Μολις μου ηρθε επιχειρηματικη ιδεα. Κεντρο αδυνατισματος για αντρες οπου θα παρακολουθουν ενα εντονο προγραμμα ξεσκησματος και και ξεζουμισματος τυπου Λυδιας 32.Μιλαμε για πολλα φραγκα
Printable View
Αλλα για να μπεις στο προγραμμα πρεπει να εχεις χαρτι απο τον γιατρο!Φανταστειτε ποσοι θα παιρνουν επιτηδες βαρος μονο και μονο για να ενταχθουν στο προγραμμα.
xaaxaxaxaxa πλακα κανω μωρε οχ ζεστη!!
Ααααχ τι μου κάνετε καλοκαιριάτικα και είμαι μόνη μου... ιδέες μου βάζετε! χαχαχαα :P
κανονικα εμενα ο αντμιν πρεπει να με πληρωνει που σας κανω να γελατε.:cool:
μην λετε για καραφλα θα ξερασω.
Πυθαγόρα τι είναι το donate?
Μιλάς για άντρα απαραιτήτως του περιβάλλοντός σου που τον ξέρεις ή θα το έκανες και με κάποιον εντελώς άγνωστο;Γιατί απ'ότι φαντάζομαι,αν πρόκειται για άγνωστο,η εξωτερική εμφάνιση λογικά θα παίζει κάποιο ρόλο για να τον παρατηρήσεις κι εσύ και να καταλάβει ότι αν σε πλησιάσει δε θα φάει πόρτα.Βέβαια αυτά τα 'άλλα πράγματα' που λες ότι θα σε γοητεύσουν,πολύ θα ήθελα να είναι ο χαρακτήρας και το χιούμορ του,αλλά δυστυχώς υποψιάζομαι ότι πρώτα θα είναι το αμάξι του,η δουλειά του και το εισόδημά του και μετά όλα τ'άλλα.Και αν σε καλύπτουν αυτά θα ενδιαφερθείς και για τα άλλα.Και δεν μιλάω μόνο για σένα,παρα πολλές ελληνίδες όμως αυτά είναι τα πρώτα που κοιτάνε στον άντρα.
Επίσης λες ότι γοητεύεσαι από τον τρόπο που σε κοιτά κάποιος.Νομίζω ότι για ελληνίδα είσαι από τις εξαιρέσεις.Γιατί οι περισσότερες όχι μόνο δε γοητεύονται αλλά ενοχλούνται κιόλας αν τις κοιτάει κάποιος και τον χαρακτηρίζουν ξελιγωμένο και λιγούρι.