κι εγώ να πω, ότι δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου το ποστ (για την ακρίβεια δεν έχω διαβάσει καν το αρχικό ποστ :$)
στα ποστ της τελευταίας σελίδας απαντάω... οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς έχει παιχτεί με τον θεματοθέτη και τις γυναίκες!
Printable View
κι εγώ να πω, ότι δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου το ποστ (για την ακρίβεια δεν έχω διαβάσει καν το αρχικό ποστ :$)
στα ποστ της τελευταίας σελίδας απαντάω... οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς έχει παιχτεί με τον θεματοθέτη και τις γυναίκες!
Quote:
Originally posted by claire
και άλλοι που δείχνουν άνετοι και μέσα τους δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 και είναι εντελώς ανώριμοι.
οι χειρότερες περιπτώσεις!
και προς θεού(?) δεν λέω να μην προσεγγίζει κοπέλες σε μαγαζιά και τέτοια. φυσικά και να το κάνει, για μένα δεν υφίσταται καν θέμα χυλόπιτας. απλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξει όλο του το είναι για να φλερτάρει
(αν και μεταξύ μας, μέσα σε παρέες γίνονται όλα τα κονέ)
οποτε ενας πχ κακος μαθητης που βαριεται να διαβαζει τα μαθηματα του, να μην προσπαθησει να αλλαξει αυτη την κατασταση για να μην χασει αυτο το \"εγω\" του ε?Quote:
από την άλλη ρατσιστικό είναι όχι το να αναγνωρίζουμε την διαφορετικότητα, αλλά να μην την αποδεχόμαστε και να προσπαθούμε να αλλάξουμε κάθε μας στοιχείο με άλλα που θεωρούνται καλύτερα.
Quote:
και προς θεού(?) δεν λέω να μην προσεγγίζει κοπέλες σε μαγαζιά και τέτοια. φυσικά και να το κάνει, για μένα δεν υφίσταται καν θέμα χυλόπιτας. απλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξει όλο του το είναι για να φλερτάρει
καλέ, πήγαινε και διάβασε τα προηγούμενα ποστ.
τα είπαμε αυτά. :D
αχ έπεσες στον τομέα μου τώρα!Quote:
Originally posted by Boltseed
οποτε ενας πχ κακος μαθητης που βαριεται να διαβαζει τα μαθηματα του, να μην προσπαθησει να αλλαξει αυτη την κατασταση για να μην χασει αυτο το \"εγω\" του ε?Quote:
από την άλλη ρατσιστικό είναι όχι το να αναγνωρίζουμε την διαφορετικότητα, αλλά να μην την αποδεχόμαστε και να προσπαθούμε να αλλάξουμε κάθε μας στοιχείο με άλλα που θεωρούνται καλύτερα.
ε ας προσπαθήσει, αλλά η βαρεμάρα δεν νικιέται με τίποτα!
άσε που οι κακοί μαθητές, σχεδόν ποτέ δεν βαριούνται... κάτι άλλο παίζει από πίσω (μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξίες και τέτοια)
οκ, υπάρχουν και μερικοί που βολέυονται με το 12, αν και μπορούν παραπάνω... αλλά είναι λίγοι αυτοί...
ωχ ω παλι σε χυλοπιτες γυρναμε?
οσο οξυμορο και αν ακουστει πολυ θα ηθελα τωρα να φαω μια δεδομενου οτι ειναι 3 το βραδυ και τα ντουλαπια μου ειναι πιο αδεια. Οχι ψεματα- πρεπει να εχω λιγη κετσαπ.
κλαψ :/
διάβασα το πρώτοοο ποστ! αλλά είναι πολλές σελίδες όλο το θέμα.Quote:
Originally posted by arktos
Quote:
καλέ, πήγαινε και διάβασε τα προηγούμενα ποστ.
τα είπαμε αυτά. :D
Quote:
Limiting belief alert!
*ηχος απο σειρηνα!
http://www.naturaltherapypages.com.au/article/Limiting_Beliefs
+100Quote:
άσε που οι κακοί μαθητές, σχεδόν ποτέ δεν βαριούνται... κάτι άλλο παίζει από πίσω (μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξίες και τέτοια)
οκ, υπάρχουν και μερικοί που βολέυονται με το 12, αν και μπορούν παραπάνω... αλλά είναι λίγοι αυτοί...
