κάρι, είσαι όντως καλή στα μαθηματικά!!!
Printable View
κάρι, είσαι όντως καλή στα μαθηματικά!!!
Carrie εγώ ότι γράφω το γράφω από αυτά που βλέπω γύρω μου.Έχω πχ αρκετές παλιές συμμαθήτριες που ξέρω ότι είναι ελεύθερες,κάποιες είναι εμφανίσιμες,μπορούν να βρουν άντρα στο άψε σβήσε όμως παρόλα αυτά είναι singles χωρίς σεξουαλική ζωή περιμένοντας(επηρεασμένες ίσως και από τις μάνες τους) κάποιον με καλή δουλειά αποκλειστικά για γάμο.Επίσης άλλοι συνομήλικοι μου άντρες(γύρω στα 25-30) είναι μόνοι τους,πολλοί είναι στο ψάξιμο και προσπαθούν να κρατήσουν όσο μπορούν περισσότερο ότι γυναίκα πέσει στον δρόμο τους,γιατί δυσκολεύονται να (ξανα)βρουν.Τί θέλω να πώ μ'αυτό;Τουλάχιστον στη δική μου καθημερινότητα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:οι γυναίκες αυτές είναι μόνες καθαρά από επιλογή,σωστά λες ότι περνάνε και μόνες τους καλά,πηγαίνουν ταξίδια μόνες και γενικά σνομπάρουνε τους άνδρες που δεν πληρούν τα κριτήρια τους και τους βλέπουν σαν φίλες.Από την άλλη όμως,η δεκαετία 20-30 είναι και η δεκαετία του σεξ για τον άνθρωπο,άμα δεν το κάνει σ'αυτές τις ηλικίες που βιολογικά είναι στα ντουζένια του,πότε θα το κάνει;Γι'αυτό λέω ότι είναι κρίμα να βλέπεις και άντρες και γυναίκες σ'αυτές τις ηλικίες να μην κάνουν σεξ ελέω εγωισμών και απατηλών απαιτήσεων.Και όλη αυτή η όρεξη που δεν καλύφθηκε να τους βγαίνει γύρω στα 40 και να την πέφτουν και τα δύο φυλα σε πιτσιρίκια.
παολο ξέρεις τι δεν έχεις καταλάβει ακόμη?
Ναι, υπάρχουν χιλιάδες άντρες εκεί έξω για όλες τις γυναίκες και όμως πάρα πολλές από αυτές είιναι μόνες τους.
Ξέρεις γιατί? Γιατί προτιμούν να μείνουν α@$%ες παρά να πάνε με τον κάθε μλκα/γελοίο που δεν θα τον γουστάρουν και θα το κάνουν μόνο και μόνο για το σεξ. Και για να μιλήσω για τον εαυτό μου, προτιμώ να μη πάω ποτε με άντρα παρά να συμβιβαστώ με κάποιον που δεν γουστάρω.
Πιστεύω λοιπόν πως οι περισσότερες είναι σαν και μένα γι αυτό βλέπεις τόσες γυναίκες μόνες τους.
Κωνσταντινε αυτο με τα που...κια με χαλασε.Ειμαι 30 και τα τελευταια δυο χρονια πετυχαινω συχνα αντρες οπως τους περιγραφει η θεματοθετρια...αμα τους κατσεις νωρις γιατι τους γουσταρεις πολυ εισαι ευκολη,αμα δεν το κανεις εισαι κομπλεξικη μυξοπαρθενα κλπ.Στην αρχη νομιζα οτι ημουν εγω ατυχη ή ειχα οτι μαλ...γνητη αλλα τωρα δεν πιστευω οτι ειναι τυχαιο που οι περισσοτερες στην ηλικια μου εχουν την ιδια αποψη.
Αν καποιος ειναι ειλικρινης απο την αρχη κανενα προβλημα,το κακο ειναι οτι δειχνουν διαφορετικοι στην αρχη και αρχιζουν τα περιεργα μετα.Αν ειχαν αρχ...δια θα λεγαν απο την αρχη αυτο που θελουν πραγματικα.
