αυτό το όλα ή τίποτα να με κυνηγάει από μικρή...
Printable View
αυτό το όλα ή τίποτα να με κυνηγάει από μικρή...
ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...
ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...
ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...
ΙΣΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ή ΚΑΙ ΟΛΑ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ
δεν την αντέχω τη σιωπή σου..αρχίζω να την καταλαβαίνω όμως..κι όπου βγει είχαμε πει..θέλαμε τα το ζήσουμε και το κάναμε..τι να κάνω μ΄αυτόν τον πόνο τώρα όμως?..ας πρόσεχες, γλυκιά μου..
κι έκανες ένα λάθος όταν μου είπες πως για να γίνω καλά χρειάζομαι χάπια..τα υπνωτικά τα παίρνω για να κοιμάμαι και να μη σκέφτομαι..
μ\' αρεσει το \"κι οπου βγει\". θα σε βγαλει σιγουρα εκει που θες, αρκει να μη σε ενδιαφερει που θα καταληξεις.Quote:
Originally posted by arktos
κι όπου βγει είχαμε πει..θέλαμε τα το ζήσουμε και το κάναμε..τι να κάνω μ΄αυτόν τον πόνο τώρα όμως?..
πάντα λειτουργώ έτσι, οπότε σημαίνει πως δέχομαι και τα αποτελέσματα.είτε μ΄αρέσουν, είτε όχι.
δε σε καταλαβαινω, συγνωμη. μολις 2-3 μηνυματα παραπανω, δυσανασχετουσες με το αποτελεζμα.Quote:
πάντα λειτουργώ έτσι, οπότε σημαίνει πως δέχομαι και τα αποτελέσματα.είτε μ΄αρέσουν, είτε όχι.
Ιδου:
καιQuote:
δεν την αντέχω τη σιωπή σου..αρχίζω να την καταλαβαίνω όμως..κι όπου βγει είχαμε πει..θέλαμε τα το ζήσουμε και το κάναμε..τι να κάνω μ΄αυτόν τον πόνο τώρα όμως?..ας πρόσεχες, γλυκιά μου..
Το \"δεν αντεχω\", το \"ας προσεχες\", το \"τα παιρνω για να μη σκεφτομαι\", ΔΕΝ δειχνουν ατομο που εχει αποδεχτει το αποτελεζμα. ναι; μυαλο εχεις, μη με κανεις να στα λεω εγω.Quote:
κι έκανες ένα λάθος όταν μου είπες πως για να γίνω καλά χρειάζομαι χάπια..τα υπνωτικά τα παίρνω για να κοιμάμαι και να μη σκέφτομαι..
αργώ λίγο, αλλά το αποδέχομαι.τώρα εσύ δηλαδή θέλεις να βάλεις και deadline?
Μας πήρες το καλύτερο παιδί!!!!!!!!
Απορίες ή αλλιώς Όσα φέρνει η στιγμή
Μ\' αγάπησες ποτές σου αληθινά
ή ήταν μόνο λόγια εφηβικά?
Τα σάγαπώ άραγε βγαίναν από μέσα σου βαθιά
ή είχες πάντα ένα αγκάθι καρφωμένο στην καρδιά?
Ιππότη μ\'ασπρο άλογο κ\'αστραφτερή αρματωσιά
έψαχνες να\' βρεις εκείνη την βραδιά.
αλλά άνθρωπος είμουν πάντα αγάπη μου γλυκιά,
μ\' αισθήματα που δεν τα\'δες ποτέ σου για ειλικρινά
(όπως έλεγε και ο ποιητής εννοώντας άλλα βέβαια.....) Παραπονεμένα λόγια έχουν τα τραγούδια μας
Μπορούμε πάντα να βελτιώνουμε τα ήδη υπάρχοντα!
Βλέπω αστράκια ή κάποια μυνήματα εξαφανίζονται? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/s040.gif
Με τα λόγια δεν τα πάω και πολύ καλά.
Τραγουδάκι λοιπόν, και μελωδία, και μιας και αυτό με τις αλλαγές σε αγαπημένα μου τραγούδια με έχει πιάσει.
είναι ο ΚΑΥΜΟΣ
Να και το link με το play internally και τραγουδάω σε καινούριους στίχους http://www.greekmidi.com/songs/theodorakis/kaymos.html
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, (ή όποιος θέλει ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ
Θέλωω ώ να πώω, το σάα γαπώωω
κ\' είν\' ηη η καρδιάαα, κόμα αα τια
Θέλω ώ ξαναά, να ερωώ τευθώωω
κοι τωώντας σεέ, στά μά αάτιαααα
Ποτάαα μι μέε σα μουου γλυκόοο
εί ναί τό ά γγί γμά ά σουουου
κι΄ά πτά γγί γμάα σου πιοό γλυκό ό ό
είναί τό ό ν ο μάαα ά ά ά ά ά σου
είναί τό ό ν ο μααά ά ά ά ά σου
Θέλω ώ να πώω, το σάα γαπώωω
κ\' είν\' ηηη καρδιάαα, κόμα αα τια
Θέλω ώ ξαναά, να ερωώ τευθώωω
κοιτωώντας σεέ, στά μά αάτιαααα
Ποτάαα μι μέε σα μουου γλυκόοο
εί ναί τό ά γγί γμά ά σουουου
είναί τό ό ν ο μάαα ά ά ά ά ά σου
κι΄ά πτά γγί γμάα σου πίοο γλυκό ό ό
είναί τό ό ν ο μααά ά ά ά ά ά σου
ΥΓ Τώρα λόγια που χάθηκαν είναι ή στίχοι που με εκφράζουν?
.................................................. ...
Έτσι καθώς σου κράταγα το χέρι και εσύ ήσουν ξαπλωμένη με τα μάτια κλειστά, με το φως της κουζίνας να σε φωτίζει αμυδρά, μου φάνηκες πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά. Ποτέ δεν υπήρξες, ούτε θα υπάρξεις ομορφότερη από εκείνη τη στιγμή. Σαν να κατάλαβες τις σκέψεις μου άνοιξες τα μάτια σου...
Τότε μόνο κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε ο Καζαντζάκης όταν έλεγε ότι \"όλες οι στιγμές ενώνονται σε μία, είναι η στιγμή που κρατάμε το χέρι του ανθρώπου που αγαπάμε. Και τότε λέμε \"μα αυτό γινόταν πάντοτε και θα γίνεται πάντοτε, είναι η αιωνιότητα\"\'.
Έκανα τα πάντα για σένα και το μόνο για το οποίο μετανιώνω είναι που δε με άφησες να κάνω περισσότερα.
Ξέρω πως το αρχικό αίτημα ήταν για λόγια που δεν είπαμε και μετανιώσαμε, αλλά εγώ τα λόγια αυτά τα είπα, όμως τελικά δεν έπρεπε να τα πω. Μερικές φορές η ειλικρίνεια βλάπτει.