-
Αυτό τον καιρό έχω δύσπνοια με πίεση στο στήθος. Νιώθω ότι δεν μου φτάνει ο αέρας, ότι δεν μπορώ να αναπνέυσω (δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά από το ένα ρουθούνι λόγω διαφράγματος).
Το θέμα είναι πότε όλα αυτά εμφανίζονται;
Παλιότερα, όταν αγχωνόμουν ή θύμωνα (κυρίως όταν θύμωνα) εμφανίζονταν αυτή η πίεση στο στήθος. Το καλό ήταν ότι τα συγκεκριμένα συμπτώματα εμφανίζονταν μία άντε δύο φορές το χρόνο. τα τελευταία δύο χρόνια και μετά από απανωτά γεγονότα τα οποία μου δημιούργησαν έντονο στρες (διάβασμα για διαγωνισμό, γάμος, θάνατος) η δύσπνοια έχει επανάλεθει δριμύτερη (άρα και η διαταραχή πανικού). Θυμώνω πολύ πιο έυκολα (και αυτό είναι που με ανησυχεί) και δεν μπορώ εύκολα να \"πείσω\" τον εαυτό μου ότι όλα πάνε καλά ώστε να φύγει και το σύμπτωμα. Φυσικό μετά απ΄όλα αυτά ήταν να μου προκληθεί υπέρταση (14). Αύριο θα πάω να κάνω εξετάσεις να δω τι γίνεται από εδώ και πέρα. Περιμένω σχεδόν τα πάντα και ελπίζω να επικεντρωθώ στην μείωση του άγχους και του θυμού και όχι τόσο στα σωματικά συμπτώματα...
-
Κώστα καλησπέρα
Τι άσχημο συναίσθημα αυτή η δύσπνοια! Έτσι άρχισα να ψάχνω και να κάνω εξετάσεις για να δω τι έχω. Φοβόμου υπερβολικά ότι θα πεθάνω, αφού ο αέρας που εισέπνεα δεν ήταν αρκετός. Μια μέρα που μ\'επιασε στη δουλέιά κι ένας συνάδελφος με πήγε στο γιατρό να μου μετρήσει την πίεση, είχα φτάσει κι εγώ στο 14. Όπως μου είπε ο γιατρός όμως, αυτό δε θεωρείται υπέρταση, απλώς είσαι στο όριο. Ξέρεις, εμείς το προκαλούμε όλο αυτό με το μυαλό μας. Ευτυχώς τελευταία αισθάνομαι καλύτερα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε με πιάνει καθόλου. Απλώς όταν συμβαίνει αυτό προσπαθώ να απασχοληθώ με κάτι άλλο για να το ξεχάσω και λέω στον εαυτό μου ότι δεν θα πάθω κάτι. Και η σύμπτωση: Δριμύτερα είχαν επανέλθει τα συμπτώματα μετά από το θάνατο του παππού μου και μετά από το γάμο μου! Πότε εντοπίζεις ότι σε πιάνει συνήθως; Όταν είσαι μόνος σου; Το βράδυ μήπως; Περιμένω απάντησή σου!!!
Νικολέτα
-
spiral_architect καλο κουραγιο με τα βουητα μας, αν ειναι απο το αγχος ας αρχισουμε να μην το πολυσκεφτομαστε πια και να δουμε αποτελεσμα.. ας το ξεκινησουμε μαζι απο σημερα και οποιος καλυτερεψει πρωτος, κερδιζει:) εισαι..?
κωστα και νικολετα η δυσπνοια ειναι γνωστο συμπτωμα αγχους, το εχω και εγω και το αντιμετωπιζω με χαλαρωση και βαθιες αναπνοες..το κλειδι ειναι οταν μας πιανουν αυτα να μην φοβομαστε πια, να κανουμε υπομονη και θετικες σκεψεις.. βοηθαει πολυ παιδια οταν σας πιανουν αυτα να κλεισετε τα ματια και να σκεφτειτε εναν ανθρωπο, μια κατασταση, μια εμπειρια ή αναμνηση που σας εκανε και σας κανει χαρουμενο και ευτυχισμενο, ειναι εκπληκτικο το αποτελεσμα, δοκιμαστε το! δυναμη σε ολους, θα αντεξουμε και μεσα απο αυτο θα μαθουμε πραγματικα να ζουμε και να εκτιμουμε....
