φαίνεται να την παλεύεις καλά! well done!
Printable View
φαίνεται να την παλεύεις καλά! well done!
Quote:
Originally posted by cd2me
καλα πρεπει οπως και δηποτε να ξανανοιξει το τσατ
τουλαχιστον οπως ηταν παλια να φαινετε στην κεντρικη ποσοι ειναι μεσα και τα λενε η τουλαχιστον βρε αδελφια να αλλαξουμε τα msn μας και να τα λεμε εκει.ολα τα θεματα απο που εκλεισε το τσατ εχουν γινει πεδιο αντιπαραθεσης με ολο ασχετα πραγματα.Αν δειτε απο που ξεκινησε αυτο το τοπικ και που εχει φτασει η συζητηση ειναι για γελια.Ανοιξτε τουλαχιστον ενα νεο τοπικ ψυχ vs ναρκ να παιζει εκει η αντιπαραθεση ελεος.εχουμε μπερδεψει την .... με την ....
ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟFF ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙς ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ!
ποιος εχει παρενεργειες????παλι δεν καταλαβαινω τιποτα....
εγω εχω να κουμπωθω 5 χρονια.Οποτε η εγω μαλλον πρεπει
να ξαναρχισω η καποιος πρεπει να τα κοψει γιατι εχει παθει
overdose.
μην ξαναρχινας!!!!!!ουτε κατα διανοια!!!πλακα κανεις ????
εννοω οτι απο τις πολλες παρενεργειες δεν ακολουθουμε ροη χανομαστε στην κουβεντα...
5 χρονια χωρις χαπια...
ρε εισαι η ελπιδα μας
αντε κ στα δικα μας!!!!
καλά μη το γαμήσουμε κι εδώ. άντε.
σοβαρα του\\της το λεω !αν εχεις την εντυπωση οτι θα περνεις μια ζωη φαρμακα κ ακους καποιον να τα εχει σταματησει εδω κ 5 χρονια ειναι μια ελπιδα οτι ισως κ να βγουμε απο τη λουμπα των φαρμακων!
δεν με επιασες αυτη τη φορα ραπς!
καθε φορα που ακουω οτι καποιος τα καταφερε χαιρομαο και αρχιζω να ελπιζω κ για μενα
ειναι κακο κι αυτο?
σοβαρα του\\της το λεω !αν εχεις την εντυπωση οτι θα περνεις μια ζωη φαρμακα κ ακους καποιον να τα εχει σταματησει εδω κ 5 χρονια ειναι μια ελπιδα οτι ισως κ να βγουμε απο τη λουμπα των φαρμακων!
δεν με επιασες αυτη τη φορα ραπς!
καθε φορα που ακουω οτι καποιος τα καταφερε χαιρομαο και αρχιζω να ελπιζω κ για μενα
ειναι κακο κι αυτο?
Παιδιά γιατί έχετε ως σκοπό της ζωής σας να μην πέρνετε φάρμακα,και νιώθετε τόσο ευτυχείς όταν τα κόβετε?Πρωσοπικά πέρνω 12 χρόνια περίπου και είμαι ακμαιότατος!!!
Ποτέ μου δεν άγγιξα τα ναρκωτικά και πάντα απόλαυσα τα πάντα.
Εαν το ψάξετε λίγο παραπάνω ίσως καταλάβατε ότι μερικά απο αυτά τα φάρμακα δεν είναι εξαρτισιογώνα και
σας έχουν βελτιώσει κατα πολύ την καθημερινότητα σας καθώς και όλο το βιωτικό σας επίπεδο και τις καθημερινές σας σχέσεις και επικοινωνία με τους γύρω.Ίσως και και αυτούς που συμπονούν και συμπάσχουν μαζί σας.
Πολλοί απο εμάς πρέπει να καταλάβουμε ότι η ψυχιατρική είναι μια βρεφική επιστήμη δυστυχώς ή ευτυχώς και ακόμη δεν έχει βρεθεί πλήρης ίαση για το 95% των νόσημάτων οπου την αφορουν.
Η ζωή και οι ρυθμοί στο δυτικό κόσμο όλο και αυξάνει της ψυχικές ασθένεις και οι διπολικές διαταραχές είναι ανίατες αλλα ευτυχώς αντιμετωπίσιμα τα συμπτώματά της σε σημείο οπου οι ασθενείς έχουν πάρα πολύ καλό εως άριστο βιωτικό επίπεδο.
Και για να κλείσουμε ευχάριστα ένας γνωστός μας ηγέτης ο Αντρέας Παπανδρέου είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι έπασχε απο Μανιοκατάθλιψη.
Εάν δε κάνω λάθος τον κούραρε ο Στρ. Ψυχίατρος-Αρχίατρος Κος Μπότσης αργότερα σύμβουλος του υπουργου υγείας Κου Στεφανή.
Μην απογοητεύεστε όπως έγραψε και ένας μεγάλος Καθηγητής Ψ/κης ο Νέστωρος σε ένα βιβλίο του(\"Στο κόσμο της Ψύχωσης\")
\"Αυτοί οι άνθρωποι είναι το άλας της γης\"
Καταλάβετε επιτέλους ότι οι αγωγές που πέρνουμε δεν θεραπέβουν το αίτιο αλλά τα συμπτώματα.Δεν είναι πονοκέφαλος που πέρνουμε ασπιρίνη και περνάει.
Δεν ξέρουμε απο που ξεκινάεΒρέθηκαν κάποιοι παραγοντες αλλά ακόμα αντιμετωπίζουμε τα αποτελέσματα.
Καλυνήχτα και καλή πορεία σε όλους.
:):):):)
Να προσθεσω οτι για πολλα φαρμακα απο οτι διαβαζω ακομα και οι ειδικοι δεν ξερουν πως ακριβως δουλευουν...απλως δουλευουν.
Μερικοι \"τυχεροι\" ατυχοι πρεπει να ευγνωμονουν το γεγονος οτι υπαρχουν τα φαρμακα...εστω και με τις παρενεργειες τους.
Quote:
Originally posted by Happyman
Παιδιά γιατί έχετε ως σκοπό της ζωής σας να μην πέρνετε φάρμακα,και νιώθετε τόσο ευτυχείς όταν τα κόβετε?Πρωσοπικά πέρνω 12 χρόνια περίπου και είμαι ακμαιότατος!!!
Ποτέ μου δεν άγγιξα τα ναρκωτικά και πάντα απόλαυσα τα πάντα.
Εαν το ψάξετε λίγο παραπάνω ίσως καταλάβατε ότι μερικά απο αυτά τα φάρμακα δεν είναι εξαρτισιογώνα και
σας έχουν βελτιώσει κατα πολύ την καθημερινότητα σας καθώς και όλο το βιωτικό σας επίπεδο και τις καθημερινές σας σχέσεις και επικοινωνία με τους γύρω.Ίσως και και αυτούς που συμπονούν και συμπάσχουν μαζί σας.
Πολλοί απο εμάς πρέπει να καταλάβουμε ότι η ψυχιατρική είναι μια βρεφική επιστήμη δυστυχώς ή ευτυχώς και ακόμη δεν έχει βρεθεί πλήρης ίαση για το 95% των νόσημάτων οπου την αφορουν.
Η ζωή και οι ρυθμοί στο δυτικό κόσμο όλο και αυξάνει της ψυχικές ασθένεις και οι διπολικές διαταραχές είναι ανίατες αλλα ευτυχώς αντιμετωπίσιμα τα συμπτώματά της σε σημείο οπου οι ασθενείς έχουν πάρα πολύ καλό εως άριστο βιωτικό επίπεδο.
Και για να κλείσουμε ευχάριστα ένας γνωστός μας ηγέτης ο Αντρέας Παπανδρέου είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι έπασχε απο Μανιοκατάθλιψη.
Εάν δε κάνω λάθος τον κούραρε ο Στρ. Ψυχίατρος-Αρχίατρος Κος Μπότσης αργότερα σύμβουλος του υπουργου υγείας Κου Στεφανή.
Μην απογοητεύεστε όπως έγραψε και ένας μεγάλος Καθηγητής Ψ/κης ο Νέστωρος σε ένα βιβλίο του(\"Στο κόσμο της Ψύχωσης\")
\"Αυτοί οι άνθρωποι είναι το άλας της γης\"
Καταλάβετε επιτέλους ότι οι αγωγές που πέρνουμε δεν θεραπέβουν το αίτιο αλλά τα συμπτώματα.Δεν είναι πονοκέφαλος που πέρνουμε ασπιρίνη και περνάει.
Δεν ξέρουμε απο που ξεκινάεΒρέθηκαν κάποιοι παραγοντες αλλά ακόμα αντιμετωπίζουμε τα αποτελέσματα.
Καλυνήχτα και καλή πορεία σε όλους.
:):):):)
ακομα πιο αισιοδοξο απο το προηγουμενο!κι εγω ξερω οτι θα τα περνω για παντα..αλλα ξαφνικα σημερα επαψε να με χαλαει!
Happyman, μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφοριες για τον Παπανδρέου (links, βιβλία κ.λ.π.) σχετικά με την μανιοκατάθλιψή του?
Οχι παιδιά δεν μπορώ γιατί δεν ξέρω περισσότερα θέλω να είμαι ειλικρινής.
Το γνωρίζω απο προσωπική συναναστροφή με κάποια απο τα άτομα οπου προανέφερα.
Δε νομίζω ότι έχει αναφερθεί σε κάποια βιβλιογραφεία κάτι σχετικό παρά μόνο στους ιατρικούς κύκλους.
κανεναν διασημο μεταιχμιακο?να χαρει κ η δικια μας διαταραχη????
TO μισό Holywood παίρνει ψυχοφάρμακα και το άλλο μισό δε το λέει.Εμένα περίμενες να στο πω?
:)
Όλοι οι πολιτικοί στην Ελλάδα χρειάζεται να πάρουν και κανένας δεν τους δίνει και δεν τους κλείνει.Εμένα περίμενες να στο πω? :)
Όλοι εμείς τους ψηφίζουμε και τελικά εμείς τα πίνουμε,τα πληρώνουμε αυτά και τα σπασμένα.....αυτό σίγουρα δεν περίμενες εμένα να στο πω.
:D:D:D
Happyman oxi βρε αδρεφε ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανενας διασημος οριακος που τη γλιτωσε μιας κ μας εδωσες μια σταλα αισιοδοξιας!