζεις κάτι ανθρώπους στις γειτονιές που δεν τους μιλάει κανείς και φτάνουν μέχρι φόνο μη τυχόν και τους δώσει καποιος σημασία.
Για πολύ μιζέρια δηλαδή.