Originally posted by lightbluepath
Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Αν έδωσες δικαίωμα λογικό είναι να γίνει αυτό. Μπορείς απλά να δεις τι λάθη κάνεις και πως να τα αποφύγεις έξω... αυτό έχει σημασία, αν μπορείς να πάρεις μια γεύση από εδώ και να αναρωτηθείς λίγο τι μπορείς να αλλάξεις ..ώστε να έχεις μια συμπεριφορά που να μην σε βάζει στη γωνία ή στην απομόνωση. Επίσης δεν μπορούμε να ταιριάξουμε με όλους. κάνε μια σύνοψη με τους φίλους που είχες/ έχεις έξω, κάποιοι θα ήταν πιο δεκτικοί μαζί σου και εσύ μαζί τους, σωστά? Δες δηλαδή τι σου ταιριάζει.. γιατί να σκας με όλους μα όλους..!
Είναι λογικό να με χαρακτηρίζουν; :O Επειδή δλδ είχα μια εσφαλμένη κατά τους περισσότερους αντίληψη αλλά την είχα ήταν δική μου, πρέπει να με βρίζουν κιόλας; Ξέρω τι με βάζει στην απομόνωση και γι\'αυτό δεν φταίω εγώ! Η κακία του κόσμου και όπως λες ο καθένας κοιτάει την πάρτη του! Σιγά μην νοιαστούν, ακόμα και έναν δολοφόνο τον βάζουνε στη φυλακή να σαπίσει και ούτε που νοιάζεται κανείς για το πόσο χάλια αισθάνεται. Μπορεί να αισθάνεται και χειρότερα ή το ίδιο με τους συγγενείς του θύματος, αλλά ποιός νοιάζεται; Όλοι θα πουνε καλά να πάθει. Γι\'αυτό λοιπόν σκάω με όλους. Γιατί έχουν όλοι μια συγκεκριμένη νοοτροπία.