Από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Άντε βαρέθηκα λολ δεν κάνουμε και τίποτ'άλλο;
Printable View
Κηπ τι να σου πω. Αν έχεις διαβάσει τα άπαντα και πιστεύεις πως η λου είναι καλό άτομο, τι να σου πω. Βέβαια τώρα ζήτησε συγγνώμη, αλλά μετά πάλι θα ξαναβρίσει.
γουαιτ ηθελα να στο στειλω σε πμ, αλλα επειδη μαλλον με εχεις κανει ignore το γραφω εδω:
παραδεχομαι οτι παραφερθηκα κ σου μιλησα ασχημα στο πμ που σου εστειλα το απογευμα. οπως ειπα ενοχληθηκα απο το θεμα της ρες κ αυτην την ταση σου να μας βλεπεις ολους στο φορουμ κακους. τεσπα, συγγνωμη απο εμενα, ηταν λαθος μου να σου μιλησω ετσι. εφοσον οι αποψεις μου δε σου αρεσουν κ δε σε βοηθανε θα προσπαθησω να μη συμμετεχω στα θεματα σου. σεβαστη η επιθυμια σου. νομιζω παντως οτι καποια πραγματα τα βλεπεις πιο αρνητικα απο ο,τι ειναι στην πραγματικοτητα κ οτι κ τα αλλα παιδια στο φορουμ (εμενα βγαλε με απ εξω) δε θελουν το κακο σου. προσπαθουν να σε βοηθησουν να δεις τα πραγματα λιγο διαφορετικα για να περνας καλυτερα. αν εχεις τη δυνατοτητα κ την επιθυμια να πας για ψυχοθεραπεια ισως να βελτιωνοταν αρκετα η ζωη σου. φιλικα, κ συγγνωμη για τον ασχημο τροπο! :)
Sorry αλλα εδώ θα επέμβω.
Βλέπεις ένα θέμα στο οποιο ένα μέλος, φαινομενικά κατ'εσέ στενοχωρημένο, ζητάει από τα υπόλοιπα μέλη να της πουν κάτι ευχάριστο και ενθαρρυντικό για τον εαυτό της. Ομολογείς ότι δεν την έχεις παρακολουθήσει πολύ, βλέπεις όμως ότι έχει χιλιάδες μηνύματα. Θυμάσαι μονο τα τελευταία της 4, από τα οποια θεωρείς τα 2 αρνητικά (50%), χωρίς κανένα όμως να απευθύνεται σε εσένα. Δεν κανεις τον κόπο να το ψάξεις λίγο παραπάνω, μπαίνεις στο θέμα της και την προσβάλεις. Χωρίς κανέναν λόγο και αιτια.
"ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ" ήθελα να φωνάξω στην panikoula όταν άρχισε τις μαλακίες της, και μπήκες και εσύ στο ηλίθιο τριπάκι της. "Αφού δεν έχεις κάτι καλο να πεις, βγάλε τον σκασμό και τσακίσου έξω από το θέμα"... αλλα δεν μπορούσα να φωνάξω μέσω internet. Η panikoula είναι γνωστη για αυτή της την συμπεριφορά, εσύ τι λόγο είχες; Αν το έκανες για αντίποινα, διότι θεωρείς ότι και σε δικά σου θέματα έρχονται άτομα για να στην πουν και να χαλάσουν τη ζαχαρένια σου, εσύ είσαι η κακια και εκδικητική χωρίς διακρίσεις.
Το δικό μου ταπεινό συμπέρασμα είναι το εξής: είσαι εξαιρετικά ευαίσθητη, σε σημείο που έχεις περάσει στην κατηγορια "μυγιάγγιχτη". Οποιοδήποτε σχόλιο δεν συμφωνεί με την άποψη σου, είναι εναντίον σου και έχει στόχο εσένα συγκεκριμένα, με μοναδικό σκοπό να σου την πει, λες και άλλη δουλειά δεν έχουν οι υπόλοιποι από το να ασχολούνται με τα σχόλια σου. Αρνείσαι να πιστέψεις ότι οτιδήποτε από αυτά που λες εσύ είναι προσβλητικό, ενώ σε πάμπολλα σου μηνύματα λες ότι ο κάθε ένας μπορεί να προσβάλλεται από κάτι που να μην ενοχλεί κάποιον άλλο, και πρέπει να σε σέβονται όταν κάτι ενοχλεί εσένα συγκεκριμένα και μονο, και να σταματούν. Πιστεύεις ότι η κριτική είναι πάντα κακοπροαίρετη, και οποιος διαφωνεί μαζί σου, σου επιτίθεται. Λες ότι το forum είναι ένα κωλοσαιτ και όλοι είναι γεμάτοι κακία, εκτος από τον χ, ψ, ω που αποτελούν μια λίστα που αλλάζει συχνά, ανάλογα με το ποιος σου είπε έναν καλο λόγο τελευταία.