Δε νομίζω να είναι όλοι οι άντρες γελοίοι.Πολλοί ψάχνουν για κάτι σοβαρό.Πολλοί σιχαίνονται τη ρεμαλοζωή και ψάχνουν σταθερότητα.Εμένα μου τη δίνει αυτό που είπα πιο πάνω,ότι πολλοί και πολλές που βρίσκονται σε μια ηλικία όπου πρέπει να έχουν φουλ σεξουαλική ζωή,που ακόμα οι κοιλιές και οι κώλοι δεν έχουν κρεμάσει,κάθονται μόνοι τους σαν μλκες και απαξιώνουν τόσο το σεξ.Μλκας ο ένας,κρυόκωλη η άλλη,ε καθίστε μόνοι σας και πλακωθείτε στα άγχη και τα τσιγάρα.
Στην ιστορία σου μου έκανε εντύπωση ότι στους κυρίους που ανέφερες (εκτός του παντρεμένου), φτάσατε στο σεξ μετά από 1-2 μήνες και μετά παρουσίασαν τις απόψεις περί σχέσεων που δεν σου άρεσαν. Πριν το σεξ έλεγαν κάτι εντελώς διαφορετικό δηλαδή? Στο μεταξύ, αυτούς τους 1-2 μήνες, πώς ακριβώς είχε προχωρήσει η γνωριμία? Και σε τι ακριβώς ταιριάζατε με αυτούς τους ανθρώπους?[/QUOTE]
Περιπου στα ιδια οπως κι σε μενα,μονο οι ηλικιες αλλαζαν.Μαλλον οι αντρες μας λενε αυτα που θελουμε να ακουμε,εχουν πιασει απλα το νοημα μεχρι να πηδ..ξουν.Οχι οτι με χαλαει το σεξ αλλα οι συνθηκες που αυτο γινεται.
Πες τα βρε μαριλιτα!!
Παολο για να εχεις φουλ σεξουαλικη ζωη ως γυναικα ή θα εχεις σχεση, που οπως ειπαμε ειναι δυσκολο μιας και οι περισσοτεροι αντρες το αποφευγουν, ή θα εχεις φρι σχεσεις. Δυστυχως ειναι ελαχιστοι οι αντρες, ή τουλαχιστον εγω δεν εχω γνωρισει πολλους, που θα τους πεις "ελα να χαρουμε τον ερωτα!!", και δε θα σε πουνε *******κι, οπως κανει ο φιλος Κωνσταντινος! Οποτε γιατι να το κανουν αυτο οι γυναικες? Προτιμουν να καθονται χωρις σεξ αφου δε βρισκεται καποιος να τις καλυπτει και να μη θελει μονο σεξ αλλα μια σταθερη σχεση. Εδω την πατανε οι γυναικες με μαλακες που τους πουλανε φουμαρα και μετα τις παρατανε, και παλι *******κια τις λενε, ποσο μαλλον να το εκαναν επι τουτου το κυνηγι του ερωτα! Γιατι σχεση δεν καθεται τοσο ευκολα, ειναι πιο δυσκολο να σε θελει ενας αντρας γαι σχεση, οι πιθανοτητες ειναι 10%, ενω για σεξ ειναι 90%. Μα τι καλα που τα παω με τα μαθηαμτικα σημερα, με θαυμαζω :P
Οποτε κριμα μπορει να λες για δυο λογους, διαλεξε και παρε:
1. Nαι λοιπον κριμα που οι γυναικες εδω στην ελλαδα δεν ειναι ακομα αρκετα απελευθερωμενες να γυρνανε απο δω κι εκει να κανουν σεξ και οι αντρες να μην της χαρακτηριζουν *******κια!
2. Κριμα που η πλειοψηφια των αντρων απλα θελει να πηδαει!
