Quote:
Originally posted by SpyrosGR21
Δημητρη μπραβο ρε φιλε χαιρομαι απιστευτα που το ξεπερασες. Περναω κατι παρομοιο εδω και 2 μηνες που σαν αφορμη ειχε ενα προβλημα υγειας που επαθα τον Ιουλιο. Θα ηθελα να σου εξηγησω επ ακριβως τι περναω και τι νιωθω γιατι εκτος απο οτι θα με καταλαβεις απολυτα πιστευω οτι χρειαζομαι και καποιες συμβουλες σου. Θα περιμενω απαντηση σου εδω για να σου γραψω τι περναω τωρα. Προς το παρον θα σου πω οτι μεχρι πριν παθω το προβλημα υγειας αυτο που μου επανεφερε καποιες κρισεις πανικου, αγχωδη διαταραχη και τελειως αρνητικη σκεψη, ημουν ενας ανθρωπος που ζουσα και με το παραπανω. Ναι ειχα και στιγμες χαλια αλλα ηξερα να ζω και να ευχαριστιεμαι τη καθε στιγμη. Μετα απο αυτο ομως ολα μου φαινονται αλλιως, χαλια, χωρις νοημα, ματαια. Με εχει φοβισει ο θανατος και εχει επισκιασει τα παντα. \"Ποιος? εγω ετσι?\" Λεξεις σαν τις δικες σου... Μεχρι και η πιστη μου στο Θεο εχει κλονιστει και με εχουν πιασει αμφιβολιες. Και αυτο με τσακιζει περισσοτερο. Ο Θεος ειναι το στηριγμα μου σε καθε καλη και καη μου στιγμη. Ομως τωρα παροτι κατα βαθος πιστευω ακομα το μυαλο μου κανει σκεψεις διαφορες. Και οπως και εσυ βομβαρδιζομαι απο σκεψεις καθε μερα. Μακαρι να μπορεσω να βγω απο ολη αυτη τη κατασταση γιατι φοβαμαι μηπως δεν επανελθω οπως πριν. Σε ευχαριστω που εγραψες εδω την εμπειρια σου και μπορεσα να τη διαβασω γιατι μου εδωσες καποιο θαρρος. Περιμενω την απαντηση σου να ξαναμιλησουμε. Φιλικα, Σπυρος
Καλησπέρα σε όλους,