Τι στο καλο κανεις εδώ μέσα λοιπόν white; Υπάρχουν αλλα 100 site ψυχολογικής υποστήριξης στο internet, αν δεν σου κάνει αυτό, γιατί μένεις εδώ; Δεν είναι μια μορφή παράνοιας να πιστεύεις ότι αλλα μέλη του forum σε ακολουθούν από θέμα σε θέμα για να στην πέσουν, και στην έχουν στημένη στη γωνια όπως λες; Δεν είναι ψυχαναγκαστική αυτή σου η συμπεριφορά, να υποβάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το ηλεκτρονικό "μαρτύριο" που τόσο σε επηρεάζει; Εδώ μέσα είμαστε απλοί άνθρωποι, δεν είμαστε επαγγελματίες να σεβόμαστε τα βίτσια του καθενός, μονο και μονο επειδή μας το ζήτησε, ενώ ο ίδιος δε δέχεται κανενός είδους κριτικής διότι πιστεύει ότι είναι υπεράνω και όλοι θέλουν το κακό του.
Για να στο θέσω απλά: Αφού σε χαλάει, γιατί συνεχίζεις να το κανεις;
Συγνώμη παιδιά αλλά επειδή είχα διαβάσει πολλά θέματα με την panikoula μήπως μπορεί να μπει κάποιος στον κόπο να μου πει για πιο λόγο ή θέμα την διέγραψαν? pleaze...........
Δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω στην dg. αφού είναι όλα ψέμματα όσα λέει ένα παράδειγμα δεν είπα ότι δεν προσβάλλω εγώ ΑΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, αν και εχτές δεν θυμάμαι να πρόσβαλλα, γι'αυτό δεν σβήστηκε και κανένα ποστ μου, πήγαινε να δεις, αντίθετα των αλλωνών ποστ σβηστήκανε γιατί με σκυλόβρισαν, απευθύνομαι και στην claire.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΒΩ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΛΔ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΚΙΕΣ.
Αυτά είχα να πω πάλι, λου λου η πανικούλα έβριζε γι'αυτό τη διώξανε δυστυχώς.
Υ.Γ. Α! Και εσύ που κάνεις την καλή και λες για τη ρισέρτσερ, αν θεωρείς ότι πόναγε ΜΙΑ φορά η ρισέρτσερ, εγώ που δεν έχω ακούσει ποτέ μου θετικό λόγο στο ίντερνετ, πονάω 100. Γκε γκε;
Λου εύχομαι να κρατήσεις τον λόγο σου, μάλλον είμαι δύσπιστη απέναντί σου γιατί άραγε; Μήπως επειδή το έχεις ξαναπεί αυτό; Τεσπα, δεν θέλω να το συνεχίσω.
συμφωνώ στην κάθε σου λέξη.....
Πέρα από τη γουάιτ, υπάρχουν και αλλα μέλη εδώ που δεν μπορούν να ενσωματωθούν με τίποτα και τους ξεβράζει αυτόματα το φόρουμ.
Το θέμα είναι πως μέχρι να εξαφανιστούν για να εμφανιστούν με άλλο νικ, ή να ξαναφάνε μπαν, ή να μην ξαναπατήσουν ποτέ, μας πρήζουν πως δεν γουστάρουν με τίποτα εδώ μέσα, αλλά όλο εδω είναι...
Άμα θες εσύ κυρία που συμφωνείς, κάθομαι ένα ένα και τα αναιρώ αλλά ισχύει αυτό που λέω από πάνω, είστε κακιές μαζί μου και όλο μου τη λέτε χωρίς λόγο!!!!!!!!!!!!
κάντο τότε γουάιτ.
Απόδειξε για ποιο λόγο άγνωστοι σε σένα άνθρωποι που δεν έχουν να κερδίσουν ή να χάσουν τίποτα από σένα, είναι κακοί μαζί σου χωρίς λόγο.
Με βάζεις σε κόπο γιατί λέω όλο τα ίδια και τα ίδια και απολογούμαι συνέχεια λες και έχω κάνει έγκλημα. Ούτε στο δικαστήριο ρε δεν τα περνάνε αυτά! Πες μου όμως εσύ πρώτα το λόγο γιατί είστε εμπαθείς μαζί μου.
θα σου μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου.
Δεν είμαι εμπαθής μαζί σου. Δεν σε πολύ πάω για δυο λόγους: ο ένας είναι για τη γνωστή ιστορία με το παιδάκι που έβγαλε ο πατέρας του στο χιόνι και πέθανε και ο άλλος γιατί είσαι κακομαθημένη και όταν θες να τραβήξεις την προσοχή ανοίγεις θέματα και τη λες σε όλο τον κόσμο χωρίς λόγο και αιτία, απλά επειδή δεν ασχολείται κανείς μαζί σου.
Ε