Quote:
Originally posted by xristinio
Επικεντρώθηκα στα θέματα διαφωνίας, γιατί τελευταία έχει προκύψει και το εξής. Αδυνατώ να πάρω πρωτοβουλίες, ζητάω τη γνώμη του, φυσικά είναι διαφορετική από τη δική μου, και πρέπει να διαχειριστώ την ένταση που μου δημιουργεί η επιμονή του στη γνώμη του.
π.χ έχουμε αποφασίσει ότι χρειαζόμαστε καινούργιο ψυγείο, δεν μπορώ να πάρω πρωτοβουλία να αποφασίσω ποιο χρειάζομαστε και να πάω να το αγοράσω. Θα ρωτήσω τη γνώμη του, θα επιμείνει σε ένα μοντέλο που δεν το εγκρίνω (συνήθως θα επιλέξει το πιο φτηνό), θα προσπαθησω να τον πείσω, θα κουραστώ και δεν θα αγοράσουμε ψυγείο. Μια βασική διαφορά με τον άντρα μου είναι ότι θεωρώ, πως είναι άνθρωπος της ευκολίας. Δεν θα ζορίσει τον εαυτό του σε τίποτα, θα επιλέξει την πιο ανώδυνη λύση για αυτόν. π.χ θα επιλέξει ένα φτηνό ψυγείο κακής ποιότητας για να μην χρειαστεί να κάνει π.χ μια μικρή οικονομία.
Υπάρχει πάθος στη σχέση, ίσως από την πλευρά μου μεγαλύτερη εξάρτηση δεδομένης και της ανασφάλειας μου. Η ερωτική επιθυμία δεν είναι γραμμική, υπάρχουν περίοδοι καλής επικοινωνίας και άλλες απομάκρυνσης. Βασικά στο θέμα του παιδιού δεν διαφωνούμε, είναι από τα λίγα ζητήματα που ο καθένας δείχνει κατανόηση στη θέση του αλλου.
λοιπον αγαπητη χριστινιω.