εχεις δικιο σε αυτο. αρκετοι μαλιστα ειναι και ιδιαιτερα διημιουργικοι και απλα δεν μπορουνε να ασχολουνται με τα οχι και τοσο ειδικα σχολεια μας σε αυτα τα θεματα που εχουμε παρομοιασει το καλος μαθητης->εξυπνος μαθητης , κακος μαθητης-> μπετον αρμε
θα κερνούσα ένα τοστάκι ( μη νομίζεις και τίποτα σπουδαίο δηλαδή ) αλλά είσαι στην άλλη άκρη του κόσμου κι εσύ. :DQuote:
ωχ ω παλι σε χυλοπιτες γυρναμε?
οσο οξυμορο και αν ακουστει πολυ θα ηθελα τωρα να φαω μια δεδομενου οτι ειναι 3 το βραδυ και τα ντουλαπια μου ειναι πιο αδεια. Οχι ψεματα- πρεπει να εχω λιγη κετσαπ.
κλαψ :/
επίσης, δεν έγραψα να μην προσπαθήσει για αυτοβελτίωση.. αλλά ότι όσα τρικ τέτοιου τύπου και να δοκιμάσει δεν νομίζω ότι θα γίνει άλλος άνθρωπος...Quote:
διαφωνώ κάπως. πρώτον αν δεν είσαι από τη φύση σου σούπερ εσωστρεφής και δυναμικός, δεν παίζει να γίνεις όσα τρικ και να δοκιμάσεις. οκ , μια μικρή βελτίωση μπορεί να δεις, αλλά όχι πλήρη μεταμόρφωση.Quote:
Μιλησες πολυ ωραια!!
*χειροκροτω!
Ειδικα στην τελευταια σου προταση!
Οποτε εχουμε και λεμε:
Θελεις να εισαι ενδιαφερον διαφορετικος τυπος.
Αλλα δεν εισαι.
Το να προσποιηθεις οτι εισαι κατι που δεν εισαι απαιτει ενεργεια και καποτε θα μεινεις απο καυσιμα, οποτε το αποριπτουμε.
Οποτε τι μενει να κανεις?
Να γινεις γενικα στην ζωη σου ενδιαφερον διαφορετικο τυπος και για να γινει αυτο , που δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια διαδικασια οπως διαδικασια ειναι οταν σε σκληραγωγουν στις ειδικες δυναμεις, οπως διαδικασια ειναι οταν μαθαινεις να εισαι σοβαρος στην δουλεια σου οταν πρεπει,
ετσι ειναι διαδικασια και αυτο να γινεις τετοιου ειδους ανθρωπος. Οχι ενδιαφερον,δε μου αρεσει αυτη η λεξη επειδη μοιαζει σαν να λεω οτι δεν εισαι ενδιαφερον τωρα και αυτο δε θα το ελεγα ποτε επειδη περα του δε σε ξερω μια χαρα ενδιαφερον τυπος φαινεσαι,
αλλα ας πουμε χμμμ....
να γινεις πιο δυνατος και δυναμικος χαρακτηρας.
Πως θα γινεις?
Τι ειπαμε?
Θα μελετησεις πως συμπεριφερονται οι δυναμικοι χαρακτηρες. Πως περπατανε, πως μιλανε, τι κινησεις κανουν με τα χερια τους, πως συμπεριφερονται, πως σκεφτονται. Σκεψου εναν δυναμικο χαρακτηρα ειτε αληθινο ειτε φανταστικο (απο ταινεια πχ) και να σκεφτεσαι \"αυτος τι θα εκανε στην θεση μου τωρα?\".
Σκεψου εναν δυναμικο ανθρωπο που εχεις δει ο οποιος τραβαει κοσμο γυρω του. Δες τι κινησεις κανει με τα χερια του, πως ειναι το βημα του?Αργο , γρηγορο, σταθερο? Πως ειναι ο τονος της φωνης του? Αγχωμενος? Χαλαρος?
Κοιτα μετα και ατομα που εχουν σουπερ δυναμισμο και ελεγχουν ολοκληρα πληθη οπως πολιτικους στην τηλεοραση. Νομιζεις ειναι τυχαιες οι κινησεις που κανουν με τα χερια τους? Νομιζεις ειναι τυχαιο που ο Χιτλερ πχ (κακη ωρα) σηκωνε ενα χερακι του μονο και κατω απο το μπαλκονι του προσκυναγανε στην δυναμη του οχι απο φοβο αλλα επειδη τον βλεπανε σαν προστατη τους?
Μελετησε , μελετησε , μελετησε..!!!
Για αρχη θα σου πω οτι συνηθως τα δυναμικα ατομα ειναι χαλαρα, περπατανε με αργο και σταθερο βημα, οταν καθονται καπου καταλαμβανουν μεγαλο χωρο, μπαινουν σε ενα δωματιο λες και τους ανηκει το μερος, σηκωμενο κεφαλι, ορθιοι ωμοι, κοιτανε καταματα τον αλλο οταν μιλαει κτλ κτλ
θελω να βρεις και αλλα μονος σου ομως! δε θα στα σερβιρουμε ολα στο πιατο, δεν εχει νοημα.
Αν το επαναλαβεις κατι τετοιο τεσπα γενικα να μιμησαι τετοιες συμπεριφορες λιγο λιγο την φορα, δεδομενου οτι το μυαλο μας ειναι σχεδιασμενο για να μαθαινει απιστευτα γρηγορα μεσω της επαναληψης , τοτε θα δεις οτι απλα...... θα ενσωματωσεις τετοια χαρακτηριστικα δυναμικοτητας μεσα σου.
Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο ή μαγικο, σχεδον ολοι οι ανθρωποι το κανουν , αλλα εσυ τωρα θα το κανεις ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!. Αυτη ειναι η διαφορα.
επίσης, ο άνθρωπος μπορεί να είναι υπερ-γαμάτος, αλλά αυτό να μην φαίνεται με την πρώτη κουβέντα, να θέλει λίγο χρόνο να χαλαρώσει. και σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που δίνουν χρόνο. δεν τους περνάμε και από εξετάσεις. εμένα προσωπικά μου φαίνεται πιο γλυκός ένας συνασταλμένος άντρας, παρά ο δυναμικός που προσπαθέι να εντυπωσιασει και παριστάνει τον σούπερ άνετο.ειδικά η εικόνα που περιγράφεις με τον τύπο που πιάνει πολύ χώρο και κοιτάει το δωμάτιο λες και τους ανήκει.. πολύ εγωκεντρική συμπεριφορά μου βγάζει, σε φάση \"σιγά ρε μάΝγκα, ποιος είσαι\".
τι να πω! γουστάρουν τέτοιους οι γυναίκες!?
και επίσης οι συνεσταλμένοι και ντροπαλοί που κοκκινίζουν όταν μιλάνε στην κοπέλα που τους αρέσει είναι σούπερ κιουτ! γιατί να το αλλάξει αυτό ο άνθρωπας!??!?!
ρε συ ελεοc. μην κολλάς σε κάθε ατάκα! κι αυτό έκφραση είναι σαν το οι βλάκες είναι αήττητοι...Quote:
Limiting belief alert! *ηχος απο σειρηνα!Quote:
http://www.naturaltherapypages.com.au/article/Limiting_Beliefs
+100Quote:
εχεις δικιο σε αυτο. αρκετοι μαλιστα ειναι και ιδιαιτερα διημιουργικοι και απλα δεν μπορουνε να ασχολουνται με τα οχι και τοσο ειδικα σχολεια μας σε αυτα τα θεματα που εχουμε παρομοιασει το καλος μαθητης->εξυπνος μαθητης , κακος μαθητης-> μπετον αρμε
claire , όταν ένας άντρας κοκκινίζει όταν μιλάει σε μία γυναίκα είναι απαραίτητο πως του αρέσει ?
φαντάζομαι πως αν δεν μιλάμε για περιπτώσεις με κοινωνική φοβία ή κάτι τέτοιο, ε μπορεί κάτι να λέει το κοκκινισματάκι :PQuote:
Originally posted by arktos
claire , όταν ένας άντρας κοκκινίζει όταν μιλάει σε μία γυναίκα είναι απαραίτητο πως του αρέσει ?
τι ενα τοστακι , 30 τοστακια ειμαι ετοιμος να φαω τωρα φσσσ
τεσπα , παω να πεσω τωρα , ειναι 3.20 και ξεμενω απο μπαταρια. και δεν εννοω στο λαπτοπ. zzzz... cyaaazzz
στον υπνο μου θα δω φαι. πολυ φαι.... μμμμ.....