καλα βρε παιδια δεν ημουν και τοσο χαλια..εχω σωας τα φρενας..καποια στιγμη επανερχομαι.σιγα να μην τον παντρευομαουν.αυτο ς ηταν ο καημος του να παντρευτουμε να δεσει το γαιδαρο σου
Printable View
καλα βρε παιδια δεν ημουν και τοσο χαλια..εχω σωας τα φρενας..καποια στιγμη επανερχομαι.σιγα να μην τον παντρευομαουν.αυτο ς ηταν ο καημος του να παντρευτουμε να δεσει το γαιδαρο σου
εμπειριες ζωης ειναι αυτες..πας βοηθανε και γνωριζουμε τον εαυτο μας ,τα θελω μας/αν και νιωθω πολυ κατασταλαγμενο ατομο
Ε! καλά μην τρελαθούμε κι όλας, δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο! Απ' έξω εύκολο είναι να δίνει κανείς συμβουλές. Στην πράξη δεν φαίνεται να τα πηγαίνουμε και τόσο καλά... γι' αυτό και είμαστε σε αυτό το forum!
> ναι προσπάθησα αρκετές φορές να μιλήσω.. αλλά μου είπε εν ολίγης να κοιτάω τη δουλειά μου .
Σε ποιόν προσπάθησες να μιλήσεις, στην κοπέλα ή σε εκείνον;
παντως ειναι πολυ χρησιμο το φορουμ ..δεν τα περιμενα να βοηθηθω τοσο..
!!
μου φένεσαι λίγο επιθετικός κάνω λάθος?
προσωπικά μιλάω μόνο για όσα είμαι 100% σίγουρη και τα έχω ζήσει από μέσα...
αν δεις τα λίγα ποστ μου δεν μιλάω ποτέ από την απέξω ούτε κάνω τον ξερόλα μιλάω μόνο για καταστάσεις που μου θυμίζουν δικά μου βιώματα
ναι μίλησα και στους δύο
δυστηχώς δεν μπορώ να μπω δημόσια σε λεπτομέριες για αυτό το θέμα
ήδη έχω ανοίξει θέμα δικό μου και έχω πει αρκετά πράματα για την προσωπική μου ζωή
περισσότερα θα σου στείλω σε προσωπικό μηνημα για να λήξει εδώ αυτό με τις ερωτήσεις και να μην έρχομαι σε δύσκολη θέση οκ?
καλη σας μερα!!απλα ηθελα να σχολιασω κατι.δεν χρειαζεται να διαφωνειτε τοσο εντονα αν και η διαφωνια ειναι κατι το γονιμο ..δεν μαρεσει να φερνει ο ενας σε δυσκολη θεση τον αλλο..απλα μια επισυμανση φιλικη χωρις ιχνος επιπληξης ..αφου ολοι σας με εχετε βοηθησει παρα πολυ συμμετεχοντας στο θεμα μου και γενικοτερα σε ολα τα θεματα η δουλεια που γινεται..και σας ευχαριστω πολυ γι αυτο..και παλι καλη σας μερα!