-
lupus έχεις απόλυτο δίκιο. Βοηθάει πολύ η θετική σκέψη. Ευχαριστώ πολύ
Νικολέτα
-
Λοιπον lupus30 εγω εχω βαλει το χρονομετρο,εναν αγωνα δρομου να τα ξεπερασω και θελω να κανω και ρεκορ!
Δευτερα παω σε ψυχολογο να δουμε...
Να πω και ενα ασχετο,μιλησα επιτελους στον πατερα μου για αυτα και μου ειπε οτι τα ειχε περασει και αυτος σχεδον στην ηλικια μου,αγχωδεις καταστασεις,οχι βεβαια με την υγεια του απλα με αλλα πραγματα. Μηπως τελικα ειναι και γονιδιακα ολα αυτα? Προδιαθεσεις να τα παθουμε? Κατι σαν κληρονομικες ασθενειες?...Απλως αναρωτιεμαι...
-
ok spiral_architect, μακαρι να το κανεις το ρεκορ και εγω να ακολουθησω!
και ο ψυχολογος θα σε βοηθησει, θα το δεις, κανε μονο υπονομη γιατι εκει δουλευει πολυ το υποσυνειδητο και στην αρχη μπορει να αισθανεσαι οτι δεν κερδιζεις κατι, αλλα αυτο δεν ισχυει..
οσον αφορα το κληρονομικο, δεν νομιζω να εχει σχεση με αγχωδη διαταραχες αλλα με πιο σοβαρα, τυπου σχιζοφρενεια κ.λ.π ειναι θεμα καθαρα χαρακτηρα νομιζω, οσο πιο ευαισθητος (με την καλη εννοια ομως), τοσο πιο επηρρεπης.. καλο ειναι παντως και οι γονεις να ειναι συμμαχοι σε ολο αυτο.. βλεπεις, σταδιακα ολα μπαινουν σε μια σειρα, θα το ξεπερασεις και θα γινεις πιο δυνατος, αρκει να μην δωσεις σημασια μεγαλη σε πισωγυρισματα και να τα αντιμετωπισεις και αυτα με την ιδια δυναμη.. αντε να φαμε το κ....λοβουητα πια!!
-
spiral kai gw t idia zoria trabaw.ala oloi ston agwna axxx.................
-
kalispera paidia. kai go sto idio louki eimai. oli tin imera ponakia sto stithos , stin plati kai moydiasmata sto kefali. oi ponoi poy niotho stin plati me exoun anisixisei arketa . se esas pos einaii re paidia. ?? emena einai san tsibimata sinexeia. se sigrisi me alous filus poy exo diavasei i katastasi moy tha elega einai kaliteri alla kai pali para einai enoxlitiki. oloi aytoi oi ponoi me exoun koyrasei kai eimai mono ston deytero mina. ade na doume......... stis diskoles stigmes pairno kai ena xanax 0.25 kai iremo alla thelo na to kopso teleios .
-
adonistsav καλημερα.. εισαι στο δευτερο μηνα και να ξερεις οτι θελει το χρονο του ολη αυτη η ιστορια απο τη στιγμη που θα ξεσπασει.. οσο λιγοτερο το σκεφτεσαι και ανησυχεις, τοσο πιο γρηγορα θα φυγει.. θα εχει και πισωγυρισματα βεβαια, αλλα πλεον θα ξερεις τι ειναι και δεν θα σε ανησυχει..
ειναι δυσκολο στην αρχη, το καταλαβαινω απολυτα, εγω ειμαι 8 μηνες ετσι και ακομα δεν εχω παψει να ανησυχω τελειως.. παντως καλο ειναι το xanax να το κοψεις σιγα σιγα γιατι ειναι εθιστικο και στην ουσια κανει οτι μπορεις πραγματικα μονος σου να κανεις χρησιμοποιωντας απλα το μυαλο σου.. το καλυτερο θα ηταν μια ψυχοθεραπεια που θα σε βοηθουσε πιθανο να βρεις τα αιτια και γενικα μονο καλο κανει.. υπομονη και μην ανησυχεις, θα κανει τον κυκλο του και θα σε κανει παραλληλο πολυ πιο δυνατο..
-
Νικολέτα γειά σου. Τον τελευταίο καιρό είμαι αρκετά πιεσμένος. Δεν έχω διευκρινίσει τις ακριβώς \"φταίει\"...επιφανειακά... βέβαια το τι \"φταίει\" βαθύτερα το έχω σχεδόν εντοπίσει... :)
Με πιάνει το πρωί στη δουλειά (μιας και εκεί υπάρχει ένα σχετικό πρόβλημα) και στο σπίτι όταν και πάλι πρέπει να κάνω κάποια δουλειά (πνευματικής φύσης). Βασικά, νιώθω ότι είμαι \"μπουχτισμένος\" από κάποιες εργασίες που έκανα στο παρελθόν και πρέπει να τις συνεχίσω (αυτό το πρέπει είναι ένα άλλο πρόβλημα που πρέπει να τακτοποιήσω κάποια στιγμή :) ) Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι ότι ο θυμός μου είναι τεράστιος με αποτέλεσμα να μου δημιουργεί ένα \"κάψιμο\" στο στήθος και μια νευρικότητα που δεν με αφήνει να ησυχάσω και να σκεφτώ καθαρά.
Οι εξετάσεις μου βέβαια κάτι έδειξαν, μιας και δεν γίνονταν διαφορετικά. Ο καρδιολόγος έπαθε πλάκα από την ταχυπαλμία μου. Η καρδιά μου όταν με εξέταζε πήγαινε να σπάσει. Άρχισε να μου λέει να ηρεμήσω αλλά δεν καταλάβαινε ότι σε έναν τύπο με το (ψυχολογικό) παρελθόν το δικό μου, τέτοιου είδους παραινέσεις δημιουργούν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Τελειώνοντας η εξέταση και αφού οι διαπιστώσεις του γιατρού σχετικά με το άγχος μου, με έιχαν κάνει ράκος, ήρθε και η διάγνωση. Μου είπε λοιπόν, ότι παρατήρησε ένα φύσημα καρδιάς το οποίο πιθανόν να δημιουργεί και την ταχυπαλμία. Μάλιστα.... αρχίζει νέος γύρος, σκέψεων, αναζητήσεων, συμπερασμάτων και ενδοσκοπήσεων σχετικά με το τι \"φταίει\", που πάμε και άλλα τέτοια ωράια :) .
-
LUPUS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ XANAX TO ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑ 4-5 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ Η ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΘΙΖΕΣΕ. ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΓΩΓΗ ΑΛΛΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ. ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΝΕΚΤΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΟΥΛΙΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
-
Κώστα καλημέρα,
Διαβάζω ένα βιβλίο για την κατάθλιψη και το πώς θα ήταν καλό να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα στη ζωή μας. Στο κεφάλαιο που βρίσκομαι λοιπόν αναλύεται ο θυμός που αισθανόμαστε και ποιός ευθύνεται γι\'αυτόν. Εξηγεί ότι κανένας άνθρωπος και καμία συμπεριφορά δεν έχει τη δύναμη να μας θυμώσει, να μας στενοχωρήσει, να μας μελαγχολήσει. Αυτή τη δύναμη την έχουμε μόνο εμείς μέσα από τις σκέψεις μας. Δεν φταίει δηλαδή το γεγονός που συμβαίνει αλλά το πώς εμείς το αντιλαμβανόμαστε. Άν το αναλύσεις λίγο θα καταλάβεις ότι έτσι είναι τα πράγματα (αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ). Πιστεύω ότι είμαστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό μας και γι\'αυτό όλα τα \"πρέπει\" μας αγχώνουν και μας φορτίζουν ακόμη περισσότερο. Να μειώσουμε τα \"πρέπει\" προτείνω!!!
Φύσημα στην καρδιά έχω κι εγώ, το οποίο ανακάλυψα μια δεκαετία περίπου πριν, όταν ξεκίνησαν οι ταχυκαρδίες. Μη σε ανησυχεί καθόλου. Όπως μου είχε πει ο καρδιολόγος, το 70% των ανθρώπων το έχει και δεν δημιουργεί κανένα, μα κανένα πρόβλημα, απλώς είναι λίγο ενοχλητική μερικές φορές αυτή η ταχυκαρδία. Μην της δίνεις και πολλή σημασία!! Μήπως να σταματήσουμε αυτές τις ενδοσκοπησεις και τους στοχασμούς μας και να χαλαρώσουμε λιγάκι; Λες να βοηθήσει αυτό; Περιμένω νέα σου
Νικολέτα
-
adonistsav καταλαβαινω απολυτα ποσο ενοχλητικοι ειναι αυτοι οι πονοι..
και εμενα λοιπον ξεκινησαν ως μυαλγιες, ιδιαιτερα στους ωμους και στα χερια, μια αισθηση σαν συνεχομενο πιασιμο ή ψυξη.. πονοι πολλοι και ξεκαρφωτοι υπηρχαν απο την αρχη και υπαρχουν ακομα, αλλες φορες ως ενα τσιμπημα και αλλες φορες κρατουν περισσοτερο.. εμενα παντως με χτυπανε σε ολα τα σημεια του σωματος με εμφαση στο στομαχι, νεφρα, πνευμονες, πλατη, στηθος και μεση..οσο αγχωνεσαι οταν σε πιανουν, τοσο περισσοτερο κρατανε γιαυτο και εγω εχω μαθει πλεον και τους αναγνωριζω και δεν δινω σημασια με αποτελεσμα να ξεχνιουνται ή να παραμενουν μεχρι να τους δωσω την απαραιτητη προσοχη:)
το εχω ξαναπει, αισθανομαι μερικες φορες σαν να υπαρχει ενας δευτερος εαυτος που βγαινει και ζηταει προσοχη με αυτο τον τροπο και αν δε του δωσεις, επιμενει και εξελισεται.. εγω λοιπον οταν ξεπερναω κατι και δεν αγχωνομαι πια, βγαινει κατι αλλο που ως καινουργιο συμπτωμα, φυσικο ειναι να με ανησυχησει και παει λεγοντας.. σιγουρα και αποδεδειγμενα ομως οσο λιγοτερο τους δινεις σημασια αυτα εξασθενουν και καποια στιγμη δεν θα υπαρχουν και αλλα συμπτωματα να βγαλει ο \"αλλος εαυτος\" και θα ησυχασει..
αυτα που με απασχολουν τωρα τελευταια και κρατανε εδω και καιρο και θα θελα και την δικη σας εμπειρια ειναι το βουητο στα αυτια, οι πονοι στους πνευμονες και ενα μικρο πρηξιμο αναμεσα απο τα νευρα των χεριων με αποτελεσμα καποιους πονους σε συγκεκριμενες κινησεις και γενικα στην κουραση των χεριων.. θα βοηθουσε αν και καποιος αλλος εχει τα συγκεκριμενα συμπτωματα και αποδειγμενα τελικα προερχονται απο αγχος... να μαστε ολοι καλα παιδες, θα αντεξουμε παντως!
-
φιλε μου εγω τα εχω ολα. τελικα ολα ειναι ενας φαυλος κυκλος μεσα στο μυαλο μας και αυτο πρεπει να σταματησουμε. κα μενα με χτυπανε παντου . αλλα η ταχυπαλμια που εκανα χτεσ δεν παιζοταν. περα σημερα ενα κουτακι τενορμιν και οποτε με βαραει ταχυπαλμια θα κοπαναω κανα χαπακι γιατι το μονο κακο της ολης υποθεσης ειναι η κουραση που προκαλει στην καρδια η ταχυπαλμια. αντε να δουμε τι θα γινει με αυτουσ τουσ πονους , φιλε μου σε εκανα add στο μσν αλλα θα ειμαι στην βασημου την τριτη.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
ΠΑΙΔΟΥΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΕΔΩΣΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ,ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΥΣΠΝΟΙΑ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΣΘΜΑ Η ΗΛΙΘΙΑ.
ΜΕΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑ ΣΤΑ 21 ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΙΑΣΜΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΩΜΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΠΑΓΚΑ.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΑ 27 ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΑ (ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ)ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΑΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΔΟΞΑ Η ΚΑΗΜΕΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ,ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΡΕ ΠΕΘΑΙΑΙΑΙΑΙΝΩ,ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠΟ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛΑΚΙΑ(ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΔΛΔ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ.ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΑ.Κ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΗ.ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΟΞΥΓΟΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΕΙΣΠΝΟΩΝ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΦΑΝΤΑΡΟΠΟΥΛΟ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΠΝΕΩ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ.Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΓΙΑΤΙ,ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΝΟΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ.
ΕΠΙΣΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΥΡΑΝΝΑ Η ΤΣΟΥΛΑ ΧΡΟΝΙΑ 11 ΣΧΕΔΟΝ,ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΩ ΧΤΥΠΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Κ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ,ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠΟ ΑΝΑΣΑ,ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΝΕΩ,Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.
ΑΥΤΑ.ΤΣΑΟΥ ΙΟΥ!