Originally Posted by
sabb
Προειδοποίησα πριν από 15 λεπτά κι απάντηση δεν πήρα...
Αναγκαστικά προβαίνω στην δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων, γεγονός που αντιβαίνει στις αρχές μου, αλλά η κοροϊδία σε βάρος των υπολοίπων μελών του φόρουμ πρέπει κάποια στιγμή να πάρει ένα τέλος ....
Απ: Ειμαστε πολυ γαματοι τελικα,ε??
Αρχικά καταχωρημένο από Helvete
Αρχικά καταχωρημένο από sabb
Αρχικά καταχωρημένο από Helvete
Παικταρα,δεν ξερω αν εχεις μυριστει τι παιζει,μαλλον οχι,οποτε μην κανεις κουβεντα για αυτο το μηνυμα που σου γραφουμε!Κανουμε μια φαρσα σε ολους του φορουμ μην πεις λεξη,απλα συνεχισε να διαφωνεις ετσι,μη σταματας.Αργα η γρηγορα θα την σταματησουμε,εξαρταται που θα παει,ειχαμε αλλη ιδεα στην αρχη,τελειως διαφορετικη,δεν το πηγαιναμε εκει,θα γραφαμε αλλα,αλλα το συνεχισες εσυ σε αλλη πορεια.Σου στελνουμε διοτι κατα καποιον τροπο ησουν το "θυμα" της υποθεσης,για να μην προβληματιστεις.Συνεχισε να γραφεις...
sabb : Λυπάμαι, αλλά μου είναι αδιάφορη η πλάκα σας...
Συνεχίστε να γράφετε εσείς που με κάλυψη την ανωνυμία της οθόνης, έχετε όρεξη και για πλάκα...
Και φυσικά μου είναι αδιάφορο να μάθω και το ποιοι είστε και με ποιο κίνητρο, μπαίνετε σ' ένα φόρουμ ψυχολογίας για να γελάσετε με τι ?
Helvete : Οπως νομιζεις.Λογικο ειναι να εχεις τσαντιστει.Παντως,οφειλω να σου πω οτι την πατησες για τα καλα,επεσες αμεσως στην παγιδα,πολυ περισσοτερο απο ολους τους αλλους!Και συνεχιζες να γραφεις ατελειωτα κατεβατα και να λες,να λες...Τελος παντων,απ'οτι φαινεται και οι υπολοιποι δεν σταματανε να γραφουν οποτε βλεπουμε να φτανουν οι σελιδες τις 20 και βαλε.Σε ευχαριστουμε παντως που μας βοηθησες,να'σαι καλα!!!!
Sabb : Κάνεις (κάνετε μια και μιλάς στον α' πληθυντικό) ένα πολύ μεγάλο λάθος..Τσαντίζομαι πολύ δύσκολα, κι αν εσύ (εσείς) με θεωρείτε "θύμα" της πλάκας σας, δεν έχω πρόβλημα αν δεν μου ήταν αδιάφορη η πλάκα, να γελούσαμε μαζί..
Βρήκατε να κάνετε πλάκα σε κάποιον που του αρέσει να αυτοσαρκάζεται, οπότε η πλάκα πέφτει μάλλον στο κενό...
Ωστόσο, δεν σας κρύβω πως η όλη μεθόδευση συμπαρασύρει πολλά από τα μέλη να πέφτουν στην παγίδα της ανωριμότητας σας κι αυτό μ'ενοχλεί σφόδρα...
Δεν έχω δημοσιοποιήσει προσωπικό μήνυμα ποτέ..
Αν ωστόσο δεν αποκαλύψετε την ανόητη σκευωρία σας σε 15 λεπτά από τώρα θα αναγκασθώ να το κάνω, είτε σ' αυτό το θέμα είτε αλλού...