ναι, αλλά δεν υπολογίζεις και έναν άλλο παράγοντα: τη χημεία και εννοώ την εγκεφαλική. Δεν είμαστε ζωα να σκεφτόμαστε πως στη δεκαετια 30-40 που υποτίθεται είμαστε ακμαίοι με όρεξη και σώματα για σεξ θα ψάχνουμε εναγωνίως αυτό. Είμαστε άνθρωποι με προσωπικότητες και αισθήματα και αν δεν μας κάνει κλικ ο άλλος προτιμάμε να είμαστε μόνες παρά να κάνουμε εκπτώσεις στα θέλω μας.
Από κει και πέρα και για να στο πάω πιο προσωπικά, μήπως κάνεις κάποιο λάθος στην πρόσεγγιση σου στο άλλο φύλλο?
Θεοφανια καπως ετσι γινεται, αμα δουν οτι δεν τρελαινεσαι για αυτους για σχεση κτλ σε θελουν και κολλανε πανω σου, κι αν τους θες και τους το δειχνεις, σε φτυνουν!
Το φαινομενο εχει πολλες παραμετρους και εξαιρεσεις και ιδιαιτεροτητες, δε μπορω να τα χωρεσω ολα σε ενα ποστ!!
έτσι είναι, αλλα δυστυχώς ή ευτυχως, αν δεν το νιωθουμε δεν μας βγαίνει αυθόρμητα και αληθινα, οπότε ο αλλος όπως και να χει το παίρνει το μνμ. Γι αυτό πρέπει να είμαστε χαλαρές και να μη ξεκινάμε σχέσεις με στόχο, παρά μόνο για να περάσουμε καλά και αν πάει και παρακάτω οκ. Πραγματικά ότι σιχαίνομαι περισσότερο, είναι τις γυναίκες που χρησιμοποιούν το σεξ ως τρόπαιο για να κάνουν σχέση ή γάμο.
Eννοείται ότι δεν το χρησιμοποιούμε για τρόπαιο. Αλλά όταν βλέπεις ότι ο άλλος σε χρησιμοποιεί και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να έχει δωρεαν σεξ και όχι να χτύσει μια σχέση που αν πάει καλά έχει καλώς αν δεν πάει πάμε για άλλα κάπου αισθάνεσαι υπό καθεστώς άμυνας, βίζιτας ή κάτι τέτοιο. Δε θα ξεχάσω την πρώτη περίπτωση που ανέφερα που του είπα μια μέρα "πάμε να τσιμπήσουμε κάτι το βραδυ;¨" και μου απαντάει "και μετά πού θα το κάνουμε;" του λέω "δε μπορώ να το κάνουμε γιατί είμαι αδιάθετη" Και τί μου λέει "ε άσε τότε να μη βγούμε, να βγούμε σε 4 μέρες όταν θα σου έχει περάσει". Από τότε του έκοψα κάθε επικοινωνία του κάφρου. Δηλ. "Δεν πηδάμε σήμερα, δε βγαίνουμε".
Και κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερη όρεξη και δε θα είναι περασμένη ώρα θα πρέπει να μιλήσουμε και για τους "άτακτους" παντρεμένους. Τί σκαρφίζονται οι άτιμοι προκειμένου να ξενοπη....ξουν! Εγώ τώρα πια επειδή τους τάχω και λίγο μαζεμένα αν μου την πέσει παντρεμένος είμαι ικανή στη καλύτερη να τον προσβάλω άσχημα στη χειρότερη να τον δείρω, αν δε, με κοροιδέψει και μου κρύψει ότι είναι παντρεμένος και μου φερθεί δόλια όλα κατά γράμμα στη γυναίκα του και ας αποφασίσει αυτή τί θα τον κάνει! bitch αλλά δε γίνεται αλλιώς. Γιατί στην τελική ας πάνε να πληρώσουν οι παντρεμένοι φίλοι μας. Γιατί να μπλέξουν με μια κοπέλα που μπορεί να τους ερωτευτεί και να πονάει μετά για χρόνια επειδή θα είναι η δεύτερη (πόσες τέτοιες περιπτώσεις γνωρίζω!)