-
Παιδια να σας πω λίγο τι έχω παρακολουθησει στον εαυτό μου. Εχω παρατηρήσει οτι αρρυθμίες έχω συνήθως μετά το μεσημέρι και μαλιστα παρατηρώ οτι πρίζεται και η κοιλιά μου. Απλά στους παθόντες να πω οτι δεν χάνεται τιποτα να ελέγξετε το γαστρεντερικό σας σύστημα. Εγω ανακάλυψα οτι έχω γαστροοισοφαγική παλινδόμηση και οταν το στομάχι μου κάνει σπασμούς προκαλει εκτακτες ετσι τουλάχιστον μου είπε ο καρδιολόγος μου
-
makisblack,δεν τον ενοχλουσαν τον αδελφο σου τοσα χρονια?Μηπως τις ειχε αλλα δεν τις καταλαβαινε?Γιατι γινεται με πολλους αυτο!(Αν σου ειναι ευκολο,γραψε στα ελληνικα γιατι ειναι κουραστικο με ξενους χαρακτηρες!)
-
ΝΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΠΙΑ ΠΟΤΕ... ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΧ8ΕΣ ΕΠΙΝΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ...
-
Νίκο κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να έχει σχέση το στομάχι...σκέφτομαι μαλιστά να το εξετάσω κιόλας...Συχνά με πιάνουν όταν έχω φάει ή όταν έχω φουσκώσει. Βέβαια με πιάνουν κι άλλες φορές αλλά τι να πω..Επίσης περιττό να πω ότι ο καφές βαράει αλύπητα...όταν πίνω καφέ το παίρνω απόφαση ότι μετά από λίγο θα έχω ενοχλήσεις.
-
Και εμενα μετα τον καφε παντα αλλα & καφε να μην πιω παλι βαρανε.
-
Σημερα,μ αυτη την υπεροχη μερα,ολο βολτες ημουν & μετα σε ενα παιδικο παρτυ,αφου λοιπον ολα ηταν ωραια & καλα να σου & οι καταραμενες...ντακα ντουκα,βαραγανε!!Και μετα αντε & κατι νευροπονοι στην καρδια....δηλαδη λεμε οτι ειναι ψυχολογικο,τοτε γιατι ερχονται οι αναθεματισμενες(=αρρυθμιες ) & οταν ειμαστε χαρουμενοι?????
-
Ισως γιατι τότε χαλαρώνεις και φεύγει το αγχος σου?
-
εγω χθες βράδυ νομιζα οτι δεν θα ξημερώσω. ακουγες την καρδια μου και εκανε τακ τακ τακ........ΝΤΟΥΠ και καθε φορά ένιωθα και ενα τσίμπιμα σαν να με δαγώνει κάτι στο τέλος είπα θα κλεισω τα μάτια να κοιμηθώ και οτι θέλει ας γίνει ....
-
Νίκο κοίτα σύμπτωση! Χθες βράδυ και' γω μια από τα ίδια μαζί με δύσπνοια. Έχω κοιμηθεί 3 ώρες και δεν την παλεύω στην δουλειά. Όλοι σήμερα μου είπαν ότι φαίνομαι κουρασμένη :(
-
Προσπαθω να πείσω τον εαυτό μου οτι δεν έχω τίποτα αλλά πως να το κάνεις αυτό οταν δεν σε αφήνουν ησυχο οι αρρυθμίες.
-
Αυτο που λες ειναι ακριβως σαν να το πηρες απ τα χειλη μου,προσπαθω να λεω μεσα μου πως ολα αυτα τα δημηουργει το ανχος & οι φοβιες μου,οτι δεν εχω κατι σοβαρο,προσπαθω,προσπαθω...� �λλα δεν με αφηνουν οι καταραμενες!!!!!:(
-
-
Σας εχει τυχει να πατε να παρετε βαθια αναπνοη & να νιωσετε μια εντονη σουβλια στην καρδια & οταν πατε να το ξανακανετε,παλι το ιδιο.....?
-
Ναι αυτά είναι νευρόπονοι μην αγχώνεσαι γι αυτό το θέμα
-
Καλησπέρα παιδιά,
Εκεί που ειχα ηρεμήσει κι εγώ λίγες μέρες ξαφνικα χθες το βράδυ με έπιασε μια βαρβάτη έκτακτη συστολή που την ένιωσα σαν πόνο στον θώρακα ταυτόχρονα για 1-2 δευτερόλεπτα και τα έπαιξα, πάλι μου χάλασε την ψυχολογία, δεν ξέρω αν το έχετε πάθει ποτέ σας αυτό αλλά ήταν πολύ τρομακτικό..Έλεος ποιά...