Θα δείξει. Θα σου πω σε μερικά χρόνια.Quote:
Originally posted by dora-agxos
και στα 35 χωριζουν για να ζησουν την ζωη που δεν εζησαν..
Printable View
Θα δείξει. Θα σου πω σε μερικά χρόνια.Quote:
και στα 35 χωριζουν για να ζησουν την ζωη που δεν εζησαν..
Quote:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!ετσι!μαμακηδ� �ς ολοι!!!Quote:
Originally posted by lucifer
σωστος!Quote:
Originally posted by krino
Το προβλημα ειναι οτι δεν τους θελετε σαν αντρες αλλα μονο σαν γιους.
παντως οσο ματσο κ να ειστε εσεις οι αντρες, μια εξαρτησουλα με τη μανουλα σας την εχετε!
ξεπεραστε πρωτα τη μαμακα σας κ μετα ψαχτε για γκομενα! :P
ααααααα δεν μπορω γενικευσεις ε?
Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Δεν ξέρω. Υπάρχει η κατηγορία \"ο καλός ο μύλωνας...\" και η κατηγορία \"επιλέγω\". Αν δεν θέλει κάποιος δεν είναι καλός και σε αυτό που κάνει.. άρα σαφώς και μετράει όλο το πακέτο, και όχι μόνο το σώμα (κ η εμφάνιση γενικότερα)..Quote:
Quote:
αν δεν έχει ωραίο σώμα μια γυναίκα... τι να κάνεις εκτός από φίλη?
φαντασου να εχει ωραιο σωμα και..... τελος!
πες μου τι την κανεις τοτε.
ξερεις οι διαφορες εχουν να κανουν με τι ιεραρχεις.
Εγω πχ το σωμα το βαζω δευτερο και πρωτο μυαλο.
Αλλος αναποδα....
επισης,
επειδη σε πολλες σχεσεις μου εκανα το \"ακουμπιστηρι\"
πλεον μου τελειωσε.
Αυτες θα παραμπεπονται στο πετραν για ιδιαιτερα.
Στηριξη ναι, αλλα σε λογικα πλαισια και παντα αμφιδρομα.
Για να μην γράφω σεντόνια, εδώ υπάρχει το κείμενο για το οποίο μιλάς.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Που το ξέρεις ότι δεν τον ξέρω κοπέλα μου; Τον έχω διαβάσει, έχει γράψει και κείμενο \"Φαλλοκράτες ενωθείτε\"...^ο) Κοίταξε να δεις, για το ότι τους μεγαλώνουμε έτσι δεν φταίμε μόνο εμείς, αλλά και οι άντρες που δεν νοιάζονται να τους μεγαλώσουν. Οπότε αλλού αυτά. Δεν τους χαρακτηρίζουμε άσχημα χωρίς λόγο κοπέλα μου. Πάντα κάποιο λόγο θα έχουμε. Πως τους αντιμετωπίζουμε δλδ εμείς και τους θίξαμε; Πες μου. Που καλά θα κάνουν να μας παρατάνε για τους φίλους τους; :SQuote:
Originally posted by frei
lightbluepath μου, καμια φορα χρησιμοποιεις πολυ σκληρες κουβεντες μεσα στις αποψεις σου. Πως μπορεις να χαρακτηρισεις καποιον φαλλοκρατη χωρις να τον ξερεις?
Το κειμενο του δεν ειχε τιποτα φαλλοκρατικο. Δεν μας εβρισε πουθενά. Και εχει δικιο....οι αντρες μεγαλωνουν οντως με πρεπει! Και στο κατω κατω εμεις οι γυναικες τους μεγαλωνουμε δυστυχως ετσι.....! Για να μπορουμε εμεις και παλι να στηριζόμαστε πάνω τους, και εμεις μετά να τους χαρακτηρίζουμε ασχημα.
Συγνωμη που σε κρινω αλλα μου κακοφάνηκε πολυ! Αν εμεις τους αντιμετωπιζουμε έτσι, γιατί αυτοι μετά με την σειρα τους να μην μας βριζουν και να μας παρατάνε για τους φίλους τους...και καλα θα μας κανουν!
http://www.ndimou.gr/articledisplay.asp?cat_parent=11&time_id=85&am p;cat_id=11
Τα συμπεράσματα δικά σας...
... έλα και τα ρατσιστικούλια να αρχίσουνε να πέφτουνε... :P ... πάντως αν εστιάζει κανείς στο \'σώμα\' γενικότερα και το θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει την σχέση την καλή, την περιποιημένη, μάλλον λάθος κριτήρια έχει στο μυαλό του γενικότερα... κι εμείς με τα 42 μας κιλά πάντως, καλές είμαστε καλέ κυρία!... :D ... δε μας πέταξαν στον Καιάδα τόσα χρόνια, επιζήσαμε... γενικώς το πόσα κιλά κρέας είναι ο άλλος είναι δευτερεύον και ούτως ή άλλως συνήθως δυο άνθρωποι μοιάζουν σχετικά στα κιλά και κάνουν το νταραβέρι τους.Quote:
Quote:
αν τα ωραια σωματα ξεκινουν απο τα 40 κιλα τοτε τι να πω...
Λούσιφερ και Φρέϊ, μια χαρά τα λέτε γενικώς. Και να πω για τον Δήμου πως ούτως ή αλλέως δεν είναι εύκολα κατανοητός γενικά...
;)
νομιζω οτι φοβομασται την συναισθηματικη επαφη δηλαδη δεν ειναι θεμα τι ζητανε οι αντρες ή οι γυναικες αλλα γιατι δεν τολμαμε εμεις(ο καθενας μας) να ζητησουμε , να εκτεθουμε , να φανερωσουμε τις προθεσεις μας!!!
για τον καθενα ειναι διαφορετικα αναλογα με τους φοβους του , νομιζω ομως οτι μονοι μας σαμποταρουμε τους εαυτους μας::cool:
Quote:
Originally posted by aeolus74
το συμπερασμα μου ειναι οτι ..... αηδιες!
η αλλιως,
Λύκος μαύρος και ισχνός, του πατέρα του καημός
Αναπαραγει ο Δημου στερεοτυπα τα οποια βεβαια απαντιουνται απο αντιστοιχες κατινες τυπου κοσμοπολιταν.
Ωραια λοιπον υπαρχουν και αντρικες κατινες, το εμαθα και αυτο....
Quote:
Originally posted by Alobar
... έλα και τα ρατσιστικούλια να αρχίσουνε να πέφτουνε... :P ... πάντως αν εστιάζει κανείς στο \'σώμα\' γενικότερα και το θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει την σχέση την καλή, την περιποιημένη, μάλλον λάθος κριτήρια έχει στο μυαλό του γενικότερα... κι εμείς με τα 42 μας κιλά πάντως, καλές είμαστε καλέ κυρία!... :D ... δε μας πέταξαν στον Καιάδα τόσα χρόνια, επιζήσαμε... γενικώς το πόσα κιλά κρέας είναι ο άλλος είναι δευτερεύον και ούτως ή άλλως συνήθως δυο άνθρωποι μοιάζουν σχετικά στα κιλά και κάνουν το νταραβέρι τους.Quote:
Quote:
αν τα ωραια σωματα ξεκινουν απο τα 40 κιλα τοτε τι να πω...
Λούσιφερ και Φρέϊ, μια χαρά τα λέτε γενικώς. Και να πω για τον Δήμου πως ούτως ή αλλέως δεν είναι εύκολα κατανοητός γενικά...
;)
τι να πω..πολυ μυγα τσε τσε κυκλοφορει..δεν μιλησα ρατσιστικα για κοπελες των 42 κιλων,αν αισθανεστε ομορφα εσεις εγω περισσευω..κ φυσικα ειναι δευτερευον θεμα τα κιλα του καθενος στις σχεσεις!η απαντηση ηταν προς τον ονειροπλασμενο κ οχι ρατσιστικα διατυπωμενη.
πολλες γυναικες με οχι καλο σωμα δεν ειναι μονο φιλες . εχουν δεσμο , παρατηρησετο. το καλο σωμα ειναι συν αλλα το οχι ωραιο σωμα δεν ειναι καταστοφη(μονοι μας φερνουμε την καταστροφη!!)
Εγώ πάντως ψιλορατσιστικούλι εξακολουθώ να το βλέπω. Τη γνώμη μου λέω άλλωστε. Δεν είναι θέμα του να περισσεύει κανείς ή όχι, αλλά αν μπορώ να σου απαντήσω προσωπικά, γιατί να μην αισθάνομαι καλά με 42 κιλά και 1.53 ύψος ας πούμε;... φυσικά και είναι μια χαρά. Μόνο που ο ρατσισμός είναι πιο βαθύς και τώρα δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά μιλάω γενικά. Μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές να εισπράξω σχόλια - από γυναίκες Λούσιφερ, για να καταλάβεις - του τύπου \'μα τί να βρει σε σένα ένας άντρας να κοιτάξει;\'... αυτές οι μαλακίες φτιάχνονται από γυναίκες, συντηρούνται από γυναίκες και περνάνε και στους επόμενους πάλι από γυναίκες... και αλήθεια, πόσο ενδιαφέρον να έχει όταν οι γυναίκες προσπαθούν να τονίζουν τα... ελέη τους προκειμένου να βρεθεί αρσενικό;... καλό είναι να αρχίσουν να επενδύουν πάνω σε άλλα κομμάτια οι γυναίκες μπας και αλλάξει η νοοτροπία γενικότερα, ανδρών και γυναικών, αλλά δε το βλέπω...
:P
Πριν βιαστείς να με χαρακτηρήσεις θα έπρεπε να σκεφτείς ότι εγώ δεν έκανα καμία αναφορά στο κείμενο αυτό παρά μόνο παρέθεσα ένα link επειδή απλά σιχάινομαι τους αφορισμούς αλλά και τους στείρους χαρακτηρισμούς.Quote:
Quote:
το συμπερασμα μου ειναι οτι ..... αηδιες!
η αλλιως,
Λύκος μαύρος και ισχνός, του πατέρα του καημός
Αναπαραγει ο Δημου στερεοτυπα τα οποια βεβαια απαντιουνται απο αντιστοιχες κατινες τυπου κοσμοπολιταν.
Ωραια λοιπον υπαρχουν και αντρικες κατινες, το εμαθα και αυτο....
Quote:
Πριν βιαστείς να με χαρακτηρήσεις
ουτε βιαστηκα, ουτε αργοπορω.
Σχολιασα τα οσα ειχε πει ο Δημου.
Ωστοσο εχω γραψει ενα παρομοιο κειμενο πριν χρονια,
που τα λεει πιο χοντρα απο οτι ο Δημου,
ομως αποφευγω την κατινια.
Ποιούς στείρους χαρακτηρισμούς; Μόνος του το παραδέχεται ότι είναι φαλλοκράτης. Σόρυ, αλλά εγώ δεν κολλάω στις λέξεις. Το θέμα είναι τι είναι ο άλλος στις πράξεις.Quote:
Πριν βιαστείς να με χαρακτηρήσεις θα έπρεπε να σκεφτείς ότι εγώ δεν έκανα καμία αναφορά στο κείμενο αυτό παρά μόνο παρέθεσα ένα link επειδή απλά σιχάινομαι τους αφορισμούς αλλά και τους στείρους χαρακτηρισμούς.
Φίλε από πάνω, αυτοί που βιάζονται να χαρακτηρίζουν τους άλλους, ούτως ή άλλως το κάνουν με τεράστια ευκολία επειδή δεν έχουν καν καταλάβει τί είπε ο ποιητής. Εσύ στην προκειμένη. Φαντάζομαι θα το έχεις υπόψιν σου πως έτσι συμβαίνει συνήθως. Καλό κουράγιο σου εύχομαι εδώ μέσα. Κι αν είσαι των... ψιλών γραμμάτων, άπατα θα πάνε τα περισσότερα και θα παρερμηνευτούν